Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Wyłączam telefon gdy łowię i podczas seksu! Włączam w przerwach na papierosa i w razie czegoś, oddzwaniam. Cholera by mnie trafiła gdyby mi dzwonił kiedy jestem zajęty wędkowaniem lub seksem... ;) :D

Jeszcze nie trafiłem żebyś był niedostępny ????

Edytowane przez morrum
  • Like 15

Wyłączam telefon gdy łowię i podczas seksu! Włączam w przerwach na papierosa i w razie czegoś, oddzwaniam. Cholera by mnie trafiła gdyby mi dzwonił kiedy jestem zajęty wędkowaniem lub seksem... ;) :D

Aleks ja ogólnie mam wyłączony ???? ale są czasami takie dni, że pod komórą być musisz ...

• Like 2

Na pewno to nie samsung ani huawei, ale może wystarczy do tego aby zobaczyć kto dzwoni i komóry nie wyciągać z kieszeni jak się kręciołem kręci albo na ten przykład lawiruje pomiędzy badylami ... ? :D

attachicon.gif smark.jpg

Pokaż zawartość pudełka.

Ja tego typu zegarek, dostałem w gratisie z HUawei P30Pro i powiem Wam ze wstydem, że nawet nie kumałem o co chodzi w tych wynalazkach :huh:  :D

teraz po kilkunastu dniach użytkowania, stwierdzam, że pomiar tętna przy moim serduchu to całkiem nie głupi wynalazek ;)

(ale to nie jedyna funkcja, która mi się podoba...barometr na rybach również może się przydać :)

Edytowane przez BOB
  • Like 2

Czyli seksu z wędkowaniem też nie umiesz pogodzić? :o  :(  :D

Za zimno na seks podczas wędkowania... :D

Jeszcze nie trafiłem żebyś był niedostępny

Starość, nie radość. W młodości częściej wędkowałem... ;)  :D  :P

• Like 2

Wyłączam telefon gdy łowię i podczas seksu! Włączam w przerwach na papierosa i w razie czegoś, oddzwaniam. Cholera by mnie trafiła gdyby mi dzwonił kiedy jestem zajęty wędkowaniem lub seksem... ;)  :D

Jak mawiali starzy górale, "wędkowanie i sex to świetość". ;)

• Like 1

Starość, nie radość. W młodości częściej wędkowałem... ;)  :D  :P

Wiem, że śmiecimy w poważnym wątku, ale w takiej sytuacji muszę zacytować klasyka :

"Starość nie radość, musi się wyszumieć.

Lecz żeby szumieć, trzeba mieć i umieć"

(Oczywiście Alku, bez wycieczek osobistych :P  :D )

• Like 2

A przypomniałem sobie ...

Pewnego dnia byłem na rybach i łowiłem okonie i za bardzo nie chciały współpracować. Wykonałem daleki rzut i w czasie lotu dzwoni tel. , no dobra odbiorę w tym czasie przynęta opadła na dno i sobie tam poleżała. Po skończonej rozmowie poderwanie przynęty ,dwa razy obrót korbą i siedzi piękny pasiak. I wyszło na to ,że w tym dniu takie łowienie to klucz do sukcesu.   

• Like 2

Tester multiplikatorów, bo średnio pomaga w rzucaniu. Ale za to nie "luj", który na samą myśl o ewentualnym przyłowie gnie się po samą rękojeść. Szczytówka do drugiej przelotki wygina się od samego wąchania okoni, a potem sukcesywnie mocy przybywa na tyle, że mogę tylko pomarzyć o okoniu, który uruchomi 3/4 jej mocy. Wykonanie oczywiście Kamila (@Mekamila). 

post-55546-0-55316600-1554490440_thumb.jpg post-55546-0-65656100-1554490616_thumb.jpg

Edytowane przez Koincydencja
  • Like 7

Na pewno to nie samsung ani huawei, ale może wystarczy do tego aby zobaczyć kto dzwoni i komóry nie wyciągać z kieszeni jak się kręciołem kręci albo na ten przykład lawiruje pomiędzy badylami ... ? :D

attachicon.gif smark.jpg

Pany po 1 dniu już wiem, że to nie to co szukam.

Minusy: nie wyświetla się numer osoby dzwoniącej, a jedynie jest sygnał "dzwonka" i "mruga" symbol słuchawki. To samo w przypadku sms.

Plusy: DOSKONALE działa bluetoth co zaskoczyło  mnie najbardziej. Funkcje "sportowe" czyli krokomierz, kilometromierz, licznik kalorii również działają świetnie. Czytelny wyświetlacz nawet w słońcu. Na co dzień bez połączenia z komórą całkiem sympatyczny zegarek za dwadzieścia parę baksów :)

Edytowane przez Sławek Nikt

Pokaż zawartość pudełka.

Ja tego typu zegarek, dostałem w gratisie z HUawei P30Pro i powiem Wam ze wstydem, że nawet nie kumałem o co chodzi w tych wynalazkach :huh:  :D

teraz po kilkunastu dniach użytkowania, stwierdzam, że pomiar tętna przy moim serduchu to całkiem nie głupi wynalazek ;)

(ale to nie jedyna funkcja, która mi się podoba...barometr na rybach również może się przydać :)

No i ten pomiar jest wysyłany do najbliższego SOR-u.  :lol:

• Like 3

Kupiłem osobiście w Centrumwędkarstwa.pl Poznań.

Tak są wystawione na półce.

Robert, wedle Twoich obaw, to każdy z nas powinien nabyć taki wór. ;)  :D

...w kwestii pojemości, klasyczny worek US Marines, z demobila dostępny, można się spakować,polecam. Ja mam ,,słabość",nosić garba, szkoła lubliniecka, takie skrzywienie.,, Wszystko" na plecach, pod ręką... ;)

• Like 1

Pany po 1 dniu już wiem, że to nie to co szukam.

Minusy: nie wyświetla się numer osoby dzwoniącej, a jedynie jest sygnał "dzwonka" i "mruga" symbol słuchawki. To samo w przypadku sms.

Plusy: DOSKONALE działa bluetoth co zaskoczyło  mnie najbardziej. Funkcje "sportowe" czyli krokomierz, kilometromierz, licznik kalorii również działają świetnie. Czytelny wyświetlacz nawet w słońcu. Na co dzień bez połączenia z komórą całkiem sympatyczny zegarek za dwadzieścia parę baksów :)

Hehe miałem pisać że to nie ta wersja zegarka, musiałbyś mieć wersje HR wtedy będą dodatkowe gadżety, a ogólnie mam ten sam model co Ty już ponad pół roku i sprawuje się spoko.

No żonka to mój skarb. Toleruje moje hobby, mówi że lepiej że wychodzę na ryby niż do baru itd.????

Szczeże Ci życzę, żebyś nigdy się nie przekonał jak może być inaczej. Ot jak u mnie na przykład ????

Fajne pływadło tak w ogóle. Ale i tak nie znoszę kajakarzy ????

Alku drogi, godziłbym się z radością i na potrójne wydatki (szkrab półtora roku skończył a na obrazku/ach spytany zawsze szczupaka spośród innych ryb odróżni i z uśmiechem wskaże, więc nadzieja jest ????). Tyle że moja nienawidzi. Wszystkiego co związane.

• Like 3

Współczuję... :( Moja pierwsza tolerowała, druga nie rozumiała ale było jej to obojętne, trzecia nie odpuści żadnego wędkarskiego wyjazdu... ;)

Edytowane przez Alexspin
  • Like 1

Taka żona, która dzieli pasje męża to szczero złoty skarb. Jeśli jeszcze umie docenic piękno sprzętu to podwójny...

Z miłą chęcią bym się na taką zamienił, przy najmniej można by uniknąć głupich pytań czemu to takie drogie...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk