Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Remedium na "Kochanie stoję po pas w wodzie w tym momencie"

attachicon.gif IMG_20190506_154227.jpg

Dwie takie szlag mi trafił ponad rok temu jedna po drugiej niemalże ... Jedna po świętach Bożego Narodzenia, "a ... wyrzuciłam tę reklamówkę" :angry:, druga po Wielkanocy: "a ... tę reklamówkę to ja wyrzuciłam" ... :angry: Od roku nie mam i jak są problemy to mówię, że reklamówek po stówie to nikt nie wyrzuca  :D

Edytowane przez Sławek Nikt

Mam jakiegoś Plantronics'a już chyba z 3 lata i działa jak należy, a w samochodzie naprawdę sporo z niego korzystam... Tylko mój cały czas jest w samochodzie, polecam nie wkładać do reklamówki[emoji55]

Edytowane przez maykel
  • Like 1

Nie. Nie wciągnęło mnie zbieractwo wędkarskie, ale przyznam, że jak każdy lubię testować różne rzeczy stąd i coś tam się zakupi od czasu do czasu. To przynęty jak najbardziej do używania i łowienia jak wszystko inne co u mnie jest.

• Like 1

Jest, w końcu jest

attachicon.gif IMG_20190507_124054.jpg

attachicon.gif IMG_20190507_124135.jpg

attachicon.gif IMG_20190507_124148.jpg

Hehehe, nawet gumę zrobiłem sobie pod kolor

attachicon.gif IMG_20190507_112528.jpg

No to będzie pan zadowolony - super wybór ! Ta M-ka to jeden z najfajniejszych seryjnych kijków,  jakie ostatnimi czasy miałem w rękach i gdyby nie to , że customowe Phenixy ogarniają moje potrzeby w 100% , to kupiłbym . Oj , kupiłbym  ;)  :) .

• Like 1

Mój już dzisiaj obłowiony i ochszczony. Powiem tak, będzie fajna kosa na sandacza. Zwarty,szybki, momentalnie gaśnie, a mimo to potrafi 4główkę z 2'gumkę posłać w siną dał.

Dodatkowo pod okoniem 25cm też się fajnie już gnie????

Dzisiaj było typowo okoniowo, jutro większe przynęty i ciężary ????

Edytowane przez fish28
  • Like 1

c20a2c4ef1536e89med.jpg

Cieniutka plecionka i dwa robale uzbrojone haczykiem z czeburaszką 2g, łączna waga 6g.

Niedawno chwaliłem się zakupionymi robalami i muszę ostrzec potencjalnych nabywców. Trzeba je trzymać w oddzielnych przegródkach, odizolowane od innych gumek, gdyż lasują się w styczności z nimi i po "wspólnym mieszkaniu" przez tydzień wyglądają tak:

0a210d64051bd8dbmed.jpg

Natomiast inne gumki w styczności z tymi robalami robią sztywne jakby były zrobione z metalu:

36f3ce601dd3a9e1med.jpg (te kolorowe paprochy to zlasowane strzępki robali)

:(  :(  :(

• Like 2