Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Wymieniłem ostatnio seryjną brązową St. Croix Legend Elit na taką samą pracownianą (z tym że zieloną ) :)

Efekty wizualne poniżej B)

Ostatnia fota pokazuje wprowadzone zmiany ;)

attachicon.gifDSC_2004.JPGattachicon.gifDSC_2005.JPGattachicon.gifDSC_2007.JPGattachicon.gifDSC_2006.JPGattachicon.gifDSC_2008.JPG

Bardzo oryginalna wędeczka :) I to lubię .. Jak wędka ma swoją "duszę" 

Pozdrawiam 

• Like 1

Jak już budować customa i przekraczać próg finansowy seryjnego nowego kija to tylko takiego wymarzonego trzeba budować :D

Też zamierzam "zbudować" St.C .. Pod sandacze/szczupaki taki uniwersalny.. Oczywiście pod koguty ;) 

Mam już własny plan , ale obiecałem sobie , że teraz zbieram tylko na łódkę  :lol:  :lol:  :wub: .

Z marzeniami trzeba poczekać  :P .. Ale miętowe omotki marzą mi się po nocach  :lol:  :lol:

Też zamierzam "zbudować" St.C .. Pod sandacze/szczupaki taki uniwersalny.. Oczywiście pod koguty ;)

Mam już własny plan , ale obiecałem sobie , że teraz zbieram tylko na łódkę  :lol:  :lol:  :wub: .

Z marzeniami trzeba poczekać  :P .. Ale miętowe omotki marzą mi się po nocach  :lol:  :lol:

He

Mój plan był niemalże identyczny :)

Co do marzeń to staram się często sobie przypominać słowa mojego kolegi: "Życie jest za krótkie żeby odkładać realizację marzeń" :D

• Like 1

No i sa. Zamowione w pre orderze jakis czas temu. Duo realis jerkbait 110sp wersja limited. Kolor real perch ktorego wyprodukowano zaledwie 200sztuk. Udalo mie sie dzieki koledze pracujacemu w wedkarskim skubnac 2szt dla mnie i 2 dla kumpla. 1.5 wodowanko ????

post-48077-14297115876742_thumb.jpgpost-48077-14297115949157_thumb.jpg

• Like 2