bob74 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 (edytowane) ... a i cyfra na wyświetlaczu ,,przyzwoita"... … albo z ,,ręki". lub sklep po piątaku... Edytowane 14 Grudnia 2019 przez bob74 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Bardzo nietypowa konstrukcja Totalnie przerobiona konstrukcja Baza LES68MXF czyli jak ogólnie wiadomo jednoskład.Tutaj jedyny taki w dwóch kawałkach I teraz dopiero to jest toooo. Dla czego St. Croix na to nie wpadł Jeśli ktoś wykonał ponowny manewr niech się odezwie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Po długich namysłach, wreszcie zdecydowałem się na kupno okularów od Wiley X, mam nadzieję, że nie będę żałował. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Po długich namysłach, wreszcie zdecydowałem się na kupno okularów od Wiley X, mam nadzieję, że nie będę żałował. Myślę że nie . Mam dwie pary są extra . Zobaczysz będziesz zadowolony . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Moja druga para . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Drugie podejście do Garmina[emoji4] Wysłane z mojego HTC U12+ przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Coś cieplejszego. Chciałem kupić coś z SG bo miałem Black zestaw i się sprawdził ale kontakt z nimi jest utrudniony więc ... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Z IKEA taki uchwyt na pierdoły... Może kogoś zainspiruje Edytowane 17 Grudnia 2019 przez SPIDERLING84 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Żona jeszcze nie wie że ja już wiem co gwiazdor przyniesie [emoji1787] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Enlan i do mnie miał trafić pod choinkę. Jedzie jednak inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Enlan i do mnie miał trafić pod choinkę. Jedzie jednak inny A co jedzie? Ten sprawia wrażenie dość solidnego [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 A co jedzie? Ten sprawia wrażenie dość solidnego [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaPokażę, jak już dojedzie . Cierpliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Danielu czy ten malutki to do dłubania w zębach?pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Danielu czy ten malutki to do dłubania w zębach?pozdrawiam byniekRezerwowy do dłubania w lipie [emoji4] bo póki co pierwsze skrzypce gra ten z foto... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Qcyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) . Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Musiałem zmienić okulary korekcyjne. Inny kształt i wielkość oprawek spowodowało konieczność zakupu nowych, jedynie słusznych nakładek polaryzacyjnych dla okularników. Najwyższa klasa polaryzacji i filtrów UV...COCOONS (stare nakładki zaraz trafią na giełdę ) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 A co jedzie? Ten sprawia wrażenie dość solidnego [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaPrzyjechał ten do ciężkich zadań Oby wytrzymał .... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Co Ty Waldi las.bedziesz karczowal?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Przyjechał ten do ciężkich zadań Oby wytrzymał .... Kawał żelaza.jpgBardzo ładny i praktyczny, ale do "ciężkich zadań" nie posłuży. Chyba, że za ciężkie zadanie uznajesz już wycięcie witki wierzbowej na odczepiacz-wianuszek... Co Ty Waldi las.bedziesz karczowal?? To nie ta kategoria wagowa... Do prawdziwie ciężkich zadań, między innymi robót biwakowych/obozowych jednak najlepsze są noże o stałej głowni. Niezastąpiony jest służący mi już od 9-ciu latNie należy do tanich, ale jego przydatności i niezawodności nie da się przecenić. Niestety teraz w użytkowanie przejął go wnuk, ja już nie bawię się w dzikie biwaki... Jeśli ktoś potrzebuje faktycznie dobry nóż survivalowy, szczerze polecam. Edytowane 19 Grudnia 2019 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bartosz311287 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 To i ja się pochwalę prezentem od żony na gwiazdkę [emoji846][emoji173] Aleksander i Adaś jak na wcześniaki dość sporawe 2,6 i 2,5 kg 51cm. Pb co prawda nie pobite i już pewnie nigdy nie będzie pobite, ale radość olbrzymia [emoji3059] Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Gratuluję ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Szczere gratulacje Bartosz !!!Dzieci to najlepszy "sprzęt" jakim możemy się pochwalić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Szczere gratulacje Bartosz !!!Dzieci to najlepszy "sprzęt" jakim możemy się pochwalić. Wiadomo że tu głównie sprawy wędkarskie ale tymi dwoma asami chciałem się pochwalić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Gratulacje Bartosz. U mnie podobna historia. Czwarta córeczka ????. Pozdrawiam 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Gratulacje u mnie 3 synów i księżniczka najstarsza ktoś musi tymi małymi ogrami dowodzić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi