Zwierzu Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Witaj nie wiem czy blanki są warte tych ppieniędzy i szczerze powiedziawszy g.....mnie to obchodzi...Może i ciebie to g... obchodzi, ale jak by nie patrzeć cena wędki to dość istotny parametr dla większości kupujących i warto przemyśleć za co płacę i co ewentualnie innego i lepszego mógłbym dostać w tej cenie. ...Przykłuwam raczej większą uwage do tego iż te wędki są profesjonalnie wykonane i nie wiem czy jakikolwiek rodbuilder wykonałby chociażby na zbliżonym poziomie...Faktycznie dobre i profesjonalne wędki, wykonuje tylko Dragon . Cała reszta światka rodbuilderów swoimi wyrobami do pięt wędziskom Dragona nie dorasta .Panie @Siergiej niech się Pan ogarnie w swych wypowiedziach i przemyśli dobrze zanim coś napisze - po co wypisywać głupoty? Tak apropos, jestem posiadaczem jednego z HM-ów 69. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Zwierzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtar Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Oczywiście najbardziej profesjonalne wędki to tylko pracownia, reszta to badziewie, a dragon to tym bardziej. [emoji1][emoji1][emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Bardzo przydatne przy wszelkich opadach, znaczy...metodach opadowych...w "obrębie" wysięku, bowiem, upośledzenie niedosłuchu może doprowadzić do zapalenia ucha środkowego, ze skutkiem niedowładu ośrodków wzrokowych...W rezultacie czynności ruchowe ograniczone do posuwu "wte i nazad" uniemożliwiając dotlenianie, ograniczają kontrolę nad czynnościami mechanizmów kluczowychzwanych dalej... jak wolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 swietne kwestie, byl tutaj, calkiem niedawno, taki jeden z obca twarza, niesamowicie znal sie na smokach i ornitologii ale jak wychodzil ze watku rodbuilderskiego, to nadepna na mine z ladunkiem banowym i nie moze odpisac ... a mial chlopina amunicji ze soba To wcielenie też już jest pod obserwacją.Czekamy tylko aż się wychyli.Ależ ma parcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi