Żbiku Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 U mnie też nowi zawodnicy 1.jpg 2.jpgTen tanto w środku co to za produkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Ten tanto w środku co to za produkcja?Chiński klon Microtecha Halo V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Nowy młynek do UL W końcu człowiek nie samymi Shimano będzie kręcił.Jeszcze raz dzięki Krzychu za pomoc w ogarnięciu tematu 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Zapasy przyszły????????Fajna gromadka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Nowy młynek do UL W końcu człowiek nie samymi Shimano będzie kręcił.Jeszcze raz dzięki Krzychu za pomoc w ogarnięciu tematu 20180228_170504-960x1280.jpgKozak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Chiński klon Microtecha Halo V.A ten zielony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 A ten zielony?A to ostatnio mój EDC i raczej długo będzie pełnił tę funckję. Ganzo Firebird F7611. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 A to ostatnio mój EDC i raczej długo będzie pełnił tę funckję. Ganzo Firebird F7611.A ten Spyderco to dokładnie jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 A ten Spyderco to dokładnie jaki model?Spyderco to oryginał - Manix 2 XL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Spyderco to oryginał - Manix 2 XL.No ja przymierzam się na EDC do Spyderco Delica 4. Wiesz gdzie można go kupić najtaniej w PL? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Coma Ty się do Afganistanu wybierasz ,czy jak? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żbiku Opublikowano 28 Lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) To ja tez się pochwale „nowym sprzętem”, który pojawił się 3h temu 3340g i 53cm Edytowane 28 Lutego 2018 przez Żbiku 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Pogratulowac !!!!Niech "sprzet" rosnie duzy i zdrowy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 To ja tez się pochwale „nowym sprzętem”, który pojawił się 3h temu 3340g i 53cm 552D2425-AD86-49C8-A2AB-7C2EE313BD3D.jpegGratulacje! Jak zaczniesz wyprzedawać sprzęt wędkarski, bo w najbliższym czasie Ci się nie przyda, to daj mi info zanim wstawisz na giełdę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 No ja przymierzam się na EDC do Spyderco Delica 4. Wiesz gdzie można go kupić najtaniej w PL?Śledź giełdę na knives.pl lub daj tam ogłoszenie w dziale kupię. Tam przed laty nabyłem swojego mańka. Coma Ty się do Afganistanu wybierasz ,czy jak?Nie samym wędkarstwem człowiek żyje, poczułem chęć chwilowego powrotu do starego hobby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Żbiku gratulacje ????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Żbiku graty ????A swoją drogą ciekawe, czy będziesz teraz częściej uciekał nad wodę, czy wiernie będziesz przy Pani i Maluszku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Niech pięknie i zdrowo rośnie Gratulacje dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Kuba Gratuluję !!! Niech rośnie duży i zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 To ja tez się pochwale „nowym sprzętem”, który pojawił się 3h temu 3340g i 53cm 552D2425-AD86-49C8-A2AB-7C2EE313BD3D.jpeg No i będzie komu przekazywać wiedzę , gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Gratulacje Żbiku, niech młody w zdrowiu rośnie...Tylko gdzie Ty takie małe " śpiochy SImsa " zanabędziesz Kuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Gratulacje ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 To ja tez się pochwale „nowym sprzętem”, który pojawił się 3h temu 3340g i 53cm Wagowo i wymiarowo niemal to samo co mój, który wyskoczył na świat w październiku Gratulacje i zdrówka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi