BOB1 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) To tym bardziej wstyd ale w sumie po czym go zidentyfikować? Ta "buda" ma swoje odniesienia i w innych multikach. To trochę jak z samochodami, przychodzi czas i wszystkie tłuka na jedno kopyto Edytowane 19 Września 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 U mnie tak to teraz wygląda stary Zillion i nowa szpulka,na sucho bajecznie,zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. bo to bajeczny mlynek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 To tym bardziej wstyd ale w sumie po czym go zidentyfikować? Ta "buda" ma swoje odniesienia i w innych multikach. To trochę jak z samochodami, przychodzi czas i wszystkie tłuka na jedno kopyto nie no, "Żelazko" to dość rozpoznawalne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Ta buda jest akurat niepowtarzalna. Ciężko tego płaszczaka z innym multikiem pomylić. Moim zdaniem.Na zdjęciach od lewej : Alphas 150HL, Z-ka i Curado 201DHSV.Klasyka gatunku. Wszystkie nieprodukowane i poszukiwane. Z można jeszcze kupić. Tylko ta chora cen 55000 japończyków. A vat prawie murowany i robi się ponad 2500 zł. Edytowane 19 Września 2016 przez godski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 ...dobra, teraz to już zamilknę na wieki (żartowałem, nie liczcie na to) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 taka jakaś mała się wydaje przy nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Znalazłem w małych bait shop który miał stronę jakieś pół może rok wstecz za 350$ z przesyłką ale fakt jest ze mój brat zapłacił 500$ bez VAT-u :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Ta buda jest akurat niepowtarzalna. Ciężko tego płaszczaka z innym multikiem pomylić. Moim zdaniem.Na zdjęciach od lewej : Alphas 150HL, Z-ka i Curado 201DHSV.Klasyka gatunku. Wszystkie nieprodukowane i poszukiwane. Z można jeszcze kupić. Tylko ta chora cen 55000 japończyków. A vat prawie murowany i robi się ponad 2500 zł. P9193037.JPGP9193036.JPGP9193034.JPGCzyli cena znana. Gratuluje zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Czyli cena znana. Gratuluje zakupuDzięki. Ja również .Zaryzykowałem i wziąłem używkę. Ale wcale nie było tanio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Choroba postępuje dalej.... co prawda jeden zestaw tak jak by się zdublował ( T3 ) ale cóż od przybytku głowa nie boli...Szczególnie Zillion sprawił sporo uśmiechu na twarzy bo stan naprawdę cudowny 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Choroba postępuje dalej.... co prawda jeden zestaw tak jak by się zdublował ( T3 ) ale cóż od przybytku głowa nie boli...Szczególnie Zillion sprawił sporo uśmiechu na twarzy bo stan naprawdę cudowny 14265082_1169806499734904_3513002449807863105_n.jpgZaczekam, aż Ci ekscytacja minie . Może co odkupię, pod sandacza w dobrym pieniądzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ta buda jest akurat niepowtarzalna. Ciężko tego płaszczaka z innym multikiem pomylić. Moim zdaniem.Na zdjęciach od lewej : Alphas 150HL, Z-ka i Curado 201DHSV.Klasyka gatunku. Wszystkie nieprodukowane i poszukiwane. Z można jeszcze kupić. Tylko ta chora cen 55000 japończyków. A vat prawie murowany i robi się ponad 2500 zł. P9193037.JPGP9193036.JPGP9193034.JPGŁo matko bosko, jakie to Curado brzydkie.... Dobrze, że nie mam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Choroba postępuje dalej.... co prawda jeden zestaw tak jak by się zdublował ( T3 ) ale cóż od przybytku głowa nie boli...Szczególnie Zillion sprawił sporo uśmiechu na twarzy bo stan naprawdę cudowny 14265082_1169806499734904_3513002449807863105_n.jpgA cóż to za fajny kijek przy tym "zabawkowym" Zilionie? Ja sie bede jutro chwalił (o ile dotrze moja przesyłka...) Edytowane 20 Września 2016 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 A cóż to za fajny kijek przy tym "zabawkowym" Zilionie? Ja sie bede jutro chwalił (o ile dotrze moja przesyłka...)Nie poznajesz swojego patyka ha ha ha... Kuba czyż by M1 były już gotowe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Nie poznajesz swojego patyka ha ha ha... Kuba czyż by M1 były już gotowe ???No poznaję, poznaję. Dlatego piszę "fajny patyk" Niestety M1 czekają na dostawę kolejnych komponentów, bo nie wszystko dotarło, przynajmniej do mojego patyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 No to ja się pochwalę, bo właśnie dotarł mój "mikrusek" pod UL 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Cacuszko, ale cena powalająca na plecy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Dzięki. Ja również .Zaryzykowałem i wziąłem używkę. Ale wcale nie było tanio. YEN niestety mocno stoi obecnie. Masz jeszcze jakies linki do tych Z-tek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ło matko bosko, jakie to Curado brzydkie.... Dobrze, że nie mam????Więc nie wiesz jak to rzuca, alphas może i mocny przy tym nie ciężki, ale młot rzutowo przy tych na zdjęciach???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 YEN niestety mocno stoi obecnie. Masz jeszcze jakies linki do tych Z-tek?To była jedyna używka jaka w sieci znalazłem. Na priva mogę linka do nówki podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 To była jedyna używka jaka w sieci znalazłem. Na priva mogę linka do nówki podesłać. A to podeslij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Kogo to robota? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Obieraka mam i ja. Przyznaję, po marce spodziewałem się więcej. I nie o rodzaj stali tu chodzi.Ot taki niedosyt, jak głodnego, po chińskiej zupce 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Kogo to robota? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDąbka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi