Patryk1125 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 To już trzeci model Chińskiego UL u mnie Czy to już stado?! Miałem taki patyk.Jest całkiem przyzwoity ale nie pod jiga, raczej wobler, obrotówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 To już trzeci model Chińskiego UL u mnie Czy to już stado?! Tata, mama i syn, tylko patrzeć jak będzie ich więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Widze, ze dopiales swego. Gratuluje! Gdzie go dorwales?Na jerku:) Edytowane 17 Listopada 2017 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 przesadna szczerość?http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-10-stella-4000xg-jdm-drogo-i7041537246.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 przesadna szczerość?http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-10-stella-4000xg-jdm-drogo-i7041537246.htmlJest ok, dobrze napisałeś. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Jest ok, dobrze napisałeś.Myślisz, że @bumech to @Pasieka i @manmark w jednej osobie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Myślisz, że @bumech to @Pasieka i @manmark w jednej osobie?!Cała święta trójca.A może jest ich jeszcze więcej??? Edytowane 17 Listopada 2017 przez jezier 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Cała święta trójca.A może jest ich jeszcze więcej???Alibaba i 40 rozbójników? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Myślisz, że @bumech to @Pasieka i @manmark w jednej osobie?!Już było o tym pisane kilka stron wcześniej , namęczył się kolega nad pozakładaniem n... kont , a tu cały misterny plan ..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Już było o tym pisane kilka stron wcześniej , namęczył się kolega nad pozakładaniem n... kont , a tu cały misterny plan ..... Nie wiedziałem, ze @bumech to manmark vel pasieka. Zmylił mnie pisząc do mnie w sprawie zakupu nowej Stelki 4000 SFE. A gdy dowiedział sie, ze kupił ją kolega z forum, to poprosił o opis następnej, czyli 4000XG. Teraz widzę, że ma XG wystawione, ale kilkaset zł drożej niż moj egzemplarz. Chyba sondował rynek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Jak to się na to mówi.... Hmmmmmm??? Biznes???? Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Nie wiedziałem, ze @bumech to manmark vel pasieka. Zmylił mnie pisząc do mnie w sprawie zakupu nowej Stelki 4000 SFE. A gdy dowiedział sie, ze kupił ją kolega z forum, to poprosił o opis następnej, czyli 4000XG. Teraz widzę, że ma XG wystawione, ale kilkaset zł drożej niż moj egzemplarz. Chyba sondował rynek Krzychu ten sam schemat co z moją 10 2500s.Jak rzuciłem hasło że wymienię na 4000 to był mocno zainteresowany po czym kilka dni później wskoczyły na giełdzie stella 10 2500 i 10 C2500HGS.Dzwoniłem do niego i pytałem o C2500HGS a jak się zapytałem o co mu chodziło z kontami i moja stella to mocno się pogubił w zeznaniach.Ja tam do chłopa nic nie mam niech sobie sprzedaje młynki po ile tam chce,może są warte tych pieniędzy ale po co kombinacja z tymi dodatkowymi kontami ? Bo tak naprawdę spalił się tylko tą zagrywka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 dumałem dumałem....i.... mikołaj w tym roku przyjechał mooocno wcześniej oczywiście koniecznie musiałem sprawdzić jak to się kręci... 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) Przemysł z jakim kijem masz sparowana tą ślicznotkę? I oczywiście gratulacje ???? Edytowane 18 Listopada 2017 przez Apisfisha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 na razie jeszcze nie ma do niej dedykowanego patysia ale blank już na stojaku stoi.... jeszcze przelotki i będzie można kręcić do kilku testowych rzutów podpiąłem ją do suzuki 3lb ale to suzuki ma już swoją parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Ojjjj...śliczne to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Bob..... na 26-go będzie do oglądania i testowania - taki D’Artagnan do tych moich trzech UL'ów lub L'ów jak kto woli a co więcej zaskakująco dobrze w mojej małej dłoni się mieści bo malutkie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Bardzo na to liczyłem.Miałem to to już w łapie i samo trzymanie daje mega frajdę (nie będę porównywał z trzymaniem tych...no wiadomo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Dobrze, że okonie tego nie widzą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Będzie ładny zestaw na grubsze okonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Będzie ładny zestaw na grubsze okonie Na grubsze . To mój ULXXXXXXXXXXX 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 kokiego zrób jeszcze jak możesz fotkę przelotek w tym HMG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 (edytowane) Nowy bębenek na pajki Edytowane 21 Listopada 2017 przez zielan 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Kolekcja okraszona ,,wisienką'', szukaną dość długo... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Nowy bębenek na pajki A tfuuuu ????, nie pasuje do zestawu !!! Zaraz kolory się pogryzą ????. A tak poważnie; niech kręci jak najdłużej !!! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi