Sandacz23 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dzisiaj zostałem obdarowany bonusem, od kolegi, który chciał jeszcze bardziej podziękować za zbudowanie kija.I chyba jest z niego zadowolony.... a ja też 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam.Chłopaki sobie chwalą , więc też sobie zapodałem . Pozdrawiam Seba 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Noooo , nie złe jajeczko pomieszane z króliczkiem nam tutaj prezentujesz Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Właśnie zawitał do mnie kurier 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) bardzo fajna chińszczyzna 65g za 15$ Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez bazyloss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Przynajmniej o 10 za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 a po czym wnosisz ? możesz kupić "oryginał" za 750 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dzisiaj przywieźli Co do butów to piszą , że ultralight a moim zdaniem to normalna waga 0.8kg sztuka roz 9 . Chyba , że do katalogu najmniejszy rozmiar brali pod uwagę . Testy w połowie kwietnia , w yorkshire 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Będziemy testować ???? Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez nitror1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misie.k Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Na nowy sezon nowy patyk, Konger Streeto 200cm 2-9g 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Fajny ten streeto ,te przelotki to fuji? Ja na 2016 sprawiłem sobie CD orka 275 7-25g 20lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A ja odebrałem kilka dni temu, taką oto zabawkę Czas zacząć kręcić na czymś bardziej profesjonalnym 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A ja odebrałem kilka dni temu, taką oto zabawkę Czas zacząć kręcić na czymś bardziej profesjonalnym Łooo matko jedyna!Normalnie pokręcajko-suszarka sterowana komputerowo, wrzucasz apkę na lapka i sama kręci omoty... czad! ;) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Łooo matko jedyna!Normalnie pokręcajko-suszarka sterowana komputerowo, wrzucasz apkę na lapka i sama kręci omoty... czad! ;) Mało tego , sterowane z pilota .... A świstak siedzi i zawija ...omotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 I jeszcze soczek nalewa! A właściciel? Właściciel siedzi w fotelu i kręci stellą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 I jeszcze soczek nalewa! A właściciel? Właściciel siedzi w fotelu i kręci stellą. Nie stać go na stelle Ale może kiedyś Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jeden woli stellę, drugi multifunkcyjny rodwraper Na pilota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 on nie siedzi i nie kręci kręciołem......on popija to do czego ten soczek jako zapojka został na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 nowy Skyroad , w porownaniu do solpary lepsze czucie przynety w dolnym zakresie cw i ciut dalsze rzuty 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dzisiaj nabyty Phenix Fx902-2 ubrany w minimy tich+sic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 jaki CW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Pewnie standardowy jak to w Phenix 902 coś koło 9g i 8lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Na ten rok, złożyłem zestaw do najcięższych moich jerków:ATC MU 638 10-40lb 1-6ozTATULA HD 200 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 jaki CW ?2-10g realnie 2-8g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ależ się wątek rozwija!!Aż miło . Wreszcie dorwałem kijek pod pstrągi(oczywiście na okonie go też będę zabierał),który mi "leży".Idealny pod woblery,wahadła i cięższe jigi.Wykonanie oczywiście standard jak na JDM przystało. PALMS EGERIA p Pozdro Filip 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi