didi Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 bardzo fajne i lekkie knoby,mam takie tylko z zaslepkami w kol.niebieskim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Ever green pozejdon do slow jigging Long Fall na duże glebokosci 200-300 m . Starzeje się chyba na Speed Jigging albo to leń i postanowiłem spróbować wolnego jiggowania , jutro przyjedzie Black Holle slow jigging i rozwód bankowy ???? Edytowane 8 Lipca 2016 przez sharkfishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) JIG: 120 - 800 g. Nieźle się tam bawicie za wielką wodą Edytowane 8 Lipca 2016 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 JIG: 120 - 800 g. Nieźle się tam bawicie za wielką wodą Jak sie bawić to na całego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Pochwalę się i ja. Uzupełniłem trochę swoje pudełeczko trociowe.Teraz wygląda tak: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Pochwalę się i ja. Uzupełniłem trochę swoje pudełeczko trociowe.Teraz wygląda tak:<foto>Faaaajnie,masz teraz więcej przynęt niż troci pływa w Parsęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Faaaajnie,masz teraz więcej przynęt niż troci pływa w Parsęcie... Tam gdzie łowię, jest ich jeszcze mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Nowy japończyk w rodzinie 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Gęba mi się uśmiechnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Tomek nie szalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Oj tam,oj tam , każdemu od życia coś się należy ,poza tym jeden kij nie miał pary i leżał na szafie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Przygarnąłem rodzinkę Gekkabijin 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Przygarnąłem rodzinkę Gekkabijin Marcin, pomachaj i napisz coś więcej o tym pięknym zestawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Pochwalę się i ja. Uzupełniłem trochę swoje pudełeczko trociowe.Teraz wygląda tak: Na_trotki_m.jpg Tylko nie zapomnij tych plastikowych "rurek" z kotwiczek pozdejmować, bo będzie zonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Marcin, pomachaj i napisz coś więcej o tym pięknym zestawie Waldek, dam znać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Tylko nie zapomnij tych plastikowych "rurek" z kotwiczek pozdejmować, bo będzie zonk Oj tam...Przynajmniej się nie tępią ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Przygarnąłem rodzinkę Gekkabijin Zacnie wygląda i ceny też "piękne"... Edytowane 13 Lipca 2016 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) O ile kijaszek wygląda super, to kołowrotka nigdy bym nie kupił, już wolałbym pierwszy wypust gekkabijin Edytowane 13 Lipca 2016 przez MATIG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 O ile kijaszek wygląda super, to kołowrotka nigdy bym nie kupił, już wolałbym pierwszy wypust gekkabijin Coś z tym kołowrotkiem nie tak? Pytam bo jestem nim zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Coś z tym kołowrotkiem nie tak?Pytam bo jestem nim zainteresowany. Oczywiście wszystko jest w porządku po prostu z wyglądu szału nie ma Bardzo plastikowo wygląda. No ale o gustach się ponoć nie dyskutuje hehe. Pozdro. Edytowane 13 Lipca 2016 przez MATIG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 niestety wszystkie obecne konstrukcje Daiwy z Zaionu (produkowane w Chinach) tak wyglądająłącznie z obecną wersją Gekkabijin JDM za blisko 30t jenów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 O Boże...Myślałem, że to szpulka ze stelki...lub nowego vanquisha.Chyba skośnookim oczy się już wypaliły od tych technologii :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Których? A teraz część armii jerków. Na ostatnim zdjęciu skromna reprezentacja Salmo. Kurna, coś ich za mało... .. DSC_19961.JPGDSC_19971.JPGDSC_1998-1.jpgDSC_19991.JPGZrobie wam zdjęcia kolekcji salmo mojego Wujka hmmm.A moze prościej bedzie Ten Wariat ma WSZYSTKIE MODELE I KOLORY ZA OSTATNIE 10 LAT !!!!!! Powiedzcie mi po co komu z 3000 woblerow i z 20000 gum kopytko relax ? Edytowane 13 Lipca 2016 przez sharkfishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Bo to wędkarz patriota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Zrobie wam zdjęcia kolekcji salmo mojego Wujka hmmm.A moze prościej bedzie Ten Wariat ma WSZYSTKIE MODELE I KOLORY ZA OSTATNIE 10 LAT !!!!!! Powiedzcie mi po co komu z 3000 woblerow i z 20000 gum kopytko relax ? Jeden zbiera znaczki, drugi przynety . Wrzuc zdjecia jak mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi