Jeziorm 1 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ja wiem że nim łowisz ale miałem na myśli że super wygladałby na półce i można by na niego czesto spogladać bo jest na co pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Kolowrotek muchowy za ponad 2000 PLNów masakra to musi dobrze wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ....u mnie będzie chyba bardziej kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Srebrno - czarny wieksza klasa hehe takie moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jeszcze jest ten brany pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Wygłada jak koło z wielokrążka tamten ładniejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Maszynki zacne wielce i piękne! Tylko jaki mają związek z pracownią FishingArt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ...a taki że będą sparowane z wędkami z tej pracowni.Następny kijek za jakieś 3tygodnie wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 yhm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Odkopię trochę temat - próbuje się skontaktować z ową pracownią lecz telefon milczy , mail też bez odpowiedzi. Czy ktokolwiek wie coś na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Zadzwoń po 10 września - wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Zadzwoń po 10 września - wakacje...Krzysiek znowu gdzieś pojechał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ok spoko Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Krzysiek jest na Bałkanach, 10-go powinien być w zasięgu, ale sugerowałbym dać mu 1-2 dni oddechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Fakt - rakija długo trzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Miałem na myśli sraczkę po powrocie, zawsze wszystko chce się zawalić w pierwszym dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Miałem na myśli sraczkę po powrocie, zawsze wszystko chce się zawalić w pierwszym dniu. W Porażu wymieniają sraczkę na katar i odwrotnie też.Co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Patyczek który został uzbrojony pod woblery ZZ'Rap przez Krzysztofa.Strzał w 10tke z doborem blanku.Optymalny do niego wydaje się być Chronarch 201E7 w poniedziałek jadę przymierzyć.Wędka uzbrojona w solidne komponenty Fuji przelotki tytan SiC od góry do dołu.Uchwyt Matagi sobie darowałem.Taki komplet kijów Boleniowych+jedne Kleniowo/Jaziowy 2,60m 6-20g który połowił sporo Boleni na woby w wersji soft.Dojdzie jeszcze ULajcik na wiosnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Solidna armia A czy może ktoś coś wie na temat nowych blanków Restaffine? W planach były, czy plany będą zrealizowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Mógłbyś przybliżyć sprawę ? O jakiego typu blanki chodzi bo wysoko cenię blanki tej firmy i może postanowię sobie coś jeszcze zrobić na blanku tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 A gdybym wiedział... Jesienią miało być coś nowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Dojdzie jeszcze ULajcik na wiosnę. Też będzie seria ELR? W jaką długość celujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Dojdzie jeszcze ULajcik na wiosnę. Też będzie seria ELR? W jaką długość celujesz? Jeszcze nie wiem jaki to będzie blank raczej z tej serii ale długość i cw.wybierzemy z Krzysztofem pod woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Te NOWOŚCI już dawno wiszą na stronie FishingArt . Chyba że oferta ma się jeszcze bardziej poszerzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Hejka Dzisiaj ja dostałem kij z pracowni. Moim zdaniem nie jest tak różowo. Dwie przelotki tak przeszlifowane, że nawet omotka tak wysoko nie dojdzie. Na największej przelotce odprysk (opakowanie było OK). A pod naklejką firmową powietrze jak byk.Cztery takie wpadki na jednym kiju to chyba zdecydowanie zadużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi