Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

może i nie alu, i nie urywa czterech liter. Ale nadszedł ten moment, wreszcie mam swoją łajbę, moje możliwosci wędkowania wywindowały monstrualnie. Po wielu poszukiwaniach kupiłem zestaw... kawałek od własnego domu, ogłoszenie znalazłem podczas przegąldania kawy w lokalnej gazecie. Kosztowało mnie to nieco ponad 2 tysiące a otrzymałem zarejstrowana przyczepkę z rolkami i wciagarką ręczną, łódeczkę 3*1,15m, dwa silniki, poczciwy ruski Salut i elektryczny Minn Kota, akumulator, wiosełka, kapoki, kotwice przód i tył, oraz echosondę.. nabyłem od starszego Pana. Myslę, że łódka nie ma polotu do tego co tutaj wstawiacie, ale dla mnie to jest niewyobrażalny skok.. Jeżeli pogoda pozwoli w niedzielę zwoduję bo nie wytrzymam do wiosny.. ;) 46488574_2102859436459785_88758126532183

Edytowane przez damianb
  • Like 26

Damianb.

Pamiętaj , że to Ty masz być spełniony - jeśli jesteś to moje gratulacje i niech służy. !

Tapatalkniete z iPhone 7

jestem, teraz będę mógl z moim kompanem popłynąć w miejsca, gdzie tylko nas poprawadzi prąd z elekryka, wcześniej byliśmy mocno ograniczeni.. może nie jest to łódz marzeń wędkarza, który wydaje tą sumę co ja na skorupę na kij z pracowni.. ale uwierzcie mi.. radość niesmaowita. Tym bardziej, że ta, własna, już nie trzeba organizowaćod nikogo, prosić się, tylko wystarczy mieć czas i być niezależnym.. jest wzmocniona, wygląda bardzo solidnie. Dziadek widać, że dbał i szanował, widać, że już starszy schorowany człowiek, było widać w jego oczach ten żal, że nie może już z niej korzystać.. ale myślę, że trafiła w odpowiednie ręce bo będę o nią dbał i szanował, bo to obiecałem Panu Antkowi :)

• Like 22

jestem, teraz będę mógl z moim kompanem popłynąć w miejsca, gdzie tylko nas poprawadzi prąd z elekryka, wcześniej byliśmy mocno ograniczeni.. może nie jest to łódz marzeń wędkarza, który wydaje tą sumę co ja na skorupę na kij z pracowni.. ale uwierzcie mi.. radość niesmaowita. Tym bardziej, że ta, własna, już nie trzeba organizowaćod nikogo, prosić się, tylko wystarczy mieć czas i być niezależnym.. jest wzmocniona, wygląda bardzo solidnie. Dziadek widać, że dbał i szanował, widać, że już starszy schorowany człowiek, było widać w jego oczach ten żal, że nie może już z niej korzystać.. ale myślę, że trafiła w odpowiednie ręce bo będę o nią dbał i szanował, bo to obiecałem Panu Antkowi :)

super

Po takim emocjonalnym wpisie pozostaje pogratulować nabytku i życzyć stopy wody. Okręt mały ale własny i to najważniejsze, pamiętaj tylko że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Sam mam jeszcze moją pierwszą łódkę(Kasię z Milexu ) ,trzymam z sentymentu bo na wodzie to już z 12 lat nie była.

• Like 1

Gość EdekZfabrykiKredek

Co prawda zakup nie wędkarski ale nowy nabytek jest, teoretycznie głównie są do ryb ale ja znajde im inne bardziej wszechstronne zastosowanie.

Środkowy i po lewej są już moje  :D

Zakupione w Osace  :ph34r:

post-60043-0-40678500-1544374400_thumb.jpeg

post-60043-0-65503800-1544374597_thumb.jpeg

Edytowane przez SIEMANO
  • Like 10