Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

No i jak ? Są extremalne doznania ? :D Czy jednak dość sztywna dzidka ?

Doznania są bardzo pozytywne! Jako że u mnie na mieście jest to już piąty egzemplarz tego modelu w tym dwa dwuczęściowe. Miałem okazję sprawdzić go wcześniej ;) Blank jest szybki, ale nie kołek pracuję dość fajnie już pod średniej wielkości okoniem. Dolnik beton, a czułość blanku PETARDA. Jak na razie ideał pod sandacze.

Szybko sprzeda bo z tego ryby spadają :)

Nie spadają;)

Jeszcze tylko lżejszy młynek i nowy zestaw będzie gotowy.

I będziesz Pan zadowolony, wiem co mówię bo go używam ,pracuje w fotelu jak i na rybach rewelacyjne

Kijaszek przetestowany ,nie napisałem wcześniej że to Kraag Elite 2.05 6 12 lb ,szybki i to bardzo ,animacja przynęt w dolnym zakresie poezja od 6g górnego cw.nie sprawdziłem bo nie było okazji, ale ma ogarniać spokojnie 20 g ,właściwości rzutowe B.dobre ,i najważniejsze nie jest to tzw.laga która pracuje tylko lekko szczytem a dalej beton

Edytowane przez MARIUSZ 69

Jak wrażenia na sucho na temat plecionki Spro?

Jak wrażenia na sucho na temat plecionki Spro?

Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Przeciągając w palcach czuć, że nie jest super gładka. Nawijając farba nie została na palcach. Splot jest bardzo ciasny. Znajomy używa dość długo i chwali. Mówi, że nie strzepi się i nie traci mocno koloru nie traci. Ogólnie bardzo podobna do Power Pro.

Dzięki naszemu sympatycznemu i bezinteresownemu koledze forumowemu, Gabrielowi (@Gabson) odebrałem dzisiaj przesyłkę polskich "salmiaków".

Zakupione dla mnie przez Gabriela w Holandii (wybór wersji nastąpił na łączach telefonicznych, podczas jego wizyty w sklepie). Była promocja i cena raczej atrakcyjna. 12,5 euro ...za cztery sztuki (tutaj rozmiar 12S) Jak sądzicie? dobra cena?   ;)  :P

Dla mnie to nowy, fajny, osobisty kontakt z kolejnym super gościem z tego forum ...a to więcej warte od pieniędzy :)

Gabrielu, jeszcze raz szacun i dzięki :good:

post-52107-0-15981500-1560354186_thumb.jpg

Również dzisiaj odebrałem dwa StrikePro ... jestem pewien, że dałyby wiele ryb podczas tegorocznego, majowego wyjazdu do Finlandii

post-52107-0-83121000-1560354343_thumb.jpg

Edytowane przez BOB
  • Like 11

Dla mnie to nowy, fajny, osobisty kontakt z kolejnym super gościem z tego forum ...a to więcej warte od pieniędzy :)

Robercie jakiś czas temu też potrzebowałem pomocy w zakupie wędkarskim i znając się tylko z forum Ty mi bardzo pomogłeś w finalizacji i zakupie.Za co jestem Ci bardzo wdzięczny do dziś. I cieszę się ,że i Tobie udało się " na odległość" znaleźć dobrą duszę.

Szacun dla Was obu  :good:

• Like 2