Małkociniak Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 To już trzeci model Chińskiego UL u mnie Czy to już stado?! Szukam Chińskiego multika do takiego casta UL, fajnie by było żeby ceną mocno nie przebił wartości kija, da się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Nie wiem. Nigdy się tym nie interesowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Nowy bębenek na pajki i jak kręci ten młynek ? jakieś porównanie do TP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 To tak dla podniesienia komfortu na "zimnych" wyjazdach 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Wielopaliwowiec a ali...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 ...z Alle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 i jak kręci ten młynek ? jakieś porównanie do TP Kręci dobrze, choć mu nie po drodze z kulturą vanka czy exsensa. Generalnie daje fajnie radę z łowieniem na ciężko pajków. Do TP nie mam porównania - kręciłem Twinkiem XD w październiku i ciężko mi skojarzyć odczucia z jego użytkowania. Sezon trwa a Sustain dopiero co trafił w moje łapy. Nie chcę zachwalać ani odradzać. Czas pokaże co potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 To tak dla podniesienia komfortu na "zimnych" wyjazdach Na bogato Korpus kuchenki to pewnie INOX .Mam podobną ale w kolorze blue Dobra rzecz na zimne pory roku. Do kompletu odpowiednia manierka ,która mieści się w menażce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Nowa towarzyszka okoniowych łowów... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Nowa towarzyszka okoniowych łowów...A ten ładny blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 A ten ładny blank?Zdziwiłbyś się co to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Zdziwiłbyś się co to Konger streeto air? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Konger streeto air?Dokładnie???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrr Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Miała być młodsza siostra a jest starsza Do kpl brakuje jeszcze tej najmniejszej ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Nowa towarzyszka okoniowych łowów... Jak wrażenia w porównaniu do Vańka? Też mi ta Daiwa chodziła po głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Jak wrażenia w porównaniu do Vańka? Też mi ta Daiwa chodziła po głowie...Vanquish był rozmiar większy, więc ciężko porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo72 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Miała być młodsza siostra a jest starsza Do kpl brakuje jeszcze tej najmniejszej Piękne....gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Wczoraj nabyty, drogą kupna oczywiście Batson Rx8 .Po testach rzutowych jeszcze jestem w szoku szkoda tylko że ryby go nie przetestowały . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) https://zapodaj.net/d0f6a143b2a38.jpg.html Edytowane 25 Listopada 2017 przez dawidzcm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Gdzie kupiłeś te piękne blaszki na pstrągi ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Aliexpress. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Wczoraj nabyty, drogą kupna oczywiście Batson Rx8 .Po testach rzutowych jeszcze jestem w szoku szkoda tylko że ryby go nie przetestowały .Kijek na tym blanku ma u mnie dożywocie Myślę, że u Ciebie będzie podobnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 A ile taki batsonik kosztuje uzywany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 A ile taki batsonik kosztuje uzywany? Ciężko odpowiedzieć na to pytanie zależy od uzbrojenia i stanu itp. Ja kupiłem za 800zł ale jest warty każdego grosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Ciężko odpowiedzieć na to pytanie zależy od uzbrojenia i stanu itp. Ja kupiłem za 800zł ale jest warty każdego grosza.Mam kijek na tym blanku, będzie Pan zadowolony To jak miota przynęty boleniowe na każdym robi wrażenie, świetnie trzyma ryby i pięknie pracuje podczas holu. Nie zamieniłbym go na nic innego. Niech Ci batson trzeszczy jak najczęściej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi