bazyloss Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 nie są niebieskie, są ciemne z warstwą lustrzaną u góry i od dołu, chyba jeszcze Hookipa na niektórych rynkach może mieć szkła niebieskie, ale w Maui Jim z tego co wiem one nie mają naturalnego obrazowania szarego (jak np. w Smith) i są stricte na morze BF są niesamowicie lekkie i wygodne, oprawki można rozgiąć praktycznie pod katem 180 stopni (na końcu video) zakup Hosz Kraków (optica.pl), mają tam "przyzwoitą" promocję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Niebieski odblask może być od antyrefleksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 https://www.shadestation.co.uk/designer-sunglasses/maui-jim/415-02J?currency=EUR nie wybierać polskiej lokalizacji , bo opcja Model Shot będzie niedostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Dzisiaj dotarły do mnie moje ostatnie zakupy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Niech służą pamiętaj jak coś reszta i bile czekają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Masło w maśle mówili... Dobrze mówili... JDM 2500 07" NEW 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ten rok bedzie pod znakiem Duela 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Uuu Filip...kolekcja się powiększa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 A daj spokój :D Zachciało mi się młyneczka pod okonia i pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Widać że sezon się zbliża .zbrojenia trwają Czarna matowa bez loga firmy,po prostu "anonimowo". 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Widać że sezon się zbliża .zbrojenia trwają Czarna matowa bez loga firmy,po prostu "anonimowo". tac.jpgAle petarda! To na bazie nowej CT, czy jeszcze na starej budzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Żbiku ten Duel 0.6 bardzo cienki na okonia będzie się nadawał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Żbiku ten Duel 0.6 bardzo cienki na okonia będzie się nadawał? Może odpowiem za kolegę, jeśli się nie pogniewa. Łowię identyczną już dwa sezony i jestem z niej bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 nowością łowisz dwa sezony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 U mnie też ze dwa....i jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 nowością łowisz dwa sezony ? W sumie nie wiedziałem, że to jest nowość. Ale zaliczyłem już zeszły rok i teraźniejszy, więc jeden sezon jest pełny, a drugi zacząłem dwa tygodnie temu.Nigdy nie śledziłem nowości, więc stąd moje roztargnienie i podsumowanie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ale petarda! To na bazie nowej CT, czy jeszcze na starej budzie?Hmmm stara ,tej CT nie macałem.z info to Avani Casting max power PE3 48lb wchodzi 150m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Moj duel 0.8 wytrzymal kiedys z 3 lata ale dobila go Wisla.... Sent from my K6000 Pro using Tapatalk Edytowane 10 Marca 2017 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Tej 0.6 używamy juz z kolega od kilku wypadów na pstrągi. Jest bardzo fajna. Na okonie na pewno sie nada. Kupilem kolejna szpulke. Zastąpi u mnie Techrony 0.03 i 0.04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Super, dzięki za odpowiedź, zaraz zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Testy furi już niedługo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Testy furi już niedługo To ten z alle.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Nie na allegro był cw od 0,5 ten jest od 2 Kupiony od Darka Mleczki pracowania Krakus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Nowa okuma makaira 30000 numer seryjny w pierwszej 20 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) New jigging master z wodzikiem.Wiki 2000 Edytowane 12 Marca 2017 przez sharkfishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi