sukingad Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Nie cieszę się wystarczającym zaufaniem do wyciszenia telefonu ze względu na moją dziką naturę. Jak wie, że odmrażam dupę w wodzie i moknę, to oboje jesteśmy szczęśliwi. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 (edytowane) Remedium na "Kochanie stoję po pas w wodzie w tym momencie" IMG_20190506_154227.jpg Dwie takie szlag mi trafił ponad rok temu jedna po drugiej niemalże ... Jedna po świętach Bożego Narodzenia, "a ... wyrzuciłam tę reklamówkę" , druga po Wielkanocy: "a ... tę reklamówkę to ja wyrzuciłam" ... Od roku nie mam i jak są problemy to mówię, że reklamówek po stówie to nikt nie wyrzuca Edytowane 6 Maja 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 (edytowane) Mam jakiegoś Plantronics'a już chyba z 3 lata i działa jak należy, a w samochodzie naprawdę sporo z niego korzystam... Tylko mój cały czas jest w samochodzie, polecam nie wkładać do reklamówki[emoji55] Edytowane 6 Maja 2019 przez maykel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Jest, w końcu jest???? Hehehe, nawet gumę zrobiłem sobie pod kolor???????? Edytowane 7 Maja 2019 przez fish28 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Dotarła do mnie ultra lekka szpula do Tatuli, oferta zawierała informację, że szpula waży zaledwie 5,6g i nie skłamali 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Trzeba przyznać, że waga robi wrażenie. Pytanie w jakim zakresie szpulka zrobi robotę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Do którego modelu Tatuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 CT 100HSL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Takie tam parę mrówek Edytowane 7 Maja 2019 przez Sławek Nikt 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Czyżbyś Sławku rozpoczął "zbieractwo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Nie. Nie wciągnęło mnie zbieractwo wędkarskie, ale przyznam, że jak każdy lubię testować różne rzeczy stąd i coś tam się zakupi od czasu do czasu. To przynęty jak najbardziej do używania i łowienia jak wszystko inne co u mnie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jest, w końcu jest IMG_20190507_124054.jpg IMG_20190507_124135.jpg IMG_20190507_124148.jpg Hehehe, nawet gumę zrobiłem sobie pod kolor IMG_20190507_112528.jpgNo to będzie pan zadowolony - super wybór ! Ta M-ka to jeden z najfajniejszych seryjnych kijków, jakie ostatnimi czasy miałem w rękach i gdyby nie to , że customowe Phenixy ogarniają moje potrzeby w 100% , to kupiłbym . Oj , kupiłbym . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Mój już dzisiaj obłowiony i ochszczony. Powiem tak, będzie fajna kosa na sandacza. Zwarty,szybki, momentalnie gaśnie, a mimo to potrafi 4główkę z 2'gumkę posłać w siną dał.Dodatkowo pod okoniem 25cm też się fajnie już gnie????Dzisiaj było typowo okoniowo, jutro większe przynęty i ciężary ???? Edytowane 7 Maja 2019 przez fish28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Mam wrażenie , że pracuje dobrze w całym zakresie gramatur od dołu do góry , a przy rozpiętości 5-20 to wcale nie takie częste zjawisko . Kumpel na łódce używa na co dzień . Górą swobodnie ogarnia główkę 17-20 gr plus wąskie 3 - 4 " . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Właśnie ciekaw jestem ile z niego wykrzesam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Może wrzuć swoje odczucia i wrażenia z testów do wątku "Graphiteleader" , coby nie przepadły w czeluściach Forum a służyły zainteresowanym . Nie wszyscy śledzą "Cafe" ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Cieniutka plecionka i dwa robale uzbrojone haczykiem z czeburaszką 2g, łączna waga 6g.Niedawno chwaliłem się zakupionymi robalami i muszę ostrzec potencjalnych nabywców. Trzeba je trzymać w oddzielnych przegródkach, odizolowane od innych gumek, gdyż lasują się w styczności z nimi i po "wspólnym mieszkaniu" przez tydzień wyglądają tak:Natomiast inne gumki w styczności z tymi robalami robią sztywne jakby były zrobione z metalu: (te kolorowe paprochy to zlasowane strzępki robali) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Zestaw kleń / jaź 2019 skompletowany???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Gdzie kupiłeś blank?Chyba że zakupiłeś już gotowy kijek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Kupiłem gotowy kijek, na giełdzieBezpośrednio od Twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Ok, rozumiem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Brakowało mi lekkiego shimano Myślicie ze to dobry wybór do kija 1-6g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Wygląda obiecująco. Z moją Panią używaliśmy kiedyś Catanę 1000 (215g), ale znacznie lepiej sprawdza się Ultris Aqua 1100, mimo że cięższy (250g). Płynniejsza praca i lepszy nawój linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Mój ulubiony rozmiar do okoniowania i dłubania białorybu ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Brakowało mi lekkiego shimano Myślicie ze to dobry wybór do kija 1-6gA długość kija i jego masa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi