Esox1999 Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Certate HC? Pod Twoje łowienie nie ma chyba nic lepszego [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) czyli 2500 / 2508 HC Edytowane 26 Listopada 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) RedArc 10300 a'la 2019 Edytowane 29 Listopada 2018 przez ASAPfishing 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Takie tam z promocji, trzeba przetestować . Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Do mnie wczoraj doszła paczka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Andrzej, kaj i po wiela Petory kupiłeś? Edytowane 29 Listopada 2018 przez MZieli10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 mocy przybywaj -- 1000W przetwornik - i drugi do kompletu przez kadłub , tylko nie jestem pewien czy na tym 1kw ryby nie będą wypływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutowy Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) może i nie alu, i nie urywa czterech liter. Ale nadszedł ten moment, wreszcie mam swoją łajbę, moje możliwosci wędkowania wywindowały monstrualnie. Po wielu poszukiwaniach kupiłem zestaw... kawałek od własnego domu, ogłoszenie znalazłem podczas przegąldania kawy w lokalnej gazecie. Kosztowało mnie to nieco ponad 2 tysiące a otrzymałem zarejstrowana przyczepkę z rolkami i wciagarką ręczną, łódeczkę 3*1,15m, dwa silniki, poczciwy ruski Salut i elektryczny Minn Kota, akumulator, wiosełka, kapoki, kotwice przód i tył, oraz echosondę.. nabyłem od starszego Pana. Myslę, że łódka nie ma polotu do tego co tutaj wstawiacie, ale dla mnie to jest niewyobrażalny skok.. Jeżeli pogoda pozwoli w niedzielę zwoduję bo nie wytrzymam do wiosny.. Edytowane 29 Listopada 2018 przez damianb 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 @ damianb To co sobota i niedziela na Żabnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Zapłaciłem 8.99€ za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Damianb.Pamiętaj , że to Ty masz być spełniony - jeśli jesteś to moje gratulacje i niech służy. ! Tapatalkniete z iPhone 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutowy Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Damianb.Pamiętaj , że to Ty masz być spełniony - jeśli jesteś to moje gratulacje i niech służy. ! Tapatalkniete z iPhone 7 jestem, teraz będę mógl z moim kompanem popłynąć w miejsca, gdzie tylko nas poprawadzi prąd z elekryka, wcześniej byliśmy mocno ograniczeni.. może nie jest to łódz marzeń wędkarza, który wydaje tą sumę co ja na skorupę na kij z pracowni.. ale uwierzcie mi.. radość niesmaowita. Tym bardziej, że ta, własna, już nie trzeba organizowaćod nikogo, prosić się, tylko wystarczy mieć czas i być niezależnym.. jest wzmocniona, wygląda bardzo solidnie. Dziadek widać, że dbał i szanował, widać, że już starszy schorowany człowiek, było widać w jego oczach ten żal, że nie może już z niej korzystać.. ale myślę, że trafiła w odpowiednie ręce bo będę o nią dbał i szanował, bo to obiecałem Panu Antkowi 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Super, niech Ci bezpiecznie jak najdłużej służy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbnedi Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 jestem, teraz będę mógl z moim kompanem popłynąć w miejsca, gdzie tylko nas poprawadzi prąd z elekryka, wcześniej byliśmy mocno ograniczeni.. może nie jest to łódz marzeń wędkarza, który wydaje tą sumę co ja na skorupę na kij z pracowni.. ale uwierzcie mi.. radość niesmaowita. Tym bardziej, że ta, własna, już nie trzeba organizowaćod nikogo, prosić się, tylko wystarczy mieć czas i być niezależnym.. jest wzmocniona, wygląda bardzo solidnie. Dziadek widać, że dbał i szanował, widać, że już starszy schorowany człowiek, było widać w jego oczach ten żal, że nie może już z niej korzystać.. ale myślę, że trafiła w odpowiednie ręce bo będę o nią dbał i szanował, bo to obiecałem Panu Antkowi super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 jestem, teraz będę mógl z moim kompanem popłynąć w miejsca, gdzie tylko nas poprawadzi prąd z elekryka, wcześniej byliśmy mocno ograniczeni.. może nie jest to łódz marzeń wędkarza, który wydaje tą sumę co ja na skorupę na kij z pracowni.. ale uwierzcie mi.. radość niesmaowita. Tym bardziej, że ta, własna, już nie trzeba organizowaćod nikogo, prosić się, tylko wystarczy mieć czas i być niezależnym.. jest wzmocniona, wygląda bardzo solidnie. Dziadek widać, że dbał i szanował, widać, że już starszy schorowany człowiek, było widać w jego oczach ten żal, że nie może już z niej korzystać.. ale myślę, że trafiła w odpowiednie ręce bo będę o nią dbał i szanował, bo to obiecałem Panu Antkowi Po takim emocjonalnym wpisie pozostaje pogratulować nabytku i życzyć stopy wody. Okręt mały ale własny i to najważniejsze, pamiętaj tylko że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Sam mam jeszcze moją pierwszą łódkę(Kasię z Milexu ) ,trzymam z sentymentu bo na wodzie to już z 12 lat nie była. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Nowy pomysł na okoniowanie [emoji848]. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 prezent od Mikołaja, do nauki castingu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Mikołaj uznał, że byłem taaaak grzeczny, że przyszedł przed 18.00.Także w klimatach castingowych Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Pierwszy i ... ostatni zestaw, muszkarzem nie będę 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Pierwszy i ... ostatni zestaw, muszkarzem nie będę Dlaczego? Poczekaj na sezon i próbuj Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) chodzi o to, że zestaw kupiony pod jedno nizinne zastosowanie w przyszłym roku, pstrągów, czy lipieni łowił nie będziewięc rozbudowy arsenały nie planuję Edytowane 9 Grudnia 2018 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 St.Croix 5SW70MF na torzite (Xtreme Inshore) by Hubertus 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Plus za prawidłowe trzymanie kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Co prawda zakup nie wędkarski ale nowy nabytek jest, teoretycznie głównie są do ryb ale ja znajde im inne bardziej wszechstronne zastosowanie.Środkowy i po lewej są już moje Zakupione w Osace Edytowane 9 Grudnia 2018 przez SIEMANO 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi