Gabriel Kozdraś Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Musze trochę nad nim popracować, wyczyścić, sprawdzić jak wyglądał będzie po odświeżeniu.Ale na żywo wygląda lepiej jak na foto, te zdjęcia jakoś zrobiły duży kontrast i wyszło że on taki poobijany i podrapany.Najważniejsze ze mechanicznie idealny, no i hamulec prawie nie używany.Tak ze jak na sój wiek ... jestem z niego bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 No i doszło wreszcie Generation Black GB661MHFB-BD Twitchin Stick 1.98m 7-28g + Tatula 100HSL + Momoi Ryujin Lime Green - 0,10mm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 A tak po Polsku ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Patyk z kęciołem i sznurkiem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Jedne z nielicznych słodkowodnych woblerow zrobionych przez Strategic Angler te piec (5) szczupaków na zdjęciu to jedyne jakie były zrobione i wszystkie moje Pozazdroscil Bardzo ladne wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Pozazdroscil Bardzo ladne wobki.Dzieki uwierz mi ja tez sie cieszę dobrze mieć za kolege ktory robi jedne z najlepszych woblerow morskich na Swiecie a napewno najtrwalszych.Dobrze ze moja Żona nie ma pojęcia Ile tysięcy $ mam w dwóch dość sporych ale nie największych pudlach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgadnijcie Ile kosztuja te wszystkie woblery orientacyjnie Zaznaczam z gory ze to nie moje tylko znajomego wszystkie nowki używanych ma pewnie drugie tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 50 -100 zł razy ilość pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Pewnie ze €2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Ja myślę ze około 45000 $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Około 200 USD sztuka. Ze srebra są? Przesadziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Moutoukenmaru te z japońską flaga 300$ plus jeden i nigdy niedostępne 80% z tych stick baits to carpenter 200-250$ sztuka shape shell i hammered 150$ + sztuka (poppers) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Drogi opał, nie ma co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Moutoukenmaru te z japońską flaga 300$ plus jeden i nigdy niedostępne 80% z tych stick baits to carpenter 200-250$ sztuka shape shell i hammered 150$ + sztuka (poppers) To ja mam pytanie, całkowicie poważnie.Co takiego jest w tych przynętach, że tyle kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 To ja mam pytanie, całkowicie poważnie.Co takiego jest w tych przynętach, że tyle kosztują? musza byc mejd in dzapan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 To ja mam pytanie, całkowicie poważnie.Co takiego jest w tych przynętach, że tyle kosztują? zapewne w tych przynętach jak i w wielu innych wyrobach najbardziej kosztowna jest "ideologia marki", takie mamy czasy. Ale to też trochę nasza wina, bo pomijając wszelkie ideologie, towar jest tyle wart ile kupujący chce za niego zapłacić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Panowie, zapominacie o "targecie" - potencjalnymi kupcami tych przynęt są ludzie których STAĆ na wyjazdy na GT i inne ryby na Karaiby i inne nie mniej atrakcyjne regiony świata. Kto bogatemu zabroni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Oczywiście, masz dużo racji Sławku, chociaż bywa, że się zastanawiam, bo przecież bogaty i głupi to nie są synonimy. Bogaty i snob - to już chyba bliżej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Nie twierdzę że bogaty = głupi, rzeczywiście dużo częściej bogaty= snob, ale najczęściej (w tym wypadku) bogaty = jeleń do strzyżenia z kasy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) Uważam, że w sumie to bez znaczenia, bo przecież (jak się domyślam), nikt tych woblerów pod przymusem nie kupuje. Natomiast pewnym snobizmem wszyscy się charakteryzujemy, wystarczy poczytać wątki o "Stelli" czy innych takich. Albo, dla przykładu prześledzić ceny "topowych" wędzisk i kołowrotków muchowych, w niczym im nie umniejszając i doceniając jakość, tradycję marki itd. itp. trzeba się jednak zastanowić czy ostateczna cena faktycznie odzwierciedla tylko koszty i przyzwoitą marżę. Czy może nie jest tak, że płacimy bo to Hatch, Nautilus, Greys, Lamson czy inny Abel, a producenci tych "cacuszek" o tym wiedzą i ustalają odpowiednią cenę, dodam odpowiednio wysoką cenę My płacimy, zbytnio się nie zastanawiając i wszyscy są zadowoleni i tym optymistycznym akcentem zakończę te moje wypociny. I jeszcze tylko malutka uwaga, z tym snobizmem musi być coś na rzeczy bo inaczej taki watek by nie powstał I nie ma w tym nic złego, żeby nie było ... Edytowane 2 Lipca 2016 przez janusz.walaszewski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 To ja mam pytanie, całkowicie poważnie.Co takiego jest w tych przynętach, że tyle kosztują?Te z Japońską flaga na grzbiecie sa robione z drewna rosnacego tylko w jednym miejscu na swiecie małym regionie w japoni poza tym jak wyżej wymieniono sa ludzie którzy za to płacą Najzabawniejsze jest to ze na carpenter stick baits jest napisane ze żywotność wynosi dwie ryby z zembami Następna przyczyna wpływająca na cenę jest stosunkowo prosta ktos za to płaci Woblery ktore ja używam Strategic Angler mozna jeździć po nich czolgiem i dalej robia troche porysowane a dla pszykladu szczupak większy kosztował be w detalu 80$ To mam następne pytanie ,,JAK DLUGO TRWA ZROBIENIE TAKIEGO SZCZUPAKA " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) Witam ostatnie nabytki Shimano Stella C3000sdh oraz plecak Simmsa to prezent urodzinowy od żonki:-) I Perelka z 1998 roku:-)Stan Nówka Sztuka:-)!!! Nie bylo łatwo ja wybidować:-) Ale udało się i zasiliła kolekcję:-)No I szpulka Monster Limited:-) Pozdrawiam Wszystkich!!! Edytowane 2 Lipca 2016 przez suli102 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 To ilu ich juz masz Kamil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Chyba 14 Panie Daniel,ale jeszcze troche brakuje:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Chyba 14 Panie Daniel,ale jeszcze troche brakuje:-)Do 20 brakuje 6... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi