Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Już było o tym pisane kilka stron wcześniej , namęczył się kolega nad pozakładaniem n... kont , a tu cały misterny plan .....  :D  :lol:  :D

Nie wiedziałem, ze @bumech to manmark vel pasieka. Zmylił mnie pisząc do mnie w sprawie zakupu nowej Stelki 4000 SFE. A gdy dowiedział sie, ze kupił ją kolega z forum, to poprosił o opis następnej, czyli 4000XG. Teraz widzę, że ma XG wystawione, ale kilkaset zł drożej niż moj egzemplarz. Chyba sondował rynek ;)

• Like 4

Nie wiedziałem, ze @bumech to manmark vel pasieka. Zmylił mnie pisząc do mnie w sprawie zakupu nowej Stelki 4000 SFE. A gdy dowiedział sie, ze kupił ją kolega z forum, to poprosił o opis następnej, czyli 4000XG. Teraz widzę, że ma XG wystawione, ale kilkaset zł drożej niż moj egzemplarz. Chyba sondował rynek ;)

Krzychu ten sam schemat co z moją 10 2500s.Jak rzuciłem hasło że wymienię na 4000 to był mocno zainteresowany po czym kilka dni później wskoczyły na giełdzie stella 10 2500 i 10 C2500HGS.Dzwoniłem do niego i pytałem o C2500HGS a jak się zapytałem o co mu chodziło z kontami i moja stella to mocno się pogubił w zeznaniach.Ja tam do chłopa nic nie mam niech sobie sprzedaje młynki po ile tam chce,może są warte tych pieniędzy ale po co kombinacja z tymi dodatkowymi kontami ? Bo tak naprawdę spalił się tylko tą zagrywka
  • Like 2