Jano Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 No to ja pozwoliłem sobie na nieco ekstrawagancki zakup... A coooo? Nówka, nie śmigana... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Super! co to za multiczek będzie gadał z tym "składakiem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Wędki silstar 1990r cw.60-90g.-nowe (2500szt)-prawdziwy i jedyny diaflex,materiał to kosmos,przelotki pokryte złotem,wkłady tytanowe.Kolowrotki dam quick 2002,1202-nowe,materiał fosforobrąz-przeżyja niejedną stelle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Od Tybera zakupiłeś? :D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Znalazłem na strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 I jeszcze kurtałka :-) Taka żona to skarb każdego wędkarza:-)Twoja Żona pracuje w Simmsie? Pożyczysz Żonę na kilka dni? Po kilku takich prezentach obiecuje Ją oddać Zazdroszczę takiej Pani. Moja żona tylko wciąż marudzi i najcześciej wyjeżdżając o 6:00 na ryby, o 9:00 dostaje sms "o której masz zamiar wrócić?". Czasami odechciewa sie wtedy łowienia... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Wędki silstar 1990r cw.60-90g.-nowe (2500szt)-prawdziwy i jedyny diaflex,materiał to kosmos,przelotki pokryte złotem,wkłady tytanowe.Kolowrotki dam quick 2002,1202-nowe,materiał fosforobrąz-przeżyja niejedną stelle Diaflex to odpowiednik DiaFlasha-jednych z najlepszych kijów Shimano w historii,ciekawe kijki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Twoja Żona pracuje w Simmsie? Pożyczysz Żonę na kilka dni? Po kilku takich prezentach obiecuje Ją oddać Zazdroszczę takiej Pani. Moja żona tylko wciąż marudzi i najcześciej wyjeżdżając o 6:00 na ryby, o 9:00 dostaje sms "o której masz zamiar wrócić?". Czasami odechciewa sie wtedy łowienia...A myślałem że tylko moja tak ma :-) Ja mam lepiej bo dzwoni i pada to ukochane pytanie '' za ile będziesz'' plus '' dzieci chcą z tobą pogadać" he he :-) Kochane te nasze żony..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 A myślałem że tylko moja tak ma :-) Ja mam lepiej bo dzwoni i pada to ukochane pytanie '' za ile będziesz'' plus '' dzieci chcą z tobą pogadać" he he :-) Kochane te nasze żony.....Taaa... Tekst typu "syn chce z Tobą rozmawiać" jest najlepszy Zwłaszcza, ze nasz ma 3,5 roku i mało gada... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Trzeba by założyć oddzielny post :-) " Najlepsze teksty naszych żon" he he :-) U mnie (pewnie u was tez) drugi ktory doprowadza mnie do drgawek to jak wychodze i mówie ze wróce za 5h. A po 2 dostaje tel " kochanie złowiłeś coś ...( ja wkur...ny cos tam odpowiadam) aha ,a długo ci zejdzie?" Wrrrr masakra. Tak jak Kuba napisał odechciewa sie łowic.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Te żony to już chyba tak mają, że zawsze coś muszą powiedzieć żeby umilić człowiekowi życie.Teksy tupu "o której będziesz " to norma,często też mimo tego, że wieczorem rozmawiamy o tym, że jadę na ryby, to w nocy gdy wstaję pada pytanie" gdzie idziesz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Bo Wy pantoflarze jesteście 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Mojej już przeszło, dzwoni dopiero pod koniec dnia łowienia z pytaniem "grzać jedzenie?".Za to czesciej teraz dzwoni syn... Ma 7 lat i już jest zarażony wędkarstwem. Bezcenna była mina świadka takiej rozmowy, słyszał tylko mnie, dialog szedł tak:"-tato , zlowileś coś?""-tak, jeden mały pstrąg""-potokowy czy tęczak?""-potok""-a na co wziął?""-wobler, krakusek, pomarańczowy, taki jak ostatnio sam łowiłeś""-aha. To dobrze. A kiedy mnie zabierzesz na ryby""-jak bedzie trochę cieplej""-no to cześc""-cześć".Pytanie świadka - " kumpel dzwonił?" "nie, syn". Chwila konsternacji i niesmiałe pytanie - " ile ma lat?" "7" Większa konsternacja. "I już łowi?" "a co ma nie lowić, łowi. Pstragi, okonie, klenie. Na spina" 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Bo Wy pantoflarze jesteście Wręcz przeciwnie. Dla mnie są twardzielami, którzy pomimo takiej sytuacji w ogóle chodzą na ryby ... a ich związki trwają, żony żyją... Ja nie mam takich problemów więc tym bardziej trzymam kciuki za "bohaterów wędkarstwa" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Dzięki @Żbiku kobieta jest kochana.W zeszłym roku jak nas zlało na rybach Masakrycznie!!! do żonki dotarło że porządny ciuch na ryby to obowiązek :-) teraz nawet nie muszę jej tłumaczyć tylko pyta co jeszcze potrzeba:-) W tym roku razem spędzimy sporo czasu na rybkach:-) Czego i Wam życze Pozdrawiam Wszystkich. Edytowane 7 Lutego 2016 przez suli102 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misie.k Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Mój pierwszy element układanki na ten rok Sakura Sportism Neo 183cm 0,9-5g Edytowane 7 Lutego 2016 przez misie.k 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Prezent urodzinowy. Shimano Vanquish 4000XG oraz G.Loomis NRX 901S JWR 7'6''. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Twoja Żona pracuje w Simmsie? Pożyczysz Żonę na kilka dni? Po kilku takich prezentach obiecuje Ją oddać Zazdroszczę takiej Pani. Moja żona tylko wciąż marudzi i najcześciej wyjeżdżając o 6:00 na ryby, o 9:00 dostaje sms "o której masz zamiar wrócić?". Czasami odechciewa sie wtedy łowienia...Jakbym moją słyszał...Trochę mi ulżyło bi widzę że nie jestem sam z takimi problemami.A jak słyszę że któremuś żona kupiła prezent wędkarski to myślę że jest z innej planety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Jakbym moją słyszał...Trochę mi ulżyło bi widzę że nie jestem sam z takimi problemami.A jak słyszę że któremuś żona kupiła prezent wędkarski to myślę że jest z innej planety.Mi Zona kupiła pierwsza Stelke 14 2500S i ma za swoje Rozpoczęła szaleństwo Edytowane 8 Lutego 2016 przez Wiktor 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Kwinto, on 08 Feb 2016 - 06:28, said:Prezent urodzinowy. Shimano Vanquish 4000XG oraz G.Loomis NRX 901S JWR 7'6''. Więc wszystkiego najjj. 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Dzieki Janusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 W nowym sezonie najwyższy czas liznąć casta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Moja nowa zabawka. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 To jeszcze Ci stelli do kompletu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgadza sie. Stelka bedzie niedlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi