smudek Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 O qr...a 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Przemo, Przemo...widzisz miejscowość w podpisie? Gdzie jest w Polsce takie miasto, no gdzie A co Głogów to niby na Ukrainie jest Edytowane 10 Marca 2018 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Ależ prosze:-)Nie żebym zmuszał ale na poprzedniej fotce wszystkie stały na pudełkach :-p Lepszy efekt był :-)))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Nie żebym zmuszał ale na poprzedniej fotce wszystkie stały na pudełkach :-p Lepszy efekt był :-))))Za duzo zabawy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Za duzo zabawy:-)Zabawy więcej, ale efekt też większy, wręcz piorunujący. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Ależ prosze:-)Nuuuda..jedno i to samo.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Ależ prosze:-)Łowisz którymiś z nich czy raczej w celach kolekcjonerskich zbierasz? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 WRS86ML2 od Małżonki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 ważne, że w dobre ręce mój czeka na nową Poison Adrena 166MH Zamówiłeś z nowej seri.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 jeszcze nie, czekam aż będą fizycznie dostępne, czyli przełom marca/kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Braki w amunicji uzupełnione (częściowo ????????????????) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Chyba Ci dorzucę jakiegoś np "boberka" bo odnoszę wrażenie, że u mnie się marnują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Robert jak nie są to eksponaty z szafy to z chęcią bym się na coś wymienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Braki w amunicji uzupełnione (częściowo )Śliczne ! Chcesz Bobry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Śliczne ! Chcesz Bobry ? To na priwa temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Paweł co to za woby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Paweł co to za woby? Irka Gębskiego, sześć identycznych to nowy wzór oklejanka,pozostałe to klasyki malowane ale bez nich nie ruszam doopy nad wodę. Wejdź na fejsa Iras ma swój profil. Edytowane 11 Marca 2018 przez Paweł J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Robert jak nie są to eksponaty z szafy to z chęcią bym się na coś wymienił.Zrobię foty i na priv Ci wrzucę. Jakiś sobie wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Zrobię foty i na priv Ci wrzucę. Jakiś sobie wybierzesz Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Irka Gębskiego, sześć identycznych to nowy wzór oklejanka,pozostałe to klasyki malowane ale bez nich nie ryszam doopy nad wodę. Wejdź na fejsa Iras ma swój profil. Tak wiem,widziałem,Iras właśnie robi mi kleniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash10 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Nowy nabytek prosto z kraju kwitnącej wiśni Vaniek JDM 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Przed sezonem przybyło sporo nowego sprzętu ale z tego projektu jestem mega zadowolony[emoji7][emoji7]MHX ST1262 czyli 320cm długości, 3-14g i 8lb mocy. Bardzo mało informacji o blanku dlatego ryzykowałem wybierając go, ale okazało się ze to strzał w 10!! Tylko czekać na pierwsze jaziory [emoji48] Dzięki Tomek!! Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Marca 2018 przez Marcin P. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Niech służy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Umarł Król niech żyje Król, sprzedałem Kuyinga UL, kupiłem Kuyinga ML kij bardziej pod nieprzewidywalną wodę na której łowię, i metody które preferuje.Wykonanie perfekcyjne tylko.................. ta szorstka część szczytowa w obu kijach identycznie nieprzyjemna w dotyku. No i standardowo w opłaty w FedEx tym razem 26.30 pln 14 pln podatek od hobby ;-)10 pln opłata za składowanie2.30 pln Vat Edytowane 12 Marca 2018 przez Małkociniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 A sam kijek za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi