Pendergrast Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Jak najbardziej. Tylko zobacz z czym najlepiej się ładuje. Jeśli będziesz miał możliwość to podepnij sobie linki 4,5,6. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Jak najbardziej. Tylko zobacz z czym najlepiej się ładuje. Jeśli będziesz miał możliwość to podepnij sobie linki 4,5,6.Wczesniejszy wlasciciel lowil 5tka i bylo mu najwygodniej, chcialem isc w tym kierunku. Nie wiem tylko Jaki mlynek podpiac, nie chcialbym zeby byl zbyt ciezki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam Panowie Chwalę się dalej...Jest ŻELASTWO, jest MOC.Będzie co odnawiać, polerować, uzbrajać i potem testować. PozdrawiamAlek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 No chłopie, tutaj to jest co oglądać Tylko błagam ... nie poleruj wszystkiego i nie pakuj potem do wody między faszyny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (...) nie poleruj wszystkiego (...)Święta racja! Bardzo często przyśniedziała, lub nawet przyrdzewiała błystka, a zwłaszcza wahadłówka okazuje się znacznie bardziej łowna niż w czasach gdy była nowa.Zestaw piękny, godny pozazdroszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam Panowie Rzeczą jasna jest, że nie wszystko pójdzie pod polerkę. Patyna czasu ma swój urok i wabi mocarnieAle rdza musi iść precz..Za chwilę będę musiał założyć szafę ala Bob, bo szkoda by leżały w pudłach.... PozdrawiamAlek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (...)Ale rdza musi iść precz..(...)W ubiegłym roku, nad Sulejowskim, po dwóch godzinach bezowocnego biczowania wody najróżniejszymi "wynalazkami" wraz z nowiutkimi Algami i Kalewami, założyłem stareńką Algę 2 z wykwitami rdzy. Po trzecim rzucie wyholowałem szczupaka 67cm.Później w Łęknie też dała znać o swojej łowności, skusiwszy ładnego sandacza, niestety wyczepił się już pod nogami.Więc może na próbę nie pozbywaj się od razu tej rdzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam Panowie Rzeczą jasna jest, że nie wszystko pójdzie pod polerkę. Patyna czasu ma swój urok i wabi mocarnieAle rdza musi iść precz..Za chwilę będę musiał założyć szafę ala Bob, bo szkoda by leżały w pudłach.... PozdrawiamAlekCzyżbym ja, coś nieumyślnie zasugerował???!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Czyżbym ja, coś nieumyślnie zasugerował???!!! A żebyś wiedział....I mogę Ci tylko podziękować.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Witam ,u mnie zagniezdzily sie takie oto robaki i systematycznie aczkolwiek powoli stadko sie powieksza )))) . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 U mnie tez mała zmiana :-) był i w sunie jeszcze jest pentax k50 ale potrzebowałem lepszego autofocusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 U mnie tez mała zmiana :-) był i w sunie jeszcze jest pentax k50 ale potrzebowałem lepszego autofocusa Jakoś przeoczyłem. Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam ,u mnie zagniezdzily sie takie oto robaki i systematycznie aczkolwiek powoli stadko sie powieksza )))) .Gdzie te robaczki nabywasz? Bardzo zacne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 To tu to tam ciezko z nimi bo juz dawno Darek zaprzestal produkcji ale znajduja sie dobrzy ludzie co sie dziela..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Czajna jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Kolego,a co to za jerki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Kitajskie 150mm 75gr z grzechotkąale sa i po 45grchcesz link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Kitajskie 150mm 75gr z grzechotkąale sa i po 45grchcesz link ?Pewnie przyjacielu????zamówię kilka)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Masz tu duże gumy i duże jerki http://pl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160620232052&SearchText=mizugiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Jak praca w porównaniu ze Strike? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Jak praca w porównaniu ze Strike?Wczoraj doszły cały dzień lało , ale miałem już jednego dla tego te kupiłem to praca b.podobna mam tez czajna zalty pracują identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Masz tu duże gumy i duże jerki http://pl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160620232052&SearchText=mizugiwaDziękuje bardzo.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Klasycznie na majówkę ( kij od Wojtka Grocholi, kręciołek - prezent) i trochę nowoczesności... Edytowane 24 Czerwca 2016 przez Archanioł 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jedne z nielicznych słodkowodnych woblerow zrobionych przez Strategic Angler te piec (5) szczupaków na zdjęciu to jedyne jakie były zrobione i wszystkie moje ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zacny ten sprezentowany Pflueger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi