dreadknight Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) To i mój nowy nabytek Pozazdrosciłem i mam i ja ???? Edytowane 21 Czerwca 2017 przez dreadknight 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Pozazdrosciłem i mam i ja 8599511_20170622_011745.jpgA ja ciągle szukam takiego... Gratulacje dla nowego właściciela Gdyby kijek się znudził daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Tej pani nie trzeba przedstawiać 4000/ 5.1 pięknie kręci i pięknie wygląda.Już w pierwszy dzień miała okazje zmierzyć się z boleniem 60cm,sandaczem 60cm, i kluską 45cm ale frajda była:) sparowałem ją z kijem 4lb-10lb phenix 803-2 idealnie wyważył kij. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Tej pani nie trzeba przedstawiać 4000/ 5.1 pięknie kręci i pięknie wygląda.Już w pierwszy dzień miała okazje zmierzyć się z boleniem 60cm,sandaczem 60cm, i kluską 45cm ale frajda była:) sparowałem ją z kijem 4lb-10lb phenix 803-2 idealnie wyważył kij. Co stanowi tło ? Na czym leży kołowrotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Wygląda jak ścierny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Raczej jak gumowa pianka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Co stanowi tło ? Na czym leży kołowrotek?Pianka twarda ESD a czemu pytasz? Chłopaki na ściernym bym nie położył spokojnie o tą panią trzeba dbać Edytowane 24 Czerwca 2017 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Pianka twarda ESD a czemu pytasz? Chłopaki na ściernym bym nie położył spokojnie o tą panią trzeba dbaćFajnie technicznie wyszło.Dlatego pytałem.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Pozazdrosciłem i mam i ja 8599511_20170622_011745.jpgTez się przymierzałem do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Długo się przymierzałem, z wielkim dystansem podchodziłem do tematu ,teraz żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na casta. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Właśnie do mnie dotarł Major Craft MSX kupiony od kolegi z forum @hose4ras 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Moje 4K full HD na pokładzie . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Najlepsze to widoczki z pierwszego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Jakoś cast do mnie nie przemawia, Mariusz69, SkiDivPL, proszę napiszcie kilka słów o tej metodzie, może się przekonam. Czy casting ma sens tylko z łódki, czy można również z brzegu? Edytowane 28 Czerwca 2017 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Jakoś cast do mnie nie przemawia, Mariusz69, SkiDivPL, proszę napiszcie kilka słów o tej metodzie, może się przekonam. Czy casting ma sens tylko z łódki, czy można również z brzegu?Akurat Ja to przeważnie łowię z łódki lub pontonu.Długo się zastanawiałem ,rozważałem ,dodam tylko że to cast to jerków ,byłem z kolegą który używał casta ,a Ja wędki ze stało szpulowcem,dla mnie to była orka przy sliderach 10 a on na luzie bez wysiłku cały dzień łowił.Często jerki przeważnie te większe plątały Mi się przy rzucie ,no i stosowanie przynęt ponad 60 gr to był niezły zapi.... .Teraz 70/80 gr to bez żadnych problemów i wysiłku ,wędka robi robotę ,łokieć odpocznie .Stosowanie tak dużych przynęt ,wpływa negatywnie na żywotność kołowrotka ,multik jest lżejszy ,co za tym idzie i cały zestaw ,przynajmniej w moim przypadku.Fakt zestaw nie był tani ,ale Ja lubię być zadowolony z dobrze wydanych pieniędzy .Jestem bardzo zadowolony ,mówię to z całą odpowiedzialnością ,mając wieloletnie doświadczenie z łowienia stało szpulowcem.W ciągu dwóch wyjazdów doszedłem do wprawy i odległości osiągane przy rzutach były ok . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Dzięki. Ja łowię wyłącznie z brzegu, więc muszę się głęboko zastanowić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Kolega czasami też łowi z brzegu ,metrowego szczupaka trafił,także tu raczej nie ma ograniczeń . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Jakoś cast do mnie nie przemawia, Mariusz69, SkiDivPL, proszę napiszcie kilka słów o tej metodzie, może się przekonam. Czy casting ma sens tylko z łódki, czy można również z brzegu?Ja niestety Ci nie pomogę. Jestem castingowym nowicjuszem i dopiero poznaję sprzęt jak i metodę.Zawsze wydawało mi się że to jest przerost formy nad treścią, do czasu kiedy sam spróbowałem.Dużo informacji masz w dziale Baitcasting, ja też tam na początku szukałem podpowiedzi i kilku kolegów z forum mi pomogło. Edytowane 28 Czerwca 2017 przez SkiDivPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Takie dzionki to ja lubię. Zacząłem urlop, odebrałem nową rybołapkę a listonosz dostarczył przesyłeczki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zdobyczny ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) A ja niedawno odebrałem takie cóś. Niby eleganckie, w pudełku i imiennie dedykowane ale co z tym zrobić? Więc uzbroiłem. Pracować to to nie będzie ale złoto, biel i czerwień, generalnie lubiana jest przez drapieżniki!? No zobaczymy Robert, nie wypada, zwłaszcza człowiekowi poważnemu z siwą skronią. Odrobina szacunku dla orła i symbolu Rzeczypospolitej, proszę.Fota idzie do śmietnika. Edytowane 2 Lipca 2017 przez bartsiedlce 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zdobyczny ...Na Niemcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 A to jerk, czy pullbait? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) jak już coś czerwonego chcesz założyć na drapieżniki to może takie cudo Pracować to to nie będzie ale złoto, biel i czerwień, generalnie lubiana jest przez drapieżniki!? No zobaczymy P1090659a.jpg Edytowane 30 Czerwca 2017 przez Robas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 A cholera wie?! Jednak bardziej na pilker mi wygląda (a Niemiec, nie godzien jest ukłutym być takim sprzętem ... no chyba że ten z Rugii ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi