Żbiku Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Kolejna zabawka w arsenale 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Żbiku - ciągle siedzisz na giełdzie i wykupujesz wszystko co fajne A ja czekam - aż zrobisz wyprzedasz swojego arsenału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ja ostatnio no nie ma sie czym chwalić ,kupiłem metr3 deski suchej lipowej ,teraz jeszcze narzędzia do obróbki i zaczynam strugać .Zobaczymy co wyjdzie .Mam na oku kilka fajnych projektów i jeszcze muszę się pochwalić w wieku 39lat jestem na Emeryturze !!!Ale będzie struganko I>===<> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 muszę się pochwalić w wieku 39lat jestem na Emeryturze !No to zazdrościmy. Z założenia - więcej czasu na hobby nie ograniczając go rodzinie.Mega! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Żbiku - ciągle siedzisz na giełdzie i wykupujesz wszystko co fajne A ja czekam - aż zrobisz wyprzedasz swojego arsenału Oj wcale nie wszystko Ten okrąglak akurat nie był wystawiony na giełdzie. Ale bede niedługo robił jakaś mała wyprz, wiec jak cos to pisz na priv Edytowane 18 Lutego 2016 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ale bede niedługo robił jakaś mała wyprz, wiec jak cos to pisz na priv Kubuś czekam na XST 1144 Na nowy sezonik takie combo Abu Garcia Revo Toro Winch 61 LhBlack Cat Cat Fighert II dł 2,10 cw 150-300g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ależ Karol! Ten Black Cat pazur gdzieś zgubił! A do mnie dojechał wczoraj Zillion TW 1516HL.Przełożenie dla mnie jedyne słuszne 6.3:1 mega wypas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ależ Karol! Ten Black Cat pazur gdzieś zgubił! Można spokojnie podpinać i multika i korbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander69 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Drugi w kolejce do XST 1144 Edytowane 18 Lutego 2016 przez zander69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Kubuś czekam na XST 1144 Drugi w kolejce do XST 1144 Niedoczekanie Wasze Ale za to mogę komuś oddać kartę gwarancyjną FC na ten model, bo akurat znalazłem w piwnicy po poprzednim kiju Edytowane 18 Lutego 2016 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Żonka nadal zaskakuje!!!:-) Na ten sezon bedę uzbrojony na MAXA:-)!!! Pozdrawiam Wszystkich:-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Tak tylko zapytam - twoja żonka nie przypadkiem siostry ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 UWAGA! siostry, charakterologicznie bywają ...skrajnie różne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Nie niestety Paweł R :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 ...ja miałbym dwie ... ale jedną utopiłem (razem z kijem) Więc mam jedną Mówiłem(poważnie!!),że wyłowię tylko weź mnie w to miejsce...'niemożliwe od ręki na cuda trzeba chwilę poczekać' .W Z.Zegrz. kiedyś utopiłem wyczynowy pędnik do windsurfingowego slalomu(15K) i po dwu tygodniach przy pierwszym podejściu odzyskałem...i to bez GPS! - namiary po drzewach na linii brzegowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jak życie niczym nie zaskoczy to pod koniec sierpnia będzie kolejne spotkanie castingowców na Żarnowcu. Zapis w GPS jest .....zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Póki woda zimna lepsza widoczność,potem zakwitnie(chociaż w ZZ miałem widoczność 30cm). Ale żeby wątku nie zaśmiecać...to skorzystałem z oferty Decathlonu i nabyłem dwa 'casty' Ilicum 6'6" cw 7,5-25(rzeczywiście 10-40)i 7' cw 15-40(pewnie wyjdzie 20-60?!) i jestem bardzo mile zaskoczony-całkiem szybkie kijki i to na spigotach! No i jeszcze DS rozwinę na komisowym SG Bush Whacker 7'6" cw 3-18 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 I u mnie coś nowego wjechało.Ilekroć wdepnę do Art-Rodu żle się to kończy dla mojego portfela . I małe uzupełnienie stanu pudełek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 No to zobaczymy jak się sprawdzi ta pletka . Tylko wpierw muszę dorwać jakąkolwiek szpulkę pasującą do certate 2000 po taniości, bo szkoda mi odwijać z oryginalnej szpulki świeżej żyłki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Nowa zabawka na ten sezon "PONTOON21 Gad Gancho GAN702LLF" po naszemu 2,13 1,5-8gr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Nowa zabawka do jigowania-Jogging Master PE5N 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 A ja skromnie , tylko 3 woblerki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 A ja skromnie , tylko 3 woblerki IMG_2775.JPGSidory. Też mam całą kolekcję. Piękne woblery! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Sidory u mnie też się parę znajdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Tutaj kilka moich. W pierwszym rzędzie 3 od góry to słynny ciernik wywalczony po pasjonującej licytacji OSY 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi