Z Olsztyna Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 W piątek zmieniłem plecionke na Ryujin 0,12 Cztery godz ciskania i trzy razy mi strzeliła!!!! Dwa razy przy wyrzucie i raz przy zacieciu sandaczyka około 2kgLowie dużo ale żeby plecionka strzelala przy zacieciu w środkowej części patyka...masakra!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Mnie Momoi Ryujin 0.14 świetnie sprawdza się na dorszach. Udało mi się na niej podnieść metrowy kawałek grubej namoczonej liny do cumowania statków z 40 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 W piątek zmieniłem plecionke na Ryujin 0,12Cztery godz ciskania i trzy razy mi strzeliła!!!!Dwa razy przy wyrzucie i raz przy zacieciu sandaczyka około 2kgLowie dużo ale żeby plecionka strzelala przy zacieciu w środkowej części patyka...masakra!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Przeoczyles mój wpis o złamanym phenixie tx hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Cześć, po użytkowaniu , tej plecionki w Finlandii, łowiłem nią trochę na Zegrzu, postanowiłem sprawdzić jaką teraz ma wytrzymałość. No cóż niestety tylko 5, 7 kg . Aż się boję co będzie po zimieTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majdan Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ja użytkuję Momoi Takumi Jiglain i powiem, że to świetna plećka, tym bardziej że okazyjnie kupiona na licytacji. Tak jak koledzy wyżej pisali nie traci koloru, wytrzymałość zadowalająca. Jakbym miał okazje kupić ją drugi raz to bym sie nie wahał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ja użytkuję Momoi Takumi Jiglain i powiem, że to świetna plećka, tym bardziej że okazyjnie kupiona na licytacji. Tak jak koledzy wyżej pisali nie traci koloru, wytrzymałość zadowalająca. Jakbym miał okazje kupić ją drugi raz to bym sie nie wahał Wracam do sprawdzonych linek, właśnie dotarła do mnie stara Takumi 0,1. W zamyśle jeszcze dokupię 0,14 i będzie powrót do korzeni które nigdy mnie nie zawiodły. Choć MX8 którą łowię cały obecny sezon jest dużo cichsza. Ale jako miększa stawia większy opór w bieżącej wodzie a ja wolę mieć większą kontrolę nad przynętą niż ciszę jak makiem zasiał. Coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumcajs252 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Na takumi łapałem przez kilka lat bez absolutnie żadnych problemów na ryujin rzucam od kilku tygodni i nie napiszę o niej nic dobrego rwie się plącze,nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Moim zdaniem to bardzo dobra plecionka, trochę kosztuje,ale na szpuli mamy 200m więc można podzielić na pół. Ze wszystkich plecionek jakie miałem najlepiej trzyma kolor, jest bardzo śliska i wytrzymała, jedynie co mogłoby być lepsze to miękkość, tego mi trochę brakuje. Używam 0,06. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi