welpa1809 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Ja tam ciasto z bułki wklejam jak zmieniam na glizdę. Pstrągi lubią glizdę. Nie glizdę tylko mówi się ziemną muchę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Nie glizdę tylko mówi się ziemną muchę. Glizda, nie glizda. Ważne, żeby ze 2,5kW miała i grube kable. :> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Moje pierwsze megabassy, jak je urwę to się pochlastam ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Moje pierwsze megabassy, jak je urwę to się pochlastam IMG_20190425_191518.jpg Stąd się właśnie biorą solidne plecionki w relatywnie delikatnych zestawach, właśnie przed obawą straty w jednym rzucie 50 złociszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 No bez przesady, nie będę zakładał tutaj sumowej linki.1,0pe w zupełności wystarczy ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 A ja się w tańcu nie pier ... lę, do każdego woblera w cenie 50 plus co najmniej pe 1,5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Kijek przystosowany będzie do linek max 1,2pe więc taka 1-1,2 powinno być ok. 1,2 to około 22lb a tym to już można potwory z wody targać????Najważniejsze jest to żeby stosować przypon przed szczupaczymi zębiskami, bo wtedy i 2,0 nie pomoże ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Taki sobie plecaczek na dłuższe wyprawy sprawiłem. Całkowicie wodoszczelny, testowany dziś na trociach z plaży. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkowal Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Taki sobie plecaczek na dłuższe wyprawy sprawiłem. Całkowicie wodoszczelny, testowany dziś na trociach z plaży.Co to za produkcja? Wygląda ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) Kupiony w Decathlon https://www.decathlon.pl/plecak-szczelny-30-l-id_8511974.html Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Kupiony w Decathlon https://www.decathlon.pl/plecak-szczelny-30-l-id_8511974.htmlMam podobne cacko tej samej marki. Zalewane falą na pełnym morzu daje sobie radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Kuba to teraz trocie?Ja już za Tobą nie nadążam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) A dlaczego „teraz trocie”? Pstrągi słabo brały, morze mam blisko, to dlaczego nie połowic troci Tym bardziej, ze sezon na nie jest bardzo krótki, stad pare wypadów było i może ze 2-3 jeszcze będą. Potem wracamy do pstrągów. A plecak nada się na każde łowienie, zwłaszcza do brodzenia Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez Żbiku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Taki sobie plecaczek na dłuższe wyprawy sprawiłem. Całkowicie wodoszczelny, testowany dziś na trociach z plaży.Ciekawy. Nawet bardzo. Kolejny zakup na liście. Moja żona nie będzie Ci wdzięczna [emoji16] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) SW plus W3 Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez Robert Crocker 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Fajny ten biomek,tylko ta gała do wymiany :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Skompletowałem zestaw castingowy, oto ostatni brakujący element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Skompletowałem zestaw castingowy, oto ostatni brakujący element. Jak już kiedys pisałem ja fanem pp nie jestem, ale niech służy jak najlepiej Do mnie zaś w zaskakująco szybkim terminie 11 dni przyleciały szczypce za 7 baksów. Na sucho jak najbardziej OK.Czekam na pozostałe elementy do robienia dozbrojek. Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Używam tylko Daiwy J-Braid i Power Pro więc nie mam porównania do lepszych typu Varivas ale jestem zadowolony. Kiedyś kupiłem JMC czy Nihonto od Mikado i były bardzo kiepskie w porównaniu do w/w.Na jesień też zacznę kompletować zestaw do robienia dozbrojek spodziewaj się priva. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 SW plus W3Gdzie Kolego zakupiłeś Bioma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 U mnie teraz takie combo czeka na 1,ale czerwca???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Gdzie Kolego zakupiłeś Bioma ?z 2 ręki pudełkowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Najlżejsze 20HP ???????? Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez pmiszk1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 A ile waży zatankowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Wagi nie mam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi