Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

..........................................................................................................................................................................................................................................................................

Jak znajdę się po niewłaściwej stronie trawnika ..............................................

Oj, dobre :D  :lol:  :D  :good:  

A wracając do tematu.

W kwestii ryb zawarliśmy intercyzę, jeszcze przed powiedzeniem sobie "TAK".

Edytowane przez popper

Nie tunczyki lowi sie na 80,100 lub 120lb przypon zalerzy jak sa wyploszone takich grubych linek urzywa sie na koncu np 200lb braid przed przeponem no 200lb tylko po to zeby przy sciaganiu ryby do lodki nie pocielo rak. Trolling na swordfish marlin itp akurat ten zestaw sluzy mo do lapania goliath grouper te ryby musisz zatrzymac tam gdzie wezmie czyli czysta sila bo inaczej pujda w rafe skaly lub pod inne dziadostwo

• Like 2

Cyprus akurat trafiles na ten lub troszke wiekszy haczyk zaklada sie kurczaka i lowi aligatory powaznie nie sciemniam

Kiedys to bylo moje wedkarskie marzenie, ale jak mi Tina,- przyjaciolka mojej zony z Miami opowiedziala jak to wyglada,- to mi przeszlo... i przestalem myslec o butach i pasku z forfitera  :lol:

A jak juz jej sasiad ze stolika w klubie "X" w ktorym zamierzalismy sie "stolowac" wieczorowa pora zostal prezydentem to odlozylismy odwiedziny na dluuuugo.

Edytowane przez Rheinangler
  • Like 1

Wczorajsza dostawa cholernie długo wyczekiwanych "jedyneczek" od Ubika :D :D

Do tego kilka sztuk lżejszych wersji "dwójek"... Dziś nie wpadły do wody, bo robotę robiły "trójki" ale w niedzielę wypad typowo okoniowy ;) 5eca2ad692d87fb1f45ff08637017571.jpgbb45f84290cf16adc5f8bbc38d38ce26.jpg

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

• Like 5

jakie macie sposoby na dezinformacje żon o faktycznych cenach zakupów?

Ja np.  podaję adres do sąsiada jeśli ma  być  za pobraniem

Dobry sposób. Muszę też spróbować. Tylko jak go przekonałeś, żeby chciał płacić? :D :D :D

• Like 2