Kuba Standera Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Pytanko do tych co łowią nocą - reguła żeby łowić sandacze na smukłe, uklejokształtne wobki. Próbowaliście może np z małymi sliderami? ciekaw jestem Waszych doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Osobiście nie mam doświadczeń, ale z bardzo wiarygodnych okołoszczecińskich żródeł wiem, że slidery 7cm kilka razy pokonały wszystkie inne przynęty w nocnym łowieniu sandaczy na płaskich blatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Na uklejopodobną,bezsterową,powierzchniową przenętę złowiłem 2 tygodnie temu sandacza 4,80kg.Wiec można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Przerabiam ten temat , nocne łowienie , notorycznie i od dość dawna .Chociaż może nie całonocne , tylko wieczorne i z rzadka rano o przed szarówką . To drugie jest wydajniejsze , ale zazwyczaj w weekend udaję się o tej właśnie porze w bety . Trafiam głównie duże okonie , bolenie i sandacze . Najczęściej obławiam płycizny w śpiochach , łódką dość ciężko niezauważalnie podpłynąć do większych i ostrozniejszych ryb . Niestety na slidery nie łowię , bo sporo lat temu zasmakowałem w jerkingu i innych . Ominęły mnie jak Abba albo Boney M., byłem juz w innym miejscu . Kiedyś używałem woblerów z odłamanym sterem , ale z czasem popadłem w do it yourself . I trzymam się tego do dziś . Naprawdę nieliczne powierzchniowce , pencile czy topwatery dają się z powodzeniem używać na krajowy rybostan . Ze szczupakami jest prościej , ale one są też bardzo niewybredne . Można sie szybko zrazić do fabrycznych wyrobów , i do całej tej techniki , co widać w dziale kupię , sprzedam albo oddam . Jest co kombinować . Popatrz co czyni Robert z bolenianami .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Na uklejopodobną,bezsterową,powierzchniową przenętę złowiłem 2 tygodnie temu sandacza 4,80kg.Wiec można.O właśnie też o Twoich wobkach myślałem. Powiedz jak je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Na uklejopodobną,bezsterową,powierzchniową przenętę złowiłem 2 tygodnie temu sandacza 4,80kg.Wiec można.O właśnie też o Twoich wobkach myślałem. Powiedz jak je kupić? Wpisać w google woblery kujawskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Na uklejopodobną,bezsterową,powierzchniową przenętę złowiłem 2 tygodnie temu sandacza 4,80kg.Wiec można.O właśnie też o Twoich wobkach myślałem. Powiedz jak je kupić? Wpisać w google woblery kujawskie Znane również pod nazwą Woblery Taps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 StanderusNapisz co Ciebie interesuje na prv albo woblerytaps@gmail.comMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skarbimir Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witam.Łowię tylko nocami.Sandacze zdejmuję z powierzchni na smukłe wobki płytko chodzące Slidery nie sprawdziły się na moich łowiskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witaj na forum i miłego korzystania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi