bumech Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 chopy, łowi ktoś na ES 2 i 3''jakimi hakami je zbroicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 chopy, łowi ktoś na ES 2 i 3''jakimi hakami je zbroicie?Zapytaj w temacie jerkbait się śmieje. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Nabyty drogą wymiany: ...oraz drogą kupna 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Nabyty drogą wymiany: ...oraz drogą kupna Robert, jak Ty to robisz?FARCIARZU... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Nabyty drogą wymiany: ...oraz drogą kupna Robert, jak Ty to robisz?FARCIARZU... jak to jak.... omamia..... pokazuje zdjęcie rudej, a później atakuje podstępem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Roger.Dobrze wiesz, że do poszukiwań tej M1 ...nakręciłeś mnie właśnie Ty! Tylko, że teraz Ty czekasz na swój a ja już mam! ...podoba ci się?(to faktycznie fart)A multik to tak mimochodem. Wymieniony za korbę od których już całkowicie odszedłem Edytowane 27 Października 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Roger.Dobrze wiesz, że do poszukiwań tej M1 ...nakręciłeś mnie właśnie Ty! Tylko, że teraz Ty czekasz na swój a ja już mam! ...podoba ci się?(to faktycznie fart)A multik to tak mimochodem. Wymieniony za korę od których już całkowicie odszedłem Jest piękny (zazdrośniku) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 jak to jak.... omamia..... pokazuje zdjęcie rudej, a później atakuje podstępem To należy nazwać po imieniu "Metoda na BOB-a1" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Od niedawna jestem posiadaczem prawie 3-metrowego Kraaga XF 1-14g. Poszedłem w kierunku delty i jest to droga, z której nie zawrócę. Różdżka z tych, które rzucają zaklęcia nie tylko na ryby, ale także na łowiącego. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Kupiłem na OLX (uffff...tym razem się udało ) pudło Plano. Właściwie to chyba mógł bym wrzucić do "mojej szafy" bo model jest na tyle stary (model 1260 Made in USA ), że jeszcze nie znalazłem nic w necie. Ale trzyma się dziarsko i zapewne jeszcze długo posłuży Rozmiar zacny więc moje największe gumy czują się w nim komfortowo 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Robert, czy jest w zestawie garniak z kamuflażem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Nie ale są kalosze lakierki do garniaka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Nie ale są kalosze lakierki do garniaka Gentleman na rybach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Nowa w rodzinie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Adrian jak będziesz myślał o korbie Dh to fajnie pasuje od vanquisha 3000sdh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 witam, Koledzy, łowi ktoś kołowrotkiem Stella 10' w rozmiarze 1000 lub c2000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Tak a co bo jeśli chodzi o te tuningowe szpule to nadal za drogo kolego masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Adrian jak będziesz myślał o korbie Dh to fajnie pasuje od vanquisha 3000sdhZostane przy fabrycznej Miałem kiedyś korbe DH w Milence i wydawało mi się że tylko przeszkadzała.Może zmienię tylko Knob na I bo średnio mi leży obecny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 to jak coś ten oryginalny chetnie odkupię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Moje twitchingowe chińczyki - wstydu nie ma Edytowane 9 Listopada 2017 przez BazyL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Z Ali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Moje twitchingowe chińczyki - wstydu nie ma Na jakim kijku do podszarpywania zatrzymałeś się obecnie? :-) Edytowane 9 Listopada 2017 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Kolejna Romana ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Z Ali ? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi