BOB1 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Myślę, że Mariuszowi nie chodziło o zdjęcia okładek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Myślę, że Mariuszowi nie chodziło o zdjęcia okładek Ale ja dziś innych zdjęć nie opublikowałem na forum, więc o co może chodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Pewnie chodzi właśnie o takie jakich nie opublikowałeś ... tych z środka katalogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Ale ja dziś innych zdjęć nie opublikowałem na forum, więc o co może chodzić ? Daniel chyba koronaataken trochę jakby zmysły Ci przykręcił ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Daniel chyba koronaataken trochę jakby zmysły Ci przykręcił ????Możesz konkretniej ? Jakie zdjęcia wstawiałem dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 @Guzu nic oprócz okładek nie wstawiałeś, Koledzy proszę żebyś wstawił skany katalogów. Strona po stronie, od pierwszej do ostatniej. Żebyśmy i my mogli oczy nacieszyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Możesz konkretniej ? Jakie zdjęcia wstawiałem dzisiaj ?No cały czas o to chodzi, że za mało ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Dziękuję za wyjaśnienie Pozdrawiam w trudnych czasach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Myślę, że Mariuszowi nie chodziło o zdjęcia okładek Chodziło o zdjęcia, które wstawił Daniel, a które np. u mnie się nie wyświetlały, czyli właśnie o zdjęcia okładek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 ...no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Wracajac do meritum, czyli nowych sprzetow.To taki nawijak dolaczyl do mojego skromnego zestawu sprzetowego. I tu pytanie do zorientowanych, ktore pozwolilem sobie zadac w dziale BAITCAST : http://jerkbait.pl/topic/66997-poszukuj%C4%99-multiplikatora-do-ci%C4%99%C5%BCkiej-roboty/page-44#entry2727476 Pozdrawiam 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) Pierwszy raz w życiu jestem zły sam na siebie, że kupiłem jakiś sprzęt wędkarski... Nie dlatego, że go nie chciałem, nie podoba mi się, czy coś, a dlatego, że okres, który obecnie mamy i konieczność innych wydatków nie do końca współgrają z nowymi wędkarskim zakupami... No ale co tam, żałować będę później Nie mogłem się powstrzymać Kolejny pstrągowy kijek z japońskich stajni Souls Trout Finalist New TF-T60LS Twitch’n Boron 6’0” 3-8lb 2-10g Edytowane 15 Marca 2020 przez Żbiku 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Dojechały do mnie dwa kijki - docelowo ciężki okoń i lekki sandacz. A konkretnie mikado bixlite medium i medium light jig. Śmieszne kije, wykonane bardzo przyzwoicie, cieniutkie blanki chociaż ścianki coś tam mięska mają. Oba bez wklejek.Lżejszy do 15g wydaje się być taką pałą... na okonie ale szwedzkie 45+. Charakterystyka pracy przypomina mi strasznie okumę black rock, która miałem okazje katować z 10 lat wstecz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Pierwszy MC i na prawde miłe zaskoczenie. Oczywiście kupiony na forum 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 LAW'S SUPER DUTY 300 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Jak wrażenia na sucho Robert? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Bardzo dobrze spasowany. Zero luzów. Łożyska i przekładnia pracują bezszelestnie. Ciekawe czy pozostanie tak pod obciążeniem i rzutach (jutro wyskoczę na testy z klockami bez kotwic)Wszystkie ustawienia na kliku i terkotka w szpuli (super!). Podwójny hamulec rzutowy- odśrodkowy 6 bloczków i magnetyk. Na szpulkę(29gr) wlazło 115m Power Strike 50Lb (kawał liny ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Ktoś napisał, że to ABU na rynek amerykański. Nawet trochę buda podobna [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Faktycznie podobny do Best 41 ...ale tylko podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) Dwie rozne konkurujace ze soba firmy abu (pure fishing) Low's Bradley/Zebco co nie przeszkadza in sie kopiowac.Pure fishing kupili chinole a pod koniec roku dokoupil od Bradley Van stall i finnor Edytowane 17 Marca 2020 przez sharkfishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) Bardzo dobrze spasowany. Zero luzów. Łożyska i przekładnia pracują bezszelestnie. Ciekawe czy pozostanie tak pod obciążeniem i rzutach (jutro wyskoczę na testy z klockami bez kotwic) Wszystkie ustawienia na kliku i terkotka w szpuli (super!). Podwójny hamulec rzutowy- odśrodkowy 6 bloczków i magnetyk. Na szpulkę(29gr) wlazło 115m Power Strike 50Lb (kawał liny )Dzięki wielkie za rzeczowy opis ???? Edytowane 17 Marca 2020 przez urasenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) Ktoś napisał, że to ABU na rynek amerykański. Nawet trochę buda podobna [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTo chyba pomysł autorski:https://youtu.be/4kd4D0iQzD0?t=135 O ile w Abu C3 oliwka na bieżni to zabójstwo, to w tym przypadku kropelka na bieżnię jest zalecana. Edytowane 17 Marca 2020 przez Koincydencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 wszystko cacy, ale .... cena bolesna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 wszystko cacy, ale .... cena bolesna IMG_20200318_110016a.jpgTo znaczy? Pisz konkretnie bo lejesz wodę w każdym wątku jak Towarzysz Wiesław napisał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Bardzo dobrze spasowany. Zero luzów. Łożyska i przekładnia pracują bezszelestnie. Ciekawe czy pozostanie tak pod obciążeniem i rzutach (jutro wyskoczę na testy z klockami bez kotwic)Wszystkie ustawienia na kliku i terkotka w szpuli (super!). Podwójny hamulec rzutowy- odśrodkowy 6 bloczków i magnetyk. Na szpulkę(29gr) wlazło 115m Power Strike 50Lb (kawał liny )A możesz dźwięk tej terkotki telefonem nagrać i tu wstawić ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi