Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu udało mi się zdecydować czego konkretnie wymagam od castingu!

Padło na zestaw do łowienia w średnim zakresie gramatur. Potrzebowałem czegoś w miarę uniwersalnego, w zasadzie prawie wszechstronnego.

Dołem chciałem rzucać około 7g a górą potrzebowałem obsłużyć Slidera 10S.

Tatula CT 100 HSL

Fox Rage Prism 10-40g 220cm 1+1

Sunline Siglon x4 #2.5

kbxiIJ3.jpg

Pierwszy kontakt z Tatulą i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Bije na łeb i szyje dotychczasowe moje multiplikatory. Jedynie kłuje mnie w oczy gwiazda hamulca walki, wygląda dość tandetnie i plastikowo.

Kijek ze sporym zapasem mocy w dolniku, dość szybki i cięty.

• Like 4

Myslalem nad nim ale jakos tak wyszlo... najarałem sie kiedys na tą certate i musialem ja miec ???? 205g to i tak dobra waga :) w razie czego mam jeszcze stradica ci4+ i malutkie soare takze jak bedzie za ciezko to pozamieniam :)

Edytowane przez Karpiu95

Dobrze rozumiem ????

Sam mam 2 sztuki ale chyba jednak do tej finezki poszedłbym w coś max 170g.

Pochwal się może później jakimiś ugieciami w stosownym wątku bo ciekaw jestem jaka to ma progresje ugiecia i czy widać jakieś "skoki mocy" ????

No właśnie. W "niebieściuchu" nie pasowała mi oryginalna korba, śrubka ;)  więc dzisiaj zmieniłem :P  :D

Tak Ci powiem Robert, od serca. ;)

Już mi się przestało to wszystko podobać w Twoich rękach. :blink:  :wub:  ;)  :good:

Człowieku, proszę miej litość. :D

• Like 1

Dzisiaj dojechał do mnie kijek z pod ręki Kamila na blanku i komponentach z Ali. Jestem pod mega wrażeniem blanku oraz uchwytu który świetnie leży w dłoni :) Jakość wykonania super- polecam !!! Kijek miał być dla syna ale sam też chętnie połowie nim pstrągi czy też okonie :) 

post-58942-0-95660500-1588848915_thumb.jpg

post-58942-0-43185800-1588848892_thumb.jpg

post-58942-0-16205700-1588848880_thumb.jpg

• Like 14