DonPablo Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 To kij seryjny, ale rzeczywiście skonstruowany z myślą o area.Jego zaletą jest to, że powstał we współpracy z J.Adachi z UFM,ale wadą jest niezwykle łatwa łamliwość.Musisz zwracać uwagę, żeby w nic nie uderzyć i nie przeciążać.Sukcesów w zawodach życzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Lekkość i czułość z czegoś musi wynikać. Rodzaj zastosowanych mat węglowych to nie przypadek.Konstrukcja niesamowita. Jeden dzień testów to za mało do zapoznania się z Varivasem Wędki wykonywane ręcznie z najwyższą starannością i precyzją Japońskich rodbilderów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 wreszcie poukładałem wszystkie zaległe sprawy, olałem grzyby na działce, wziąłem po raz pierwszy na ręce swoją wnuczkę (ma cztery dni i już jest cudna i przeszczęśliwy pojechałem nad wodę.....kijek z allegro czyli Lureleader Rockfisher o długości 2,36 m i cw 4-12 gram. do tego nowe Shimano Metamium XG dodatkowo z płytką szpulką.... Przygodę z castingiem zaczynałem od Curado 101d ale bloczki mnie irytowały więc przesiadłem się na wygodniejsze magnetyki a teraz, po latach, z ciekawością wróciłem do bloczków i sobie te bloczki bardzo chwalę - chyba wreszcie do nich dorosłem . Kijek - na sucho drętwy i totalnie leci "na pysk" pewnie z powodu niezgrabnej, jakby niedorobionej rękojeści - po uzbrojeniu w komplecie ze wspomnianym multikiem to całkiem fajny zestaw dość dobrze leżący w ręku. Czuła szczytówka i mocny dolnik to coś czego od jakiegoś czasu szukałem. Jesień trwa więc pewnie jeszcze się w tym roku sprawdzi na rybie..... i jeszcze jedno: nie wiem czy te 4 gramy to realne minimum ale 5-6 gram jak na foto to już spoko - jaki jest max to nie sprawdzałem ale wahadełko 10 gram jest ok i jest zapaspozdrawiam wszystkich 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Dobrze to słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Kolega http://jerkbait.pl/user/46467-pytoon/ kupił ten sam model ... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Kolega http://jerkbait.pl/user/46467-pytoon/ kupił ten sam model ... Będzie Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Jak już wielokrotnie pisałem to bardzo indywidualne kwestie ... I coby nie było, że nie w temacie to ja jakiś czas temu stałem się właścicielem kija ze stajni matagi model SSLL w wersji spin ???? i cosik mnie się zdaje, że jak finanse pozwolą to poszukam w bliżej nie określonej przyszłości w wersji cast ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Na jesienne okonie....Zaskoczeniem jest Corman GTR. Wędka kupiona, tylko dlatego bo była w promocji. Przekazywanie "puknieć", żeby nie powiedzieć rewelacyjne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) W trakcie ..., bo uznałem, że 3 setki za 2 kółeczka i kawałek metalu to trochę sporo ... Ja 2 kółka i 2 kawałki metalu (oczywiście KO) już mam. Jeszcze ze 2 - 3 godzinki pracy takiej na luzie i będzie względny komforcik Dodatkowo obok jednego z kółek będzie "trzymadło" do przetwornika do echa "na zaś" bo może kiedyś coś tam budżetowego się zakupi ... Edytowane 20 Października 2019 przez Sławek Nikt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 (edytowane) Nowa fura zwodowana!Po pierwszym pływaniu, oprócz skurczu jestem naprawdę bardzo zadowolony. Przy moich 100kg tyłek chlapie się tylko podczas machania nogami. Na początku ciężko było operować tą oponką, ale później szło już intuicyjnie.Do B5 w sedanie wchodzi idealnie, także teraz tylko czekać na brania! Edytowane 21 Października 2019 przez Pulsar 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Pulsar, co to za kij do dużych gum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Wygląda na MPPII 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 MPP 2 20-60 - obciążam go do 100g i daje radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Sezon 2019 czas zacząć???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Coś pod oksy,klenio-jazie i pstrągi. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Dzisiaj dojechała 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Waldek z jakiego źródła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Waldek z jakiego źródła?Mefisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) Udało mi się trochę odchudzić mojego TP SW. Ale najbardziej mnie cieszy możliwość używania knobów typ A Edytowane 24 Października 2019 przez 19john92 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Udało mi się trochę odchudzić mojego TP SW. Ale najbardziej mnie cieszy możliwość używania knobów typ A Fajnie wyszło, mógłbyś się podzielić szczegółami tuningu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Co do tuningu to kołowrotek to TP 15 SW xg, szpula i pokrętło od Vanquisha 19 4000mhg, ramie korby od sustaina FG (tulejka od TP ale przemalowana na czarny mat), knob od vanka c3000 16. Korbę można by chyba dać lżejszą ale nie wiem od czego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Co do tuningu to kołowrotek to TP 15 SW xg, szpula i pokrętło od Vanquisha 19 4000mhg, ramie korby od sustaina FG (tulejka od TP ale przemalowana na czarny mat), knob od vanka c3000 16. Korbę można by chyba dać lżejszą ale nie wiem od czego:(Mógłbyś zważyc samą szpule i pokrętło ?Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Na wadze kuchennej 54g szpula z pokrętłem i plecionką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Okoniowe cukiereczki ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Na wadze kuchennej 54g szpula z pokrętłem i plecionkąChyba dobry wynik, zważywszy mój standard https://photos.app.goo.gl/4nQj7npSk4VuYtem8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi