Guzu Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 ... sam wyszukuje , czasami ktoś da znać i jakoś się kręci.... Troche szuflada nabrzmiewa Ale sprzęty zacne zacne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) ... z multików potrzebuję jeszcze do kolekcji Avet SXJ 5.3 Single Speed Lever Drag Casting Reel Left na sumy ... byle by półka wytrzymała Edytowane 21 Marca 2018 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Dzięki koledze Kamilowi @Bazyl stałem sie szczęśliwym posiadaczem tego cudeńka Wielkie dzięki za pomoc Kamil! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Idac za ciosem zmian 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Mocny cios ... przynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Dzięki koledze Kamilowi @Bazyl stałem sie szczęśliwym posiadaczem tego cudeńka Wielkie dzięki za pomoc Kamil! 389218D8-D982-4D83-AFF5-3D7A9F970642.jpeg 36708206-CA75-4D35-9A7E-FA2404B3B5F9.jpegJak wrażenia na tzw Sucho ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) Idac za ciosem zmian Hej Pięknie się prezentuje dużo lepiej bym powiedział;-)Dokupiles cześć czy malowanko było:-) A spust tez czarny? Edytowane 22 Marca 2018 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Jak wrażenia na tzw Sucho ? Tzw sucho tu nie istnieje Dobrze nasmarowany egzemplarz . Praca maślana jak w Stelli, a spasowanie jak to w Daiwie - perfekcja. Ktoś kto ma lub miał do czynienia z Certate 2500R Custom juz wie jak nowy Exist pracuje. Jedno co różni Stelle i Exista to, ze korbka w Shimano obraca sie po zakręceniu kilka razy. Tu szybko wygasza sie. Być moze jak popracuje, to zacznie zachowywać sie po shimanowsku. Generalnie jestem zachwycony, a to rzadko mi sie zdarza, bo przerobiłem komplet drogich zabawek z obu brandów. Cieszę sie, że go mam A przyznam się, ze po pierwszych fotkach byłem zdegustowany wyglądem i kolorem. Teraz śmiało moge wejść pod stół i odszczekać wszelkie negatywne słowa wypowiedziane i pomyślane o Exiscie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Daiwa Certata 2500RC to genialna maszyna pod każdym względem. Jeżeli dodamy 12 lat postępu techniki, które dzieli obydwa kołowrotki to ten Exist musi być zacnym kołowrotkiem. Chociaż jestem fanem starych konstrukcji R4 coraz bardziej przekonuję się do coraz to nowych konstrukcji. Daj znać jakie będą wrażenia po kilkunastu wodowaniach Gratuluję zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Tzw sucho tu nie istnieje Dobrze nasmarowany egzemplarz . Praca maślana jak w Stelli, a spasowanie jak to w Daiwie - perfekcja. Ktoś kto ma lub miał do czynienia z Certate 2500R Custom juz wie jak nowy Exist pracuje. Jedno co różni Stelle i Exista to, ze korbka w Shimano obraca sie po zakręceniu kilka razy. Tu szybko wygasza sie. Być moze jak popracuje, to zacznie zachowywać sie po shimanowsku. Generalnie jestem zachwycony, a to rzadko mi sie zdarza, bo przerobiłem komplet drogich zabawek z obu brandów. Cieszę sie, że go mam A przyznam się, ze po pierwszych fotkach byłem zdegustowany wyglądem i kolorem. Teraz śmiało moge wejść pod stół i odszczekać wszelkie negatywne słowa wypowiedziane i pomyślane o Exiscie Dziekuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Daiwa Certata 2500RC to genialna maszyna pod każdym względem. Jeżeli dodamy 12 lat postępu techniki, które dzieli obydwa kołowrotki to ten Exist musi być zacnym kołowrotkiem. Chociaż jestem fanem starych konstrukcji R4 coraz bardziej przekonuję się do coraz to nowych konstrukcji. Daj znać jakie będą wrażenia po kilkunastu wodowaniach Gratuluję zakupu. Dzięki, na pewno dam znać jak sie sprawuje. Tylko trochę to potrwa, bo spasowałem go z Gawasem Banzaro do 18g. Sandacz na lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 @Krab jak byś porównał wielkość 3000 LT do Shimano 2500 ? Przy tej nowej rozmiarówce ciut się gubię. Ew. foto jeżeli masz jakieś siemano 2500 w porównaniu z Existem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Daiwa Certata 2500RC to genialna maszyna pod każdym względem. Jeżeli dodamy 12 lat postępu techniki, które dzieli obydwa kołowrotki to ten Exist musi być zacnym kołowrotkiem. Chociaż jestem fanem starych konstrukcji R4 coraz bardziej przekonuję się do coraz to nowych konstrukcji. Daj znać jakie będą wrażenia po kilkunastu wodowaniach Gratuluję zakupu. To jak już się całkiem zatracisz w tych nowościach i przejdziesz na "ciemną stronę mocy" daj znać ; bo nie pozwolę by moja "była dziewczyna - eRka" poszła w niepowołane łapska.To tak przy okazji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 To jak już się całkiem zatracisz w tych nowościach i przejdziesz na "ciemną stronę mocy" daj znać ; bo nie pozwolę by moja "była dziewczyna - eRka" poszła w niepowołane łapska.To tak przy okazji .Nie ma takiej opcji. Ona dalej jako dziewica zostaje u mnie Za ładna jest i za „maślana”, żeby się jej pozbyć [emoji39] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Nie wiem coś ty mi zrobił , że dałem się na TO namówić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Hej Pięknie się prezentuje dużo lepiej bym powiedział;-)Dokupiles cześć czy malowanko było:-) A spust tez czarny? jeszcze nie, to ewentualnie przy pierwszym smarowaniu,kołowrotek nowy i nie chciało mi się rozbieraćchoć jeśli będzie sparowany z nową Adreną, to może zostawię srebrny, aby cosik nawiązywał do wędki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 @Krab jak byś porównał wielkość 3000 LT do Shimano 2500 ? Przy tej nowej rozmiarówce ciut się gubię. Ew. foto jeżeli masz jakieś siemano 2500 w porównaniu z ExistemProszę spojrzeć i porównać 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Proszę spojrzeć i porównać 17444EE3-89EA-4768-B1E6-E5AB9FBB15B8.jpeg C7325140-C46B-4DA2-B9D6-ED4233927A94.jpegobie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 obie piękneNooo, bo Stelka od Ciebie Dotarła dziś rano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Nooo, bo Stelka od Ciebie Dotarła dziś rano cieszę się, że się podobałaprzyjemnego użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 choroba postępuje... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) Prezent od zająca. Edytowane 23 Marca 2018 przez Artek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Ladna ta livre. Akurat dzis ogladalem takie???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Kolejny odcinek bajki:spie.....j króliczku,spie.....j .Jakoś tak wyszło że wszystkie multiki na ten sezon mi się wymieniły . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Co to za kijek do ul casta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi