Meg Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 taaa zera jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Give him a brake 30000 to nie zaczesto urzywany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meg Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 wrzuć fotę , taka prośba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 30000 i 6000 najwieksze i najmniejsze body 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) ...u mnie rodzinka wreszcie w komplecie ITO bez mezaliansów. Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Te blanki muszą być genialne Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Wygodniejsze i "szybsze". Ani one wygodniejsze bo przeciez mozna zalozyc takiego samego ''knoba'' do zwyklej a szybsze to moze jak na fidera czy gruntowke lowimy bo w spiningu jakos tego nie zauwazylem lowiac wiele lat podwojnymi korbkami, nie w stelkach oczywiscie. Nie ma co dodawac ideologi do tego tylko napisac jak jest czyli ze albo sie bardziej podobaja albo inni nie maja w stelkach i tym sie nasze wyrozniaja.Proste i fair w stosunku do innych uzytkownikow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Jak dla mnie sa po prostu lepiej wyważone Panie @bitrut .Przy jednej korbie podczas kręcenia kij lata na prawo i lewo czego akurat nie lubię:-) i to chyba tyle:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dzisiaj dotarł do mnie travelek ukręcony przez Mekamila na blanku muchowym no name IM6, ubranym w PB Minima + fuji alconite micro w ramce chrome na szczycie i fuji DPS. Miało być budżetowo, prosto i ładnie . Według mnie tak jest, Kamil jak zwykle wykonał świetnie zadanie. Kijek docelowo na kilka kleniowych wypadów w roku. Natomiast dzięki temu, że wędka wyszła dość szybka to znajdzie również zastosowanie przy moich okoniach z brzegu. ...275cm dł. i 129g wagi, orientacyjnie max. cw . do 12g, realny zakres określimy w praktyce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Po kilku przymiarkach skompletowałem zestaw do późnojesiennego,ciężkiego bombardowania. Patrząc na stany wód w moich łowiskach obawiam się że nie będzie gdzie przetestować tego zestawu. Może trzeba było zainwestować w sprzęt UL lub L. Pozdrawiam Tomi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Hej Powoli przekonuję się do Daiwy Powróciłem do Exista w najnowszej odsłonie 2015 A konkretnie Daiwa EXIST 3000 '15I muszę powiedzieć jako zagorzały fan Shimano, że ten Exist jest naprawdę świetnym kręciołem.Fakt był dopiero ze mną raz na Bugu ale praca i komfort łowienia rewelacyjny Godny następca Stelki Postaram się napisać coś więcej na koniec sezonu bo jeszcze trochę mam zamiar go potestować Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez 5384 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Po kilku przymiarkach skompletowałem zestaw do późnojesiennego,ciężkiego bombardowania. Patrząc na stany wód w moich łowiskach obawiam się że nie będzie gdzie przetestować tego zestawu. Może trzeba było zainwestować w sprzęt UL lub L. Nie krępuj się, testuj...wyczyścisz przedpole dla kolegów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forma Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 ja tez zainwestowałem w DAIWE ale certate 2501 pe-h pod bolenia i po 1,5 roku uzytkowania przyznam ze jestem zadowolony,piszą że ząbkują (ogolnie daiwy) ja tam nic nie słysze a przynajmniej raz na dwa lata moge w serwisie w niemczech ja przesmarowac czego nie mozna powiedziec o shimaniakach,acz kolwiek do okoniówki na vanka 1000 moze sie skusze.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Nastepna do kolekcji:-) Wszystkie nowka sztuka:-) Dzieki raz jeszcze kolego @Guzu jestes Mega Gość !!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Jedna z 20 prototypow zrobionych jedyna na swiecie z moim nazwiskiem strategic anglers ESPADA Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez sharkfishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Dzisiaj uwierzyłem, że będzie OK. Aby do nowego sezonu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Japończyk pełną gębą czekam na błoto 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Japończyk pełną gębą DSC_0196.JPG czekam na błotoJedyny Forester który nie spał z Brooke 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Nowy nabytek. Klasyka gatunku. Będzie się zimą działo. Tylko chyba przezbroję lżej bo obecne to jakieś wypaczenie finezji. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Nowy nabytek. Klasyka gatunku. Będzie się zimą działo. Tylko chyba przezbroję lżej bo obecne to jakieś wypaczenie finezji.Ale bym tym liny łowił! Fakt, można się domyślać co te Vki na szczycie przy 15' i 10 lb robią z blankiem, pewnie przy rzucaniu można się w tyłek klepnąć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Nowy nabytek Nasci C3000 rocznik 2011 JDM Malezja nówka znaleziony w necie w cenie Exage.Na szybko wymieniony knob z T na zwykły (tulejki zamienione na łożyska),oraz dopasowana stara korbka DH (zmieniony trzpień z tuleją na krótszy,knoby po regeneracji i kasacji luzów). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Nowy nabytek.MHX S871-2 By @Mekamil, waga 83g - wyszło rewelacyjnie - tak jak chciałem przelotki Pacific Bay Minima 4, szczytowa Fuji SIC, zaczep do przynęt, Fuji DPSM . Kamilu jeszcze raz wielkie dzięki.Okuma Helios Gold 25 Plecionka Kamatsu Techron 0,04 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Nowy nabytek.Stary patyk mianowicie JAXON XT-PRO NG FAST TIP SPIN 2,54m 6-26g. Szybki grubościenny blank mega czuły blank. Fajny blank do przeróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 coś umarło Trochę wolframu, plastiku, gumy i stali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Mozna wiedziec gdzie zakupione.... glownie chodzi mi o robale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi