godski Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Przygotowania do sezonu trollingowego w pełni. Trochę zabawek doszło Na pierwszym zdjęciu Rapala rządzi a na drugim zbieraninka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Do 20 brakuje 6.... Na 6 się nie skończy [emoji1][emoji1] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Przygotowania do sezonu trollingowego w pełni. Trochę zabawek doszło Na pierwszym zdjęciu Rapala rządzi a na drugim zbieraninka. DSC_1993.JPGDSC_1992-1.jpg Kilka niezlych by sie wybralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Nowy nabytek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Po dwu miesięcznej przygodzie z castem do Steeza dołącza kolejny łódkowy zestaw tym razem Xtreme 5C68MHF + Calcutta Conquest 201 ogarnie cięższą szczupakową artylerie.Muszę przyznać że się nie spodziewałem takiego obrotu sprawy i padło na to że jedyny stałoszpulowiec który zostanie na stanie to przy okoniowym zestawie do 3.5g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 ...i równowaga życiową została zachowana: palenie zabija ... wędkarstwo uzdrawia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Kilka niezlych by sie wybralo Jak masz braki to pisz na priva. Część tych ze zdjęć ma zastępców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 ...i równowaga życiową została zachowana: palenie zabija ... wędkarstwo uzdrawia Zgadzam się od 5 miesięcy jestem wolny od nałogu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jak masz braki to pisz na priva. Część tych ze zdjęć ma zastępców Dzięki MamDoceniam silny kontyngent sdrow perchow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ma dostęp do nieprodukowanych już kolorów. Te na zdjęciu to połowa kolekcji. Reszta jeszcze w pudełkach spoczywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Przygotowania do sezonu trollingowego w pełni. Trochę zabawek doszło Na pierwszym zdjęciu Rapala rządzi a na drugim zbieraninka. Za mało Magnumów masz. Dokup jeszcze kilka bo może nie wystarczyć jak zaczną wreszcie brać. Edytowane 4 Lipca 2016 przez Pumba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Za mało Magnumów masz. Dokup jeszcze kilka bo może nie wystarczyć jak zaczną wreszcie brać.Których? A teraz część armii jerków. Na ostatnim zdjęciu skromna reprezentacja Salmo. Kurna, coś ich za mało... .. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Na tym zdjęciu widzę jednego woblera którego chcesz mi sprzedać: P.S. Busterów 10-tek nie widzę, cóż za niedopatrzenie z Twojej strony Edytowane 5 Lipca 2016 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 środek lata a wy się przechwalacie ozdóbkami choinkowymi.....poczekajcie chociaż na pierwszy śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Godski a tak z ciekawości,jakie kije masz na te szczupaki? Edytowane 5 Lipca 2016 przez wsw1515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Godski a tak z ciekawości,jakie kije masz na te szczupaki?Mówisz o trollu czy o jerkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 O jerkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Andrzej! A ja myślałem, że mam tego za dużo A mam jedną czwartą, może trzecią tego co Ty.Dzięki za uświadomienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Podstawa na łódce to dwie wędki:1. Moja pierwsza jerkówka PacBay na wiśniowym blanku TRC785 IM 6 12-25 Lb do 1 1/4 oz . Komfort 30-60 ale 80 też bez obaw zarzuci. Jedna część 1,98 cm. Nieosiągalny już. Ma dożywocie u mnie.2. MHX L905-2 7 stóp 6 cali 12-25 Lb 3/4-2 oz w dwuskładzie. Uchwyt do pazura 36 cm.Ideał do Buster Jerka i Bandita. Obsługuje wszystko do 120 gramów. Długi uchwyt jest dla mnie niezbędny w takich wędkach. Rezerwa:1. ATC MU 638 do 150 gramów2. Batson IC847-3 RX-7 12-25 Lb 30-80 gramów3. Do popperów Dragon Exppress 20-60 g 1,83 m. Krótki uchwyt i długość idealna do energicznego podszarpywania popperów do 50 gramów. Co najważniejsze- nic nie zamierzam zmieniać w powyższym zestawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Godski sprawdza Ci się połączenie Fatso z twisterem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 I jak tu się nie pochwalić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Godski sprawdza Ci się połączenie Fatso z twisterem ?Faza eksperymentów w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek902 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkFajne to, gdzie kupiłeś :-)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Fajne to, gdzie kupiłeś :-)?No weź daj sobie siana... gościu ma Ajfona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi