meme174 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 przybył nowy nabytek i próba do powrotu do shimano na minus dosyc gleboka szpula - plecionki jak na zdjeciu weszło 150 m + podklad z żyłki 0,22 jakies 30 metrów (wiecej nie miałem ) i dalej mało na plus kultura pracy, waga szpulki i ergonomia !! tutaj wielki plus masa szpulki, choć coś z moją waga może byc nie tak i nowa linka - zobaczymy czy wytrzyma trudy boleniowania 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherking Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Hej , od dwóch miesięcy testuję rodzinkę Morrum - ZX 3601 IV CB i wędkę Morrum 2,7m Cw- 15-45 . Wędka ładnie się ładuje już od 10g i jest zbudowana na blanku IM 8 w Fuji 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Wczoraj odebrany i krypa zwodowana. F70 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Nowy kijek zasilił mój stojak.Wczoraj były pierwsze testy nowej Elitki 2016 Wędka bardzo mi przypadła do gustu Nowy numer jeden na rzekę z brzegu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash10 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Nowy nabytek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 To którą konkretnie Finezzkę zanabyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash10 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 To którą konkretnie Finezzkę zanabyłeś ? '15 Nuovo FINEZZA > GNFS-762L-T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Tym razem Vaniek '16 otrzymał Yumeya H1 38mm . Różnica pomiędzy H1 a H2 obydwie 38mm jest wyłącznie wizualna , dla niewtajemniczonych niezauważalna Kołnierz w H1 jest węższy . Cała reszta jest identyczna włącznie z gwintem . Obydwie korbki pasują do kołowrotków od rozmiaru 1000 do 4000 H1 po lewej z zaznaczonym kołnierzem. DSC01016.JPG DSC01017.JPG DSC01018.JPG DSC01023.JPG DSC01019.JPGMoge miec prosbe ?Mozesz ta h1 z vanquisha 16 wkrecic do stelli c2500 hgs 10 jdm?Sprawdzić czy dziala? Bardzo dziękuję i piwo obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Moge miec prosbe ?Mozesz ta h1 z vanquisha 16 wkrecic do stelli c2500 hgs 10 jdm?Sprawdzić czy dziala? Bardzo dziękuję i piwo obiecuje Już wkręcałem , pasuje , za chwilę fotke wstawię Edytowane 30 Maja 2016 przez m a t 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Już wkręcałem , pasuje , za chwilę fotke wstawię No to bomba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Nowy nabytek /już po testach/ cast na blanku Lamiglasa z G1000 jerk od Sebalosa /jeszcze raz dzieki/ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Nowa wykalaczka, wylamalem sie i po latach dla odmiany siegnalem po cos innego jak Evergreen. Cinutki ale ciety blank, leciutka bo jakos 72gr. Problem mam tylko z doborem mlynka bo rozmiar 1000 to troche taka zabawka ale cos wymysle. Nie wiem kiedy bedzie Dane mi stestowac. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Nowa wykalaczka, wylamalem sie i po latach dla odmiany siegnalem po cos innego jak Evergreen. Cinutki ale ciety blank, leciutka bo jakos 72gr. Problem mam tylko z doborem mlynka bo rozmiar 1000 to troche taka zabawka ale cos wymysle. Nie wiem kiedy bedzie Dane mi stestowac. to chyba do kompletu wypadaloby tez presso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Tak mysle ale Boje sie rozmiarow 1003 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Tak mysle ale Boje sie rozmiarow 1003 Przelam strach.To na pewno dobrze zagraAlbo najmniejszego Luvito Jak chcesz zostać wsrod swoich;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Bede musial bo przypialem na Probe Finesse custom 2004 i [emoji23] [emoji23] [emoji23], no nic jeden wypad tak przezyje bo ugiecie pod rybka chce zobaczyc. Edytowane 4 Czerwca 2016 przez Predatorhunter 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Fenwick Elite Tech River Runner 2,3 m, 0,8 - 9 g Quantum Smoke Spin 10 Zestaw czeka na testy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Kiedys mialem...to sprzedalem.Bo mi sie srednio sandacze takim zestawem lowilo.Teraz udalo sie takiego kupic...ma sprobowac za bolenikiem porzucac.RH85, RH12, Hermes i spolka...Zobaczymy jak on tam na Odrze wypadnie.Tymczasem dostal lekki makijaz i juz wyglada jakos tak bardziej "po mojemu" : 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Przecież knoby od Shimano przy Daiwie to się bedą kręcić w odwrotnym kierunku...jak tu żyć... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Jak by tak na tej Odrze mu nie szło to daj znać ja spróbuje na Wiśle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam Panowie.No to się chwalę:1) Świstak będzie kręcił, jesienne mikro-spinnerbajty okoniowe., tudzież systemy uzbrojenia do Pig Shad-ów.2) Rewelacyjne wahadła szczupakowe. 2 zestawy od rodzimych lurebuilderów.3) Nóż, podręczny...na komary... PozdrawiamAlek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Nie ma to jak przyjsc z pracy i otworzyc paczuszke Moja pierwsza muchowka w zyciu Zobaczymy czy sie mi sie spodoba ta metoda 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Patrząc po rozpiętości 8-11 g to takie #4/6. Kijek z zapasem mocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 U mnie tez mała zmiana :-) był i w sunie jeszcze jest pentax k50 ale potrzebowałem lepszego autofocusa 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Patrząc po rozpiętości 8-11 g to takie #4/6. Kijek z zapasem mocy Dla typowego amatora chyba calkiem ok? Kij na srednie i wieksze rzeczki, niby taki w miare mozliwosci uniwersal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi