Forecast Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Andrzej ty wariacie ja po sezonie szpadę sobie przerobię pod kolor blue i kręcioł prysnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Kuba, uderzasz w estetykę? Zmieniasz się chłopie, tylko nie zacznij ładnych wobków robić! Andrzeju, piękny projekt w którym wszystko ma swoje miejsce i przeznaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcys1973 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Piękny. No ale jak się dwóch wybitnych estetów (Pan K i Pan A) spotkało to musiało coś takiego powstać. Andrzej, zdajesz sobie sprawę, że po tym co zobaczyłem na tych zdjęciach to moja wędka będzie bardzo podobna do Twojej....A juz chciałem w Twoim wątku o float fishingu zrobić zdjęcie mojego Fenwicka spasowanego z Zeppelinem, ale po tym co zobaczyłem to jakoś mi się odechciało.... Super. Gratulacje dla obydwu Panów!!!... Edytowane 24 Maja 2013 przez Marcys1973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Czasem mnie korci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 MiMi to się podoba,wszystko razem sie komponuje w jedną ca łóść.To uchwyt RECa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 MiMi to się podoba,wszystko razem sie komponuje w jedną ca łóść.To uchwyt RECa? Mnie też to bardzo "pasi", Dzięki. Tak uchwyt to REC, insert dopiero co wylądował ze Stanów, przelotki, rozmieszczenie + omotki oraz opis to taka mała tajemnica... Będzie wszystko na fotkach. Piękny. No ale jak się dwóch wybitnych estetów (Pan K i Pan A) spotkało to musiało coś takiego powstać. Andrzej, zdajesz sobie sprawę, że po tym co zobaczyłem na tych zdjęciach to moja wędka będzie bardzo podobna do Twojej....A juz chciałem w Twoim wątku o float fishingu zrobić zdjęcie mojego Fenwicka spasowanego z Zeppelinem, ale po tym co zobaczyłem to jakoś mi się odechciało.... Super. Gratulacje dla obydwu Panów!!!... Marcin - masz przetarty szlak, nic tylko robić jakkolwiek Twój nowy Fenwick został bardzo wysoko oceniony przez znawcę tematu z Kanady. Mając srebrnego Kingpin-a Zeppelin nr 76 jesteś zobowiązany budować od podstaw... Nie ma lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Dbałość o szczegóły w fazie budowania a potem już tylko radocha za każdym spojrzeniem i łowienie, łowienie, łowienie,- to lubię i temu zawsze kibicuję,- tak trzymaj Andrzej!!!!!!Pasja jest piękna, a merkantylność, zazdrość i masówa,- jest marna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Popieram i też będę kibicował panu Andrzejowi , kijek przepiękny ,przede wszystkim smak oraz pomysł na kij , chociaż nie bardzo wyobrażam sobie mojej wędki orange to w tym wydaniu pięknie się to komponuje i nie przypomina wszechogarniającej tandety tylko szlachetny wręcz wysmakowany przedmiot.Swoją drogą to mam małe pytanie czy to aby nie do tego zamawiałem tą agatową przelotkę bo teraz widzę że pasowałaby rewelacyjnie. Pozdrawiam panie Andrzeju i gratuluję cacuszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Piękna rekojeść , świetnie dobrane kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Dzięki Chłopaki - uznanie dla Krzyśka Zielińskiego. Swoją drogą to mam małe pytanie czy to aby nie do tego zamawiałem tą agatową przelotkę bo teraz widzę że pasowałaby rewelacyjnie. Pozdrawiam panie Andrzeju i gratuluję cacuszka . Przelotka była dedykowana do szklaka, wybornie to wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Panie Andrzeju a gdzie można zobaczyć szklaka w całej okazałości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Andrzej i Tommy . Jesteście w stałym kontakcie z p. Krzysztofem. Zobligujcie go proszę żeby umieścił już w końcu na stronie FA. ofertę blanków do 6 lb. Cały czas myślę czule o moim przyszłym ultralightcie i buduję go w głowie na blanku Phenixa ( FX 802-2 ) , ale czekam i czekam , co zaproponuje nasz Pan Krzysiu. Wiem że blanki fizycznie już są , mandrele czekają w gotowości tylko oferty ani widu ani słychu. Nawiasem mówiąc ; ciekawe czy udałoby się w Krakowie skonstruować blank o cw 1/32 - 3/8 lb. i wytrzymałości 10lb. Gdyby jeszcze nie był zbyt szybki ( taki pod casta ) to napewno skusiłbym się na taką wędkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Nic nie zastąpi osobistego kontaktu, mimo że Krzysiek nie jest kipiącą sexem blondyną z dużymi niebieskimi oczami To co po niezbyt długiej ale za to bardzo serdecznej znajomości z Krzysztofem potrafię powiedzieć to, to, że oprócz tematów "fizycznie nie możliwych" czytaj skonstruowania wklejki okoniowej która i sumy ogarnie, możesz liczyć na pochylenie się nad Twoim osobistym pomysłem na wędkę idealną bez kitów i mitów....Artur zaufał Krzyśkowi i ma to czego szukał przez lata, ja będę to wiedział dopiero po następnej niedzieli ale jakoś mam przeczucie, że taraz wreszcie znalazlem idealną dla siebie uncjówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Nic nie zastąpi osobistego kontaktu, mimo że Krzysiek nie jest kipiącą sexem blondyną z dużymi niebieskimi oczami Jak by tak było już by był mój Edytowane 25 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Panie Andrzeju a gdzie można zobaczyć szklaka w całej okazałości ? Muszę się zmobilizować i obfocić wszystkie nowe kije w tym i szklaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 W takim razie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam Wstawiam fotki kija do metody float, miały być znad wody, niestety nie udało się jak do tej pory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 kurczę,piękny ten kijek... ja też czekam na drugą perełkę od P.Krzysztofa...jeśli będzie tak samo świetnie wykończona jak pierwszy kijek to po prostu klasa sama w sobie (w planach jeszcze coś pod bolenia ma powstać) Tu też chciałem podziękować P.Andrzejowi za polecenie mi tej pracowni..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 kurczę,piękny ten kijek... ja też czekam na drugą perełkę od P.Krzysztofa...jeśli będzie tak samo świetnie wykończona jak pierwszy kijek to po prostu klasa sama w sobie (w planach jeszcze coś pod bolenia ma powstać) Tu też chciałem podziękować P.Andrzejowi za polecenie mi tej pracowni..pzdr Ja mam fajny patyk z FishingArtu pod bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ja mam fajny patyk z FishingArtu pod bolenie priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Od miesiąca macham boleniowym kijkiem na blanku z fishing artu i jestem baaardzo z niego zadowolony. Na warszawskiej Wiśle sprawdza się w 100 %. Wiek ktoś może kiedy będą w ofercie jednoskłady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Co za blank pod bolenia masz.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Wiek ktoś może kiedy będą w ofercie jednoskłady ? Cześć Miałem okazję rozmawiać dzisiaj z Panem Zielińskim, na pytanie o jedno składy padła odpowiedź - przyszły sezon. Testy na blankach trwają, wymaga to czasu a terminarz napięty. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Cześć Miałem okazję rozmawiać dzisiaj z Panem Zielińskim, na pytanie o jedno składy padła odpowiedź - przyszły sezon. Testy na blankach trwają, wymaga to czasu a terminarz napięty. Pozdrawiam .To pocieszyłeś mnie, bo rozglądam się za kijem na przyszły sezon @Maniek66 jeśli chodzi o kij to używam SLM 2,90 do 30 g. Dokładnie tego : http://jerkbait.pl/topic/7408-moje-pierwsze-wędki/page-4 Spełnił w 200% moje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Piękna robota.Co to za metoda float, nie widziałem nigdy takiego kija z takim kołowrotkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi