BOB1 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 A Ajfon to jakie ma przełożenie i moc hamulca? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 A Ajfon to jakie ma przełożenie i moc hamulca? To raczej przynęta: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Dla chłopaka cos nie wyszło i juz śmiechu hihi panowie spokojnie a ajfon jest the best - wiem bo mam i używam :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No właśnie, dla śmiechu nie miałem złych intencji . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No właśnie, dla śmiechu nie miałem złych intencji .Wiem tego co pisze nie zawsze warto brać do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Maleństwo 30.5 cm i 235 gr ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 To raczej przynęta: Blue fish weźmie na wszystko kiedyś za dzień złapałem z nie przesadzajac 300-500 sztuk pierwsze obgryzly woblera z plastiku potem systematycznie zaczęły sie łamać haki na kotwicy aż skończyłem z drutem serio ,ichtiolodzy stwierdzili ze jezeli blue dorastał by do wielkości rekinów zycie w oceanie przestało by istnieć ze względu na zarlocznosc tej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Blue fish weźmie na wszystko kiedyś za dzień złapałem z nie przesadzajac 300-500 sztuk pierwsze obgryzly woblera z plastiku potem systematycznie zaczęły sie łamać haki na kotwicy aż skończyłem z drutem serio ,ichtiolodzy stwierdzili ze jezeli blue dorastał by do wielkości rekinów zycie w oceanie przestało by istnieć ze względu na zarlocznosc tej ryby No cóż,pewnie masz rację,ale człowiek godnie zastępuje wyrośniętego blue fisha,bo życie w oceanach już powoli zaczyna zamierać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Smutne ale prawdziwe niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Maleństwo 30.5 cm i 235 gr To na kaszaloty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Sobie "oficerki" kupiłem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgadnijcie Ile kosztuja te wszystkie woblery orientacyjnie Zaznaczam z gory ze to nie moje tylko znajomego wszystkie nowki używanych ma pewnie drugie tyle ŁADNE!!! na choinkę by się nadawały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Sobie "oficerki" kupiłem Nie cytujemy zdjęć! A pastę do tych oficerek dostałeś gratis? Edytowane 7 Lipca 2016 przez mario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ponoć połysk gwarantowany dożywotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ponoć połysk gwarantowany dożywotnio Ale tylko wtedy jak będą stały w gablocie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Sobie "oficerki" kupiłem nano-gumofilce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Moje nowe zabawki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 ŁADNE!!! na choinkę by się nadawały Moj kolega właściciel strategic ubiera choinke woblerami i jeszcze jeden zapaleniec ktorego znam ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 To na kaszaloty? Nie na trolling moze rzucę pare razy okazjonalnie musze tylko dokupić kotwice prawie 20$ jedna ale sa tacy co rzucają np Oman na gt pare dni temu zlapano blue marlin na taka sama na Hawaii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Moje nowe zabawki DSC_4577.JPGDSC_4582.JPGStara ryoga bardzo fajny kołowrotek szkoda ze nie robią tego modelu wiecej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Nowości od Roberta (@jokera) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Edytowane 7 Lipca 2016 przez didi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Rzadko tak malo gramow, tak cieszy :Najnowsza, zajawkowa korbka do mojej pstragowej stelli : Na gotowo, acz bez linki, wyglada to jakos tak : Edytowane 8 Lipca 2016 przez Guzu 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Daniel zdradzisz co to za korba? Może być na priv. Gdyby się okazała tajemnicą :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Daniel zdradzisz co to za korba? Może być na priv. Gdyby się okazała tajemnicą :-) Avail 42.5 mm z knobem ZPI BFC Finesse Knob 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi