drag Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 https://pl.aliexpress.com/item/Trulinoya-1-4m-EX-UL-Solid-Tip-Baitcasting-Fishing-Rod-TORAY-24T-Carbon-FUJI-Ring-Lure/32737033553.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.nN7EEQ Taka wykalaczka.Chłopaki drą łacha że podlodówka-trochę racji w tym jest . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Prezent od zająca. Nie cytujemy zdjęć!!!Biedny zając, nieźle musiał się zdźwigać... Edytowane 26 Marca 2018 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 https://pl.aliexpress.com/item/Trulinoya-1-4m-EX-UL-Solid-Tip-Baitcasting-Fishing-Rod-TORAY-24T-Carbon-FUJI-Ring-Lure/32737033553.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.nN7EEQ Taka wykalaczka.Chłopaki drą łacha że podlodówka-trochę racji w tym jest .Faktycznie wykałaczka, ale jak na podlodówkę za długa. Jak Ci się ten kijek ładuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Biedny zając, nieźle musiał się zdźwigać... Ale biedny w sensie, że tani kręcioł, czy za ciężki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Teraz to będzie można latać całymi dniami nad rzeką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Teraz to będzie można latać całymi dniami nad rzeką DSC_0107.JPGZazdroszczę ????Gdzie go znalazłeś? Bo wszędzie gdzie szukałem to braki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Zazdroszczę Gdzie go znalazłeś? Bo wszędzie gdzie szukałem to braki.https://www.glowatka.com/kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 https://pl.aliexpress.com/item/Trulinoya-1-4m-EX-UL-Solid-Tip-Baitcasting-Fishing-Rod-TORAY-24T-Carbon-FUJI-Ring-Lure/32737033553.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.nN7EEQ Taka wykalaczka.Chłopaki drą łacha że podlodówka-trochę racji w tym jest .Nie jest tak źle skoro do dzisiaj ... nie zagubiła Ci się w trawie. Ale kijek fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 I dzisiaj odebrałem Jaxona XT-PRO Limited Edition 2.70 10-30g. Wędka nowa w stanie dobrym łuszczycy się lakier lub bąbelki powietrzna w górnym składzie i brak emblematu w dolniku. Blank zrobił mocne w wrażenie dość gruba średnica blanku szczególnie dolna część. Blank ma grube ścianki. Na sucho wydaje mi się że 30 g + 3 cale nie powinno być problemem Ląduje na przy młodszym bracie 2.54 6-26 i byle do czerwca! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Gdzie Ty to trzymasz wszystko?Masz hakiś hangar na osiedlu????? Edytowane 27 Marca 2018 przez wichu79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 I dzisiaj odebrałem Jaxona XT-PRO Limited Edition 2.70 10-30g. Wędka nowa w stanie dobrym łuszczycy się lakier lub bąbelki powietrzna w górnym składzie i brak emblematu w dolniku. Blank zrobił mocne w wrażenie dość gruba średnica blanku szczególnie dolna część. Blank ma grube ścianki. Na sucho wydaje mi się że 30 g + 3 cale nie powinno być problemem Ląduje na przy młodszym bracie 2.54 6-26 i byle do czerwca!Miałem taki tylko 2.40, zacny kijek, niestety połamałem chętnie bym kupił znów jeśli bym gdzieś znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Przyznać się!!!Kto kupił na OLX kij:Zebco HyperCast 3m ćw 5-20g.Nówka z folią na rękojeści. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 tanie a miłe teraz to już 5 cormoranów jutro piszę to PZW o 500+ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 z cyklu ale to już było...te siostry ostatecznie w boju pokonały resztę konkurencji... i zadomowiły się na stałe.... 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 gwiazda,torba na szparagały,podbierak:) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Nowa linka pod Oksy. Oglądałem PE 01 szok! Włos jest grubszy ! Ostatecznie padło na PE 03, niby 0.09. A pletki Mikado 0.06 przy niej to sznurki... Cena bez tragedii. Udało się wyrwać w stacjonarce za fajną cenę. Do tego trochę "gumek" które odkryłem jesienią. Niestety nie produkowane już. Oczywiście wziąłem wszystkie Edytowane 30 Marca 2018 przez zandermafija 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Gdzie kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Barduta.pl w Miastku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Nowa linka pod Oksy. Oglądałem PE 01 szok! Włos jest grubszy ! Ostatecznie padło na PE 03, niby 0.09. A pletki Mikado 0.06 przy niej to sznurki... Cena bez tragedii. Udało się wyrwać w stacjonarce za fajną cenę. Do tego trochę "gumek" które odkryłem jesienią. Niestety nie produkowane już. Oczywiście wziąłem wszystkie A pochwalisz się gumkami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 A pochwalisz się gumkami?Słodka tajemnica Jeszcze coś na Allegro wisi ale i Tak zaraz je wykupie. Zdradzę tylko, że Relax 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Słodka tajemnica Jeszcze coś na Allegro wisi ale i Tak zaraz je wykupie. Zdradzę tylko, że Relax Jak już wykupisz daj znać... pracując w 21letnim sklepie mam w dłoniach pewnie sporo "rarytasów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Taka zabaweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Pewnie Relax banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 A oto trzy moje najnowsze ślicznotki , niech się Stelki chowają Właśnie zostały przesmarowane i są już gotowe do użycia w tym sezonie Jak ktoś mnie spotka nad wodą, to bez śmiechów bo .... przestanie być miło ! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi