Karpiu95 Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Mój pierwszy zestaw castingowy : Graphiteleader Vigore do 3/4 uncji (był złamany w połowie ale forumowy kolega filser elegancko naprawił) i nowa Tatula sv tw 103HL Początki z rzucaniem nie należą do najłatwiejszych chwil w moim zyciu, ale walcze dzielnie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rando Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 (edytowane) Mój pierwszy zestaw castingowy : Graphiteleader Vigore do 3/4 uncji (był złamany w połowie ale forumowy kolega filser elegancko naprawił) i nowa Tatula sv tw 103HL Początki z rzucaniem nie należą do najłatwiejszych chwil w moim zyciu, ale walcze dzielnie cast.jpgVigore 2016? Ladny kij. Widzialem na oficjalnej stronie ze teraz beda nowe modele 2020 wychodzic ale nie widzialem ich jeszcze nigdzie na sprzedaz.https://youtu.be/4tztqvh5Xe4Podejrzewam ze to bedzie moj nastepny zakup jesli uda sie fundusze znalezc. Edytowane 2 Maja 2020 przez Rando 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 No tak nowych jeszcze nie ma u nas A to jest wlasnie to z 2016 - bardzo ładna wędeczka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Tak jak zapowiadałem w poprzednim poście GoPro HERO 7 WHITE zostało wymienione na GoPro HERO 8 BLACK Zobaczymy czy uda się nakręcić coś ciekawego część akcesoriów nadal w drodze. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Też kupiłem gopro8 Black. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Nowa, dobrze znana, wykałaczka na chłodne pory roku. Od lat nie łowię tak lekko ale zimy ostatnio ciepłe, lodu nie ma a łowić się chce.... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Uchwyt malo zimowy w tej wedeczce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Daniel, ja się zimna nie boję, kawałeczek aluminium o znikomej pojemności nie robi na mnie żadnego wrażenia. Wiem, że są miłośnicy ciepłych uchwytów, ja do nich nie należę 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 W ramach ciekawostki dodam też, że to mój pierwszy i jedyny, na razie, kij z uchwytem alpsa. Moje pierwsze odczucia były negatywne bo uchwyt jest wizualnie bardziej pasujący do roweru niż wędki ale postanowiłem sprawdzić ergonomię i okazało się, że świetnie się go trzyma, jest wygodny i zapewnia pewny chwyt. Największym jego atutem są kontrujące pierścienie, które po zakręceniu nie pozwalają na najmniejsze nawet luzowanie zacisku mocowania kołowrotka, świetna sprawa i na pewno wykorzystam alpsa przy pierwszej nadarzającej okazji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Gucio lucky fuji czy seaguide maja tez locking nuts 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Daniel, ja się zimna nie boję, kawałeczek aluminium o znikomej pojemności nie robi na mnie żadnego wrażenia. Wiem, że są miłośnicy ciepłych uchwytów, ja do nich nie należę 51661689_2615658938450070_9197151987362168832_o.jpg TO wiele tlumaczy Milego lowienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 @Gucio: znakomity wybór, świetny blank. Mam takiego w wersji SGT, oj Panie nawet nie wiesz jak uniwersalny i co on może Gratuluje nabytku. Mój trochę inaczej wykonany: Pozdro 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Jeszcze nie wiem bo na razie miałem na niego tylko małe ryby ale już kupiłem drugiego i dam mu się wykazać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Jeszcze nie wiem bo na razie miałem na niego tylko małe ryby ale już kupiłem drugiego i dam mu się wykazać.Po co Tobie dwa?Tak z czystej damskiej ciekawości pytam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Wędki, które mi pasują, lubię mieć na tzw zapas awaryjny no i ogólnie lubię mieć wędki Pierwsza też jest SGT. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Wędki, które mi pasują, lubię mieć na tzw zapas awaryjny no i ogólnie lubię mieć wędki Pierwsza też jest SGT.Heh, w sumie reprezentuje podobne postrzeganie, apropo zapasu U mnie problem jest z miejscem i szanowną małżonką, bo krzywo patrzy na ilość wędek, co innego z przynętami które się tak nie rzucają w oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Nowa, dobrze znana, wykałaczka na chłodne pory roku. Od lat nie łowię tak lekko ale zimy ostatnio ciepłe, lodu nie ma a łowić się chce.... IMG_20200503_163006.jpg IMG_20200503_163033.jpgMacałem, oglądałem, machałem Bardzo fajna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 (edytowane) Jerk-fly od Marka Imierskiego 40 gr. Niesamowita przynęta... Edytowane 4 Maja 2020 przez HighRider 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Możesz dać namiar na te jerki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Znajdź na FB Marka imierskiego i skontaktuj się z nim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Dzieki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Superfinezza dostała w końcu godny kręciołek Certate LT 2500s... Wizualnie komponują się zacnie a w boju.... zobaczymy za jakiś czas, bo czekam aktualnie na nowy szczyt do wędeczki (nieszczęśliwe wypadki mnie nie omijają) ... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Superfinezza dostała w końcu godny kręciołek Certate LT 2500s... Wizualnie komponują się zacnie a w boju.... zobaczymy za jakiś czas, bo czekam aktualnie na nowy szczyt do wędeczki (nieszczęśliwe wypadki mnie nie omijają) ... Z Jp czy od Mefiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Z Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Który to dokładnie model superfinezzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi