SlawekNikt Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) To zapytam inaczej. Bez większego problemu go zakładasz i zdejmujesz ? ???? Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Tak ????Jest niewiele cięższy od Mercury 9.9MH, Yamki vmax 9.9. Czułbym to w krzyżach ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 A taki cudak przed chwilą na Okęciu wylądował po 14h lotu: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 U mnie zmiany. Torqeedo po zaledwie sezonie poszło w odstawkę. Zastąpi je Haswing Protruar 3.0 110lbs 24V plus akumulator Rebelcell. Zobaczymy jak się będzie zestaw sprawował. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noryb2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Mam I plywam. Bezobslugowy. Polecam. Najlżejsze 20HP ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 To jest 4-sów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 chyba 4sów https://www.tohatsu.com.au/node/1526 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 To jest 4-sów ? chyba 4sów https://www.tohatsu.com.au/node/1526 Tu macie 4-sów... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Pudełko pod bolenia przygotowane. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 No i jest nowy zestawik pod klenio-jazie ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Bardzo dziękuję panu Jarosławowi za trzynastą emeryturę, kupiłem sobie za nią pięknego JDM-a 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Bardzo dziękuję panu Jarosławowi za trzynastą emeryturę, kupiłem sobie za nią pięknego JDM-a Poproś o jakieś drobne 1/8 etatu, kupisz sobie Japonię. :> 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Bardzo dziękuję panu Jarosławowi za trzynastą emeryturę, kupiłem sobie za nią pięknego JDM-a I jak wrażenia? tez czaje na ten model pod okonki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Bardzo dziękuję panu Jarosławowi za trzynastą emeryturę, kupiłem sobie za nią pięknego JDM-a Ale na żyłkę już nie starczyło? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Bardzo dziękuję panu Jarosławowi za trzynastą emeryturę, kupiłem sobie za nią pięknego JDM-a I jak wrażenia? tez czaje na ten model pod okonkiJeszcze nim nie łowiłem to niewiele mogę powiedzieć.Na sucho jest bajka chociaż do stelli mu trochę brakuje.Bardzo lekki i mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Ale na żyłkę już nie starczyło?Nie mam ani krowy ani dzieci więc chwilowo bez varivasa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Sprzedaj kołowrotek kup krowinę. Oprócz nowego sprzętu dostarczy też mleka, a na koniec jedzenia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Jeszcze nim nie łowiłem to niewiele mogę powiedzieć.Na sucho jest bajka chociaż do stelli mu trochę brakuje.Bardzo lekki i małyBardzo lekki i mały,......jak pan Jarosław. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Vaniek to Vaniek... Ci co szukali pomocy u "słynnego szoguna" i kupili Stellę, to teraz się wyprzedają, bo to totalny obciach i pochodzenie wątpliwe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash10 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Zestaw na rozpoczęcie sezonu 2019! 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Ten Bush to 360?Jak długość przyczepy i jaki producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Widać na 2 zdjęciu, że to BRENDERUP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash10 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Ten Bush to 360?Jak długość przyczepy i jaki producent? Ponton Busch Crab 360, przyczepa Brenderup 8114 Wymiary przyczepy: długość 4717 mm, szerokość 1575 mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Remedium na "Kochanie stoję po pas w wodzie w tym momencie" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Ja tam wyciszam telefon ???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi