Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Witam bardzo serdecznie ! 

W tym wątku możemy przedstawiać swoje nowe "wędkarskie zabawki" i wymieniać się spostrzeżeniami na ich temat :).

Na innych forach są stworzone takie wątki to i na ukochanym jerku postanowiłem owy stworzyć :) 

Zaczną od nowego młynka :

Daiwa Infinity Q Zaion 3000 

Piękna maszynka kupiona pod sandaczową wędkę pod koguty :) Piękny design wysoka kultura pracy iiii Made in Japan  B) To jest to ! 

Pozdrawiam :)

post-55929-0-69485800-1420910827_thumb.jpg

Edytowane przez Kogut Fishing
  • Like 8

Trochę chyba źle odebraliście nowego kolegę, post nie miał na celu "patrzcie...kupiłem sobie nowy kołowrotek za 2000". Filip ma takie zaplecze sprzętowe o jakim dużo ludzi może tylko pomarzyć ;) Ja w sumie też chętnie popatrzę co tam nowego koledzy kupili  -_-

• Like 2

ale czy...ząbkuje? :ph34r:

Właśnie byłem na trociach przy okazji powrotu od rodziny .. Kultura pracy bardzo wysoka cicho chodzi .. Nic się nie dzieje jak na razie .. Właśnie tego ząbkowania się bałem czytając opinie , ale jest dobrze . Zobaczymy jak się sprawdzi na czerwcowych sandukanach ??

• Like 1

Wśród Zabrzańskich muszkarzy bardziej popularna jest tzw herbatka  ;)

ę tak miałem przyjemność jakiś czas temu "poznać" ,  poznałem wtedy teoretyczną różnice między double haul'em wykonanym Sage'm a kijami zrobionymi przez małe żółte rączki :D

Edytowane przez Pavko

To też nie musi być drogie. Jakiś stary multik w okazyjnej cenie czy też Beastmaster z poszukiwanej serii. Coś , co cieszy nabywcę. Reszty nie musi. Czytać nikt nie ma obowiązku.

Opinia o nowym sprzęcie też będzie ważna .. Może ktoś akurat poszukuje takiego sprzętu , który akurat kupił kolega z forum ??

Teamat jest rewelacyjny i tyle!!! pasowalo by tylko zeby wszyscy sie wstrzymywali ze wstawianiem posta do czasu przetestowania kupionej zabawki. Nastepnie zdjecie plus opinia z wyprawy nad wode a na koniec podsumowanie  (zadowolenie albo rozpacz).  :)

• Like 1