pablo208 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Co do slsa 9,6 20lb to leci do mnie ,jak doleci to ponaginam i wrzuce do Bazy ucięć ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Hej. Zna ktoś może wagę blanku SLS 9615-2N? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Hej. Zna ktoś może wagę blanku SLS 9615-2N?Blank SLS 9020-2N waży 68g. Wiem, że to nie jest odpowiedź na Twoje pytanie, ale można podejrzewać, że będzie jakieś 60-63g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Maciek, głównie o serwis mi chodzi ,a wiem że w FA jest on na bardzo wysokim poziomie ... Rafał dziękuję za te kilka słów na temat ...ale gdybys dał się jeszcze z lekka przekonac do napisania czym według Cb te dwie konstrukcje się różnią ? Matagi szybszy ? Dolnik np z tym 7lb o podobnej mocy ? Przyznam ,że własnie o tym kraagu myślałem w zastepstwie matagiego...Puki co matagi super shore ll to u mnie nr jeden ,ale wiemy jak kruche są ,więc chciał bym sie zabezpieczyć gdyby po raz drugi miał mi strzelić .... PS. MA ktos z okolic wawy kraaga xf 7lb ? Chętnie bym obejrzał ...Odezwij sie na priv, mam 7lb w długosci 2.13 w dwuskładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Dzisiaj rozmawiałem z panem Krzysztofem o możliwości ukręcenia lżejszego Vegtera niż 10lb.Oto co usłyszałem:..."Wkrótce będziemy mieć w ofercie delikatniejszy blank boronowy o mocy 8lb, ale będzie on występowałtylko w długości 6'7" w -jedno i -dwu składzie. Będzie to wyraźnie delikatniejsza konstrukcja, wykonana na wzór "japoński".Porównując nową konstrukcję do Vegtera 10lb, mamy tu do czynienia z delikatniejszą szczytówką, umożliwiającą współpracę z mniejszymi przynętami,opartą na wyraźnie mocniejszej części środkowej i dolniku, który w głównej mierze będzie skupiał moc blanku.Ciężar obsługiwanych przynęt zaczyna się od 1g a kończy na łącznej masie 12g. Od jesieni blanki są już testowane i w opinii użytkowników,nowy model borona jest jeszcze bardziej czuły od Vegterów, równie wydolny rzutowo i nadal o pełnym progresywnym ugięciu."... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Dzisiaj rozmawiałem z panem Krzysztofem o możliwości ukręcenia lżejszego Vegtera niż 10lb.Oto co usłyszałem:..."Wkrótce będziemy mieć w ofercie delikatniejszy blank boronowy o mocy 8lb, ale będzie on występowałtylko w długości 6'7" w -jedno i -dwu składzie. Będzie to wyraźnie delikatniejsza konstrukcja, wykonana na wzór "japoński".Porównując nową konstrukcję do Vegtera 10lb, mamy tu do czynienia z delikatniejszą szczytówką, umożliwiającą współpracę z mniejszymi przynętami,opartą na wyraźnie mocniejszej części środkowej i dolniku, który w głównej mierze będzie skupiał moc blanku.Ciężar obsługiwanych przynęt zaczyna się od 1g a kończy na łącznej masie 12g. Od jesieni blanki są już testowane i w opinii użytkowników,nowy model borona jest jeszcze bardziej czuły od Vegterów, równie wydolny rzutowo i nadal o pełnym progresywnym ugięciu."... Dziś zamówiłem wersję 17lb???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Tez juz jakis kawalek czasu temu slyszalem o nowych Vegterach. Ciekawe jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Blank SLS 9020-2N waży 68g. Wiem, że to nie jest odpowiedź na Twoje pytanie, ale można podejrzewać, że będzie jakieś 60-63gMasz oko kolego ????. Już wiem, że masa blanku SLS 9615-2N, to 62g. Może się komuś jeszcze przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Masz oko kolego . Już wiem, że masa blanku SLS 9615-2N, to 62g. Może się komuś jeszcze przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Tez juz jakis kawalek czasu temu slyszalem o nowych Vegterach. Ciekawe jak to wyjdzie.Zobaczymy w maju Dzisiaj po rozmowie z Panem Krzysztofem, wybór finalnie padł na wersję dwuczęściową.Zakup dokonany!SBO678-2N czyli 2m, 8lb, 1-12g. Czas realizacji 8-9 tygodni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Zobaczymy w maju Dzisiaj po rozmowie z Panem Krzysztofem, wybór finalnie padł na wersję dwuczęściową.Zakup dokonany!SBO678-2N czyli 2m, 8lb, 1-12g. Czas realizacji 8-9 tygodni. No to mam nadzieje ze sie pochwalisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Co do slsa 9,6 20lb to leci do mnie ,jak doleci to ponaginam i wrzuce do Bazy ucięć ...I co kolego doleciał interesuje mnie ten blank i jego waga jakbyś miał mozliwość to podaj wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Strzelę: 72g +-2g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 I co kolego doleciał interesuje mnie ten blank i jego waga jakbyś miał mozliwość to podaj wagęDo 25 marca jeszcze troche ...ale czekam cierpliwie - podobno warto a jak nie podejdzie to bedzie do kupienia 26 marca na giełdzie jb.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 I jak tam to już jutro ????Czy zmiana terminu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) I co kolego doleciał interesuje mnie ten blank i jego waga jakbyś miał mozliwość to podaj wagęDotarł dzień przed terminem waży 77,5 grama...Fajny kij,ale 20lb bite ,nie sądze żeby to byla moc zaniżona . Edytowane 24 Marca 2021 przez "Paweł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 ale co zostaje idzie na giełde ??? pokaż foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Jutro jak wrócę z roboty ponaginam go i wrzuce do bazy ugięć ...Chyba zostaje ...jako super mocna boleniowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Dotarł dzień przed terminem waży 77,5 grama...Fajny kij,ale 20lb bite ,nie sądze żeby to byla moc zaniżona .Martwi mnie ta wiadomość. Bo to jest zupełnie nie to czego oczekiwałem po tym blanku. Z opisów wszystkich wynikało, że moc jest zaniżona i to jest takie 17 lb. Zamówiłem już przez pracownię ten blank i jak twoje opinia się potwierdzi, zdubluję sobie kije zupełnie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Martwi mnie ta wiadomość. Bo to jest zupełnie nie to czego oczekiwałem po tym blanku. Z opisów wszystkich wynikało, że moc jest zaniżona i to jest takie 17 lb. Zamówiłem już przez pracownię ten blank i jak twoje opinia się potwierdzi, zdubluję sobie kije zupełnie bez sensu.Za połowę wartości chętnie odkupię ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Za połowę wartości chętnie odkupię Ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Za połowę wartości chętnie odkupię Super. No to problem z głowy!Dam jeszcze wysył w sztywnej tubie gratis.Albo jeszcze lepiej. Przywiozę ci pod dom ten kij. Zdezynfekowany, bezpieczny do użycia.Pomachasz sobie, połowisz i dasz znać po miesiącu czy pasuje. Miłego dnia:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Obecnie też czekam na dostawę blanku SLS20 lb... ale ja się nie martwię bo mam wersję 15 jak i 25lb.15lb daje radę pod bolenie, ale u mnie na dużej rzece Wiśle przy większym stanie wody... jednak brakowało mu mocy a 20lb ma być uzupełnieniem. Edytowane 25 Marca 2021 przez maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREK Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Jeśli ktoś zechce się podzielić opinia o BLAAS SLXF10015-2N . bądź 9,6 o tych samych parametrach . Konkretnie jaki ciężar wyrzutowy jest jego żywiołem , Będę wdzięczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi