wabik Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Taki oto zestawik na dzień dziecka sobie sprawiłem. s8 wymiata 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zobaczymy co "to" potrafi Kto kręcił kijek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 (edytowane) Kto kręcił kijek ?Już wszystko jasne ☺ Edytowane 1 Czerwca 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Art rod moje słodziaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Nowy kijek już po pierwszych rzutach. Mój pierwszy prywatny St.croix. Model LXS70MF. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 No i jak ? Są extremalne doznania ? Czy jednak dość sztywna dzidka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Szybko sprzeda bo z tego ryby spadają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 No i jak ? Są extremalne doznania ? Czy jednak dość sztywna dzidka ?Doznania są bardzo pozytywne! Jako że u mnie na mieście jest to już piąty egzemplarz tego modelu w tym dwa dwuczęściowe. Miałem okazję sprawdzić go wcześniej Blank jest szybki, ale nie kołek pracuję dość fajnie już pod średniej wielkości okoniem. Dolnik beton, a czułość blanku PETARDA. Jak na razie ideał pod sandacze.Szybko sprzeda bo z tego ryby spadają Nie spadają Jeszcze tylko lżejszy młynek i nowy zestaw będzie gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zupka chińska robiona w Radomiu....Eee to chyba nie tak szło....Ultegra dopełnia Dragon CXT SuperFast SF-X Spinn 213cm 18-42g.Nasci z kolei DAM'a MicroFlex'a 190cm 3-15g.Jak dla mnie git na Kolibri 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 (edytowane) Jutro testy nowa sandaczówka, a czy okaże się "kosą sandaczową " zapewne woda i ryby to zweryfikują Edytowane 6 Czerwca 2019 przez MARIUSZ 69 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Kosa to już jest. Piękny kij! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Przesiadka z Dragonfly 7Pro na Elitkę 7 Ti2 była dobrym wyborem???? Edytowane 8 Czerwca 2019 przez fish28 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Młynek do nowego kija już kupiony. Pojechałem do sklepu po Ultegre FB, a wróciłem z TP 15 4000PG 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) I będziesz Pan zadowolony, wiem co mówię bo go używam ,pracuje w fotelu jak i na rybach rewelacyjne Kijaszek przetestowany ,nie napisałem wcześniej że to Kraag Elite 2.05 6 12 lb ,szybki i to bardzo ,animacja przynęt w dolnym zakresie poezja od 6g górnego cw.nie sprawdziłem bo nie było okazji, ale ma ogarniać spokojnie 20 g ,właściwości rzutowe B.dobre ,i najważniejsze nie jest to tzw.laga która pracuje tylko lekko szczytem a dalej beton Edytowane 8 Czerwca 2019 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Młynek do nowego kija już kupiony. Pojechałem do sklepu po Ultegre FB, a wróciłem z TP 15 4000PG Jak wrażenia na sucho na temat plecionki Spro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Jak wrażenia na sucho na temat plecionki Spro?Jak wrażenia na sucho na temat plecionki Spro?Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Przeciągając w palcach czuć, że nie jest super gładka. Nawijając farba nie została na palcach. Splot jest bardzo ciasny. Znajomy używa dość długo i chwali. Mówi, że nie strzepi się i nie traci mocno koloru nie traci. Ogólnie bardzo podobna do Power Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Dzięki naszemu sympatycznemu i bezinteresownemu koledze forumowemu, Gabrielowi (@Gabson) odebrałem dzisiaj przesyłkę polskich "salmiaków".Zakupione dla mnie przez Gabriela w Holandii (wybór wersji nastąpił na łączach telefonicznych, podczas jego wizyty w sklepie). Była promocja i cena raczej atrakcyjna. 12,5 euro ...za cztery sztuki (tutaj rozmiar 12S) Jak sądzicie? dobra cena? Dla mnie to nowy, fajny, osobisty kontakt z kolejnym super gościem z tego forum ...a to więcej warte od pieniędzy Gabrielu, jeszcze raz szacun i dzięki Również dzisiaj odebrałem dwa StrikePro ... jestem pewien, że dałyby wiele ryb podczas tegorocznego, majowego wyjazdu do Finlandii Edytowane 12 Czerwca 2019 przez BOB 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Widzę, Robuś, iż od wizyty w Skandynawii dostałeś hopla na tle czerwieni w przynętach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Piotruś, polecam buraczkową czerwień. A moja wizyta w Finlandii tylko potwierdziła skuteczność wszelkiej maści brudasów ...jeszcze brudniejszych niż klasyczny "motor oil". Wiem, że wiara czyni cuda, więc polecam wszystkim- uwierzcie a doznacie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Dla mnie to nowy, fajny, osobisty kontakt z kolejnym super gościem z tego forum ...a to więcej warte od pieniędzy Robercie jakiś czas temu też potrzebowałem pomocy w zakupie wędkarskim i znając się tylko z forum Ty mi bardzo pomogłeś w finalizacji i zakupie.Za co jestem Ci bardzo wdzięczny do dziś. I cieszę się ,że i Tobie udało się " na odległość" znaleźć dobrą duszę.Szacun dla Was obu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz1966 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Wczoraj po długim oczekiwaniu odebrałem. Niestety próba przetestowania wieczorem skończyła się ostrym atakiem komarów, ale kilkanaście rzutów przynętą o masie 100g utwierdziło mnie, że warto było czekać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Kurna, nawet nie wiedziałem, iż WR-y są robione na SC II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Robet.Nie tylko Ciebie ciepneła buraczkowo czarno czerwona gorączka....Świetne bustery.Możesz podpowiedzieć z jakieego źródła?Kanalgratis? Czy inne. Alek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Aluś, gdzie mi prostaczkowi do Kanalgratis???!!! Te piękne Busterki, tutaj na forum zakupiłem ...czasem ma się fart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 No to nas dwóch prostaczków... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi