Tomek88 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 3d bleak pewnie a ja z lamańców i tak wolę magic swimmer'a od Patrysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Cenę obniżyli na 105 zł to żal było nie kupić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Po majówce będziesz wiedział (o ile nie olejesz ) Podpowiem, że duńska Jak duńskie to tylko ciasteczka [emoji39] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Fajny kijek.Taki sam jest i umnie.Mam przy okazji pytanie,czy ktorys z kolegow moze powiedziec cos o powergripie 300cm cw 6-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Fajny kijek.Taki sam jest i umnie.Mam przy okazji pytanie,czy ktorys z kolegow moze powiedziec cos o powergripie 300cm cw 6-12Miałem. Myślałem, że "złapałem byka za rogi". Na pierwszym wypadzie strzeliła szczytóweczka. No... To tyle, o tym kijaszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 2016 legend surf do gruntowego lapania z plazy .Mam nadzieję ze nie okaze sie porażka jak poprzedni model (osobiście zlamalem dwie widziałem na wlasne oczy z 10 a na forach dziesiątki wszystkie w rękojeści czasami w dwóch miejscach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 3d bleak pewnie a ja z lamańców i tak wolę magic swimmer'a od Patrysia Tomek, ja tam ni chu chu 3d Bleak'a nie widzę A że dobry to fakt, miałem jednego, teraz mam pół pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Tomek, ja tam ni chu chu 3d Bleak'a nie widzę A że dobry to fakt, miałem jednego, teraz mam pół pudła.Spojrzałem na zdjęcie i faktycznie to 4play, posprzedawałem,ze 2 mi zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Spojrzałem na zdjęcie i faktycznie to 4play, posprzedawałem,ze 2 mi zostały.Jak masz te 2 w fajnych kolorach to chętnie Cię ich pozbawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jak masz te 2 w fajnych kolorach to chętnie Cię ich pozbawię Po Syrsan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Po Syrsan No cóż .Ja też z tą przynętą duże nadzieje wiążę,co prawda nie na Syrsan ale woda to woda .Oby i Wam i mnie podarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 No cóż .Ja też z tą przynętą duże nadzieje wiążę,co prawda nie na Syrsan ale woda to woda .Oby i Wam i mnie podarzyło.Nie dygaj, w kraju tez działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 millenium.jpg Pudełka zbierasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Owszem, ale tylko pełne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Nie dygaj, w kraju tez działa Działa pewnie wszędzie tam gdzie są ryby,także nie dygam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Do mnie w tym tygodniu przyszło trochę paczek z pozamawianym wcześniej staff'em Np. taka ciekawostka:Ma 24-25 lat, wygląda jak nówka ze sklepu. Miał być do UL ale za bardzo wibruje przy kręceniu- te modele nie miały jeszcze systemu dyna balance. Skończy chyba jako zwijadełko do feeder'a. Kijek do polowania na "kanałowe" okonie, w tygodniu, po pracy: I trochę gum i drobiazgów do plecaka, od Chińczyków i od Holendrów oraz Szwedów (a wcześniej też pewnie od Chińczyków ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 W Tilburgu jest kilka fajnych miejsc. Szkoda, że jak tam byłem to nie miałem okazji powędkować. Pamiętam staw z kanałem koło przejazdu kolejowego i drugi duży staw z mostem w jakimś kompleksie leśnym niedaleko od centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Chyba znam obydwa miejsca, o któych piszesz, z tym, że co do pierwszego nie jestem pewien. Na poważniejsze łowy trzeba się oddalić od Tilburga na co najmniej 20km, na rzekę Mass albo trochę dalej, na Waal, czyli Ren. Pod nosem to kanał albo właśnie stawki. Mieszkałeś w NL czy byłeś turystycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ty uważaj lepiej uważaj w tych NL-owych kanałkach. Nieraz 50 - 70 cm wody a ryby.... W dzien dzieci drobnice łowią. Polecam łowic godzinę przed zachodem i godzinę po. I dobrze wyregulować hamulec ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 W czasie mojego, krótkiego pobytu w Holandii nie łowiłem. Ale goszczący mnie Adam, pokazywał jakieś mało ciekawie "rowy" za które nie dał bym w Polsce zardzewiałego haczyka a tam w Holandii, podobno ..... ! (i nie mogę nie wierzyć bo foty widziałem a Adam to poważny gościu) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Te rowy- głównie małe, wąskie kanały odprowadzające nadmiar wody z polderów- potrafią zaskoczyć. Ja wolę łowić w większych wodach ale kiedyś widziałem zdjęcie Holendra ze szczupakiem pod 120cm z "kanaliku" 4-5m szerokości. Aż trudno uwierzyć. "Mój" kanał jest duży, pływają po nim nawet niewielkie barki. O okazy tam ciężko ale podobno się zdarzają. Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez kubazmech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Chyba znam obydwa miejsca, o któych piszesz, z tym, że co do pierwszego nie jestem pewien. Na poważniejsze łowy trzeba się oddalić od Tilburga na co najmniej 20km, na rzekę Mass albo trochę dalej, na Waal, czyli Ren. Pod nosem to kanał albo właśnie stawki. Mieszkałeś w NL czy byłeś turystycznie?Turystycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1413 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Jestem dzisiaj najszczęśliwszym wędkarzem na świecie Wspaniały kij. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Gratulacje ... tylko dorzuć info o nim? parametry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi