Voiteh Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Ciekawa w jakich kolorach będzie nowa Stella i czy cena będzie w miarę przystępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Na rynku ma byc marzec/kwiecień. Edytowane 11 Grudnia 2017 przez Krab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 czyli w Osace na bank pokażą (a może już w Yokohamie), a to jeszcze bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 silnik na nowy sezon minn kota 40 classic , po części także jako prezent na mikołaja Ile dałeś IMG_20171211_130259.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 silnik na nowy sezon minn kota 40 classic , po części także jako prezent na mikołaja Ile dałeśIMG_20171211_130259.jpg kupiony w decathlonie , taniej nie widziałem , ale może źle szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Stellowi dedektywi do boju. Edytowane 11 Grudnia 2017 przez FlyFisherman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Stellowi dedektywi do boju.Sugerujesz coś ? Jakieś przecieki w necie Edytowane 11 Grudnia 2017 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 kupiony w decathlonie , taniej nie widziałem , ale może źle szukałem Ja wyrwalem tu na forum całkiem niedawno za 1200zl tyle że w komplecie z nowym Aku minn kota 80 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Panowie, czy będzie nowe shimano calcutta conquest 51/101 dc? Edytowane 11 Grudnia 2017 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Proponuję przenieść pytanie do wątku: "baitcastingowe nowości" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Dzięki Marcin [emoji6] nowy nabytek już u mnie Tapatalkniete z iPhone 7 Edytowane 12 Grudnia 2017 przez puszek7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Kazdy chyba dzisiaj sie pochwali czyms od Marcina[emoji3][emoji3][emoji3] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ja nie od Marcina, ale od Artur ????Płytka szpulka pod żyłeczkę na pstrąga. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Święte słowa Maćku ... atmosfera choinkowa U mnie gruby kaliber na miękko. Właściwe zbrojenie dokupiłem również dzisiaj. Dzięki Marcinie Edytowane 12 Grudnia 2017 przez BOB1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Zacny zestaw, ja juz na ten rok zakonczylem zakupy???? ale z Marcinem jestem in tacz, wiec w przyszlym roku cos sie dobierze... Widze, ze dokupiles niebieskich pig shadow na Druzno???? moze w koncu w przyszlym roku udaloby sie razem pojechac, dwa lata temu proponowales I nie wyszlo????Swoja droga,widze na zdjeciu troche rzeczy,ktorych nie bylo w watku???????????? Edytowane 12 Grudnia 2017 przez mackot_88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Niebieskie świnki, przyniosły mi wszystkie największe ryby w tym roku. A poza tym jak nie wiem na nieznanym łowisku na co łowić to zakładam byle co ... ważne aby to była perła z niebieskim 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Niebieskie świnki, przyniosły mi wszystkie największe ryby w tym roku. A poza tym jak nie wiem na nieznanym łowisku na co łowić to zakładam byle co ... ważne aby to była perła z niebieskim Perla z niebieskim to podstawowa kombinacja kolorystyczna wsrod moich przynet do trollingu za szczupakiem Czy najlpesza ?Nie wiem.W tym roku mielismy okazje potetestowac czarny ze srebrnym... i wyniki byly bardzo zblizone.Dalszych eksperymentow nie zrobilem - nie bylo czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Da sie to zauwazyc po tym zestawie, jaki jest Twoj ulubiony kolor. W sumie M1 swimbait tez niebieski???? na moim Svartzonkerze sa niebieskie omotki, tez Ci sie spodoba???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Kilka nowych cukiereczków do szarpania Okonie nie gardziły ale i mam zamiar nimi kropaski przechytrzyć. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Pany kupiłem sobite taki pakiet startowy do drap shota .Będzie coś z tego .....? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Będzie jak będziesz używał u mnie to z tym drop shotem zawsze jest tak że idę z twardym nastawieniem łowienia na dropa, a nad wodą przechodzi mi przez głowę myśl że spróbuję na główkę może raz i przypominam sobie o dropie jak już trzeba wracać do domu Edytowane 13 Grudnia 2017 przez karpiu08 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Ja mam uszykowane dwa identyczne zestawy (kij+kołowrotek) jeden na jiga drugi na drop shot'a i jeden rzut tym kijem drugi drugim i tak na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Ja mam uszykowane dwa identyczne zestawy (kij+kołowrotek) jeden na jiga drugi na drop shot'a i jeden rzut tym kijem drugi drugim i tak na zmianę To się nazmieniasz???? Edytowane 13 Grudnia 2017 przez Salmon63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 To i ja sie pochwale Ultegra prywatny import z Japonii natomiast okularki od Marcina niestety ale okulary rpawdopodobnie wyladuja na gieldzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Michci0 A co z okularkami? Przyciasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi