drag Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 To chyba nie jest tak że wklejki wracaja do łask.Po prostu pojawiły się od jakiegoś czasu,a w zasadzie stały się dostępne u nas,wklejki które maja normalną pracę i ugięcie.Nie te "nasze" w których przy rybie uginało się górne 30cm.blanku a reszta stała jak kołek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Unboxing. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Czyżby poszukiwania pstragowego świetego grala zakończone? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Paweł wie co dobre [emoji4] Także dobry zakup Panie. Tylko o Palmsie nie zapomnij! Bo to rownież kozak [emoji4] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Palms zostaje na pewno. Na wąskie zakrzaczone odcinki jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Tylko pamiętaj że jak się poślizgniesz to łam ręce i nogi byle nie ten patyk :-))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Tylko pamiętaj że jak się poślizgniesz to łam ręce i nogi byle nie ten patyk :-)))wodąTak mi się przypomniało jak byłem na trociach i się poślizgnąłem na lodzie z wodą.Najpierw pomyślałem o sprzęcie który odrzuciłem na bok a później dopiero o głowie na którą leciałem???? Sorki za offtopa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Czyżby poszukiwania pstragowego świetego grala zakończone? jakie ma parametry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) jakie ma parametry?213cm 5-15g ale realny c.w. od 3g. Góre można pewnie przeciążyć ponad opisana wartość ale u mnie nie będzie miał tak ciężko Edytowane 25 Października 2017 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 213cm i realny c.w. od 3g do jakiś 12-14ga jak sie ten model dokłądnie nazywa?to jest seryjniak czy pracownia na japonskim blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Seryjny model z limitowanej serii Waterland. Model Restaffine Monster Edition Waterland 70ML 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Tu się wszystkiego dowiesz Mnie ciekawi również seria UL już nie na boronie ale również ciekawa.https://youtu.be/OnxwLfJzuwg Edytowane 25 Października 2017 przez adriano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Czyżby poszukiwania pstragowego świetego grala zakończone? Łeeee, w dwóch kawałkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Łeeee, w dwóch kawałkach? Tylko i wyłącznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Kamil u Kuby to św.Graal miesiąca października nie wiem czy go dotrzyma do listopada 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Kamil u Kuby to św.Graal miesiąca października nie wiem czy go dotrzyma do listopada Spokojnie, myśle, ze ten zostanie na dłużej. Na pewno do stycznia, jak się pstrągi zaczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Kuba zobacz jakie to wyzwanie ,całe 2 miesiące musisz z nim wytrzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Z tymi kijami jest jeden problem- jak już się spróbuje, to niestety chce się mieć ich więceja inne kije wydają się być jakieś takie... beznadziejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Kuba zobacz jakie to wyzwanie ,całe 2 miesiące musisz z nim wytrzymać Bedzie ciężko ale dam radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Czyżby poszukiwania pstragowego świetego grala zakończone? I ja się rozmyśliłem ze sprzedaży swojego rastka, na szczęście nie było chętnych do kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 I ja się rozmyśliłem ze sprzedaży swojego rastka, na szczęście nie było chętnych do kupna A jakiego masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 I ja się rozmyśliłem ze sprzedaży swojego rastka, na szczęście nie było chętnych do kupna No, co Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 A jakiego masz? 83ML ale nie serię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Moje mrowisko i robale A.L 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Mariusz mega zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi