Wilku82 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) dotarł razem z najlepszą plecionką :-D jutro pokręcę :-) Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Października 2016 przez Wilku82 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobskip Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Kilka szczupaczych smaczków w rozmiarze XXL: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 A ja wkoncu postawiłem na bezpieczeństwo. Mam nadzieje ze sie nie przyda 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Kilka szczupaczych smaczków w rozmiarze XXL:Widać, że liczysz na okazy. Rekord Polski przed Tobą - połamania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobskip Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Widać, że liczysz na okazy. Rekord Polski przed Tobą - połamania... Okazy może nie ale coś więcej niż 70cm Do tej pory w gumy 6' biły szczupaczki po 40cm...Dzięki Edytowane 22 Października 2016 przez dobskip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Kilka szczupaczych smaczków w rozmiarze XXL:To się nazywa selektywne podejście do tematu;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Tak z 5 lat o tym myślałem ,podglądałem,robiłem przymiarki i....stało się Nowy sezon będzie obfitował w naukę posługiwania się tym narzędziem Docelowo będę drążył temat w kierunku typowo nizinnej muchy.Interesują mnie wszystkie gatunki ,które dotychczas łowiłem na owadopodobne woblery metodą spinningową.Łososiowate mogą spać spokojnie Nie znam się zupełnie na muszkarskim sprzęcie i zasadach kompletowania /dobierania zestawu(wędka + kołowrotek+sznur +akcesoria). Nabyłem więc używany komplet od kol.Tomka @NOMAK BBI ,na który on sam łowił.Do nauki rzucania i pierwszych łowów powinien być dobry. Pozdrawiam Tomi 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOMAK BBI Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Tomek, a może jeszcze mała "ustawka" na muchówki . Ja dzisiaj testowałem swój nowy nabytek. Świszcze że ho ho... PZDR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Trafiła się okazja, nówka sztuka- wczoraj dostarczono, dzisiaj wziąłem go na testy. Jestem zachwycony, to jest to czego szukałem pod okonie. Gumy na główkach 5-12g obsługuje idealnie. Ugięcie jest piękne, płynne. Moc "nominalna"- medium ale dobrze się uruchamia już pod 25cm rybką. Wysoka czułość przy użyciu plecionki, do tego nie było żadnego spadu na 5 czy 6 wyciągniętych. Trochę się bałem tego megakrótkiego dolnika, ale okazał się bardzo wygodny przy tak krótkim kijku- wszystkie manewry robię z nadgarstka i nic nie przeszkadza, wygodnie rzuca się jedną ręką. Jest duża satysfakcja z zakupu, świetne okoniowe narzędzie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misie.k Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Takie dwa fanty, pod okonie Favorite Varita 198cm. 2-7 gr.Shimano Nasci C2000S Edytowane 26 Października 2016 przez misie.k 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 No to pochwalę się nowym sprzętem , który ma ponad pół wieku . Lornetka Carl Zeiss Jena Binoctar 7x50 ( made in DDR ) była u nas odkąd pamiętam . Tatuś przyniósł był ją z przyzakładowej komórki Ligi Ochrony Kraju , kiedy pacholęciem małym byłem i stanowiła wówczas nie lada atrakcję - to było dopiero coś . Z biegiem lat zapomniana walała się to tu , to tam . Szkła mocno przydymiły się jakimś nalotem od wewnątrz , stan obudowy opłakany . Aż tu przypadkiem natrafiłem na kumpla , który zna kogoś kto robi takie coś , że stare jest jak nowe . I jest jak nowe . I nie szkodzi , że w testach ta przedpotopowa konstrukcja wypada dosyć blado . Pomijając wartość sentymentalną obraz , jak dla mnie , jest idealny . Brzytwa ! Przyda się na Turawie ... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 No to pochwalę się nowym sprzętem , który ma ponad pół wieku . Lornetka Carl Zeiss Jena Binoctar 7x50 ( made in DDR ) była u nas odkąd pamiętam . Tatuś przyniósł był ją z przyzakładowej komórki Ligi Ochrony Kraju , kiedy pacholęciem małym byłem i stanowiła wówczas nie lada atrakcję - to było dopiero coś . Z biegiem lat zapomniana walała się to tu , to tam . Szkła mocno przydymiły się jakimś nalotem od wewnątrz , stan obudowy opłakany . Aż tu przypadkiem natrafiłem na kumpla , który zna kogoś kto robi takie coś , że stare jest jak nowe . I jest jak nowe . I nie szkodzi , że w testach ta przedpotopowa konstrukcja wypada dosyć blado . Pomijając wartość sentymentalną obraz , jak dla mnie , jest idealny . Brzytwa ! Przyda się na Turawie ... Nie cytujemy zdjęć!A do czego się przyda na Turawie ,będziesz szukał sandaczy :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Tak . Do wypatrywania sandaczy jest idealna . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Testowałem juz lornetkę do łowienia sandaczy na Turawie, Wspaniałe widać zgrupowania kolegów ze Śląska ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) To i ja sie pochwale, drugi kreciol pod UL, zaraz po Vańku 1000S Nowka sztuka za 3 stowki Edytowane 27 Października 2016 przez Żbiku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) To i ja sie pochwale, drugi kreciol pod UL, zaraz po Vańku 1000S Nowka sztuka za 3 stowki [[/ Kuba to Ty nie jesteś castingowcem ?:-( Edytowane 27 Października 2016 przez brig 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Synit Razar Pe 6 Strategic Angler limitowana edycja 10 sztuk moj ma numer 8 titanium SIC. Synit to jedne z top of top line wedek rzadko spotykane napewno ze wzgledu na cene a moja jest jedna z 10 z pe 6 i jedna z 40 pe razar line zrobionych wyprzedila w unikatowosci mojego zziplex quadra bass (kevlar-prototyp ktorych jest tylko 99 na swiecie)A co ciekawe jest to jedna z ostatnich 10 razar sprzedanych w US teraz kazde nastepne beda przychodzic z Nowej Zelandi z headquarter Synit Edytowane 27 Października 2016 przez sharkfishing 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Kuba to Ty nie jesteś castingowcem ?:-(Jestem i to zapalonym. Nie mniej, nie widze dla siebie szans lowic na casta kijem 5lb, linka #0.3, a do tego gumkami 3-4cm na glowkach 1-3g Stad dla XUL zostawiam sobie 2 spiny 1-5lb Edytowane 27 Października 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Synit Razar Pe 6 Strategic Angler limitowana edycja 10 sztuk moj ma numer 8 titanium SIC. Synit to jedne z top of top line wedek rzadko spotykane napewno ze wzgledu na cene a moja jest jedna z 10 z pe 6 i jedna z 40 pe razar line zrobionych wyprzedila w unikatowosci mojego zziplex quadra bass (kevlar-prototyp ktorych jest tylko 99 na swiecie) Jak czytałem Twój opis to ,aż zwolniłem do 120 tak mnie zamurowało. Teraz 80 bo piszę.To jak się tak rozpisałeś o tej wysokiej cenie to spytam nie skromnie :-) ile to cudo kosztowało chyba to nie tajemnica .Wątek ma tytuł pochwal się więc wal.:-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Jak się dowiesz to zwolnisz do 50-ciu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Obstawiam 6-7tys zł :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Dobra jestem bezpieczny w domu możesz pisać siedzę na kanapie.Dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Obstawiam 6-7tys zł :-)I kolega dobrze obstawia trochę maleńka nawiązką ale z zaznaczeniem że to jest cena rynkowa a jak bym kiedyś zglupial i chciał sprzedać hmmm widziałem już cuda w Ameryce że ludziska płacili jak za zbóże tylko dlatego że coś jest unikatowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Jeśli wziąć pod uwagę, że sesja kija zrobiona jest ot tak na parkingu samochodowym, w tle palmy (Kalifornijskie? ) na tle maski samochodu w kolorze czerwieni "ferraryjskiej" ... to ten patyk, jasna cholera,może faktycznie tyle kosztować!? Edytowane 27 Października 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Jeśli wziąć pod uwagę, że sesja kija zrobiona jest ot tak na parkingu samochodowym, w tle palmy (Kalifornijskie?r ) na tle maski samochodu w kolorze czerwieni "ferraryjskiej" ... to ten patyk, jasna cholera,może faktycznie tyle kosztować!? [/ Robert wędkę widzę palmy też ,ale czerwień to Ford Transit latam takim co dzień do pracy.:-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi