grisza-78 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Mój nowy Curado K, Kupiony wczoraj, dziś na swoim chrzcie złowił 4 ładne szczupaki. Jestem pod wielkim wrażeniem jego pracy i wykonania. Przepiękne cacko. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Z okazji zbliżających sie świąt ... sprawiłem sobie spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki003 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Mój nowy Curado K, Kupiony wczoraj, dziś na swoim chrzcie złowił 4 ładne szczupaki. Jestem pod wielkim wrażeniem jego pracy i wykonania. Przepiękne cacko.Przymierzam się do takiego multika.Jakby była możliwość zobaczyć na żywo to byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 To i ja się pochwalę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) To i ja się pochwalę Kij zbudowany na blanku Fishing Art Blaas F 8'6 "6lb wykonawca BB Custom Rods Edytowane 30 Czerwca 2018 przez bartosz311287 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Piękny, gratulacje! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Druga w rodzinie pod lżejsze gumisie ... dziękuję Mefisto Fishing... ( kijek już się składa w BB Custom Rods ) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 "Złoty ząbek" (to moja prywatna nazwa dla nich ) Super! Będą przelotki w złotych ramkach? widziałem taką propozycję od Bartka ...odważnie, oryginalnie i ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 "Złoty ząbek" (to moja prywatna nazwa dla nich ) Super! Będą przelotki w złotych ramkach? widziałem taką propozycję od Bartka ...odważnie, oryginalnie i ciekawie Robert odnośnie kija to zostawiłem całkowicie wolną rękę Bartkowi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) Własnoręczne wykonanie... :-) Edytowane 4 Lipca 2018 przez sslonio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 coś takiego dzisiaj przyleciało, tak na sucho to może być ciekawa linka na cięższe warunki oraz do castingu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 coś takiego dzisiaj przyleciało, tak na sucho to może być ciekawa linka na cięższe warunki oraz do castingu U mnie taka #1,5 przepracowała, niedawno, uczciwy tydzień łowienia i jestem b. zadowolony - trzyma parametry ('okrągłość' i moc), nie szumi, nie strzępi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 czyli, jak X6 od Daiwy, tyle, że za połowę ceny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 "Bandit Shad" w tym kolorze okazał się rewelacją na fińskie szczupaki. Zobaczymy jak w Polsce i w Szwecji, sprawdzi się "świnka" w tym samy kolorze? Ciekawe również jak sprawdzą się przywiezione z Finlandii, cierniki Westina na polskich okoniach? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Po długim czasie w końcu nabyłem swój pierwszy środek pływający Zestaw zawiera:- Kolibri KM280PP- Haibo VST 44- Kayasonic 80ah- kotwica gumowa 7kg + lina 40m.- kółka transportoweJeszcze w najbliższym czasie echo dołączy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Po długim czasie w końcu nabyłem swój pierwszy środek pływający Zestaw zawiera:- Kolibri KM280PP- Haibo VST 44- Kayasonic 80ah- kotwica gumowa 7kg + lina 40m.- kółka transportoweJeszcze w najbliższym czasie echo dołączy. Te "kółka"transportowe to od Jelcza????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Te "kółka"transportowe to od Jelcza?????????????Akurat ze Stara z remizy . A tak poważnie z Tokarexu. Trochę Lipnie to wygląda, ale ułatwia życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Akurat ze Stara z remizy . A tak poważnie z Tokarexu. Trochę Lipnie to wygląda, ale ułatwia życie.Ostrożnie z lina40 metrów to nie żarty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) A mówili nie loguj się na knives.pl bo wpadniesz jak śliwka w kompot Doszło do tego że ostatnio więcej radości przynosi mi klikanie z Flippera niż kręcenie korbką.Zaczęło się od Spyderco Native 5 na S90V.Apetyt rośnie w miarę jedzenia i doszedł Lion Steel T.R.E w tytanie na M390.Jeszcze w planach mała Sebenza 21 od Chrisa Reeva 20180623_110117-1280x960.jpg 20180623_110428-1280x960.jpgPo nowelizacji ustawy nawet nie będzie jak pochwalić się takim cacuszkiem koledze w pubie, bo 2 lata możesz za to dostać... :/ Edytowane 5 Lipca 2018 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 A co się szykuje ? Mam to gdzieś nóż w kieszeni to ja i mam w kościele 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Każdy nóż powyżej 8cm długości roboczej ostrza jest kwalifikowany jako broń i masz zakaz posiadania jej w miejscach publicznych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Każdy nóż powyżej 8cm długości roboczej ostrza jest kwalifikowany jako broń i masz zakaz posiadania jej w miejscach publicznych.Co za kretyństwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Ostrożnie z lina40 metrów to nie żartyW jakim sensie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) Każdy nóż powyżej 8cm długości roboczej ostrza jest kwalifikowany jako broń i masz zakaz posiadania jej w miejscach publicznych.Nie wiem od kiedy, ale ten przepis funkcjonuje od dość dawna. Na pewno od kilku lat, chociaż art. 50 a, na który się powołuje nic nie mówi o długości ostrza. Jest tu na forum kilku specjalistów od prawa to może się wypowiedzą. Robert fajne te cierniki ☺ zapewne się sprawdzą. Edytowane 6 Lipca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) Każdy nóż powyżej 8cm długości roboczej ostrza jest kwalifikowany jako broń i masz zakaz posiadania jej w miejscach publicznych.Możesz wskazać odpowiedni przepis? Jak na razie znany mi przepis aktualnie obowiązujący (02.05.2018) brzmi:Art. 4. 1. Ilekroć w ustawie jest mowa o broni, należy przez to rozumieć:1) broń palną, w tym broń bojową, myśliwską, sportową, gazową, alarmową i sygnałową;2) broń pneumatyczną;3) miotacze gazu obezwładniającego;4) narzędzia i urządzenia, których używanie może zagrażać życiu lub zdrowiu:a) broń białą w postaci:– ostrzy ukrytych w przedmiotach niemających wyglądu broni, – kastetów i nunczaków,– pałek posiadających zakończenie z ciężkiego i twardego materiału lub zawierających wkładki z takiego materiału,– pałek wykonanych z drewna lub innego ciężkiego i twardego materiału, imitujących kij bejsbolowy,broń cięciwową w postaci kusz,c) przedmioty przeznaczone do obezwładniania osób za pomocą energii elektrycznej. Edytowane 6 Lipca 2018 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi