Pulsar Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 W końcu udało mi się zdecydować czego konkretnie wymagam od castingu! Padło na zestaw do łowienia w średnim zakresie gramatur. Potrzebowałem czegoś w miarę uniwersalnego, w zasadzie prawie wszechstronnego.Dołem chciałem rzucać około 7g a górą potrzebowałem obsłużyć Slidera 10S. Tatula CT 100 HSLFox Rage Prism 10-40g 220cm 1+1Sunline Siglon x4 #2.5 Pierwszy kontakt z Tatulą i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Bije na łeb i szyje dotychczasowe moje multiplikatory. Jedynie kłuje mnie w oczy gwiazda hamulca walki, wygląda dość tandetnie i plastikowo.Kijek ze sporym zapasem mocy w dolniku, dość szybki i cięty. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Który to dokładnie model superfinezzy?Do 10g ze szczytem HS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Do 10g ze szczytem HSNie wolałeś zamiast certatki dać coś lzejszego?Np nowego luviasa? Edytowane 6 Maja 2020 przez saitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Myslalem nad nim ale jakos tak wyszlo... najarałem sie kiedys na tą certate i musialem ja miec ???? 205g to i tak dobra waga w razie czego mam jeszcze stradica ci4+ i malutkie soare takze jak bedzie za ciezko to pozamieniam Edytowane 6 Maja 2020 przez Karpiu95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Dobrze rozumiem ????Sam mam 2 sztuki ale chyba jednak do tej finezki poszedłbym w coś max 170g.Pochwal się może później jakimiś ugieciami w stosownym wątku bo ciekaw jestem jaka to ma progresje ugiecia i czy widać jakieś "skoki mocy" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 ... jak kłuje, to ,, zmień ubranko" . Zbieraj dutki. Gwiazda, korba knoby, śrubki pod jeden kolor.. co kto lubi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 No właśnie. W "niebieściuchu" nie pasowała mi oryginalna korba, śrubka więc dzisiaj zmieniłem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 ... zahaczamy o socjologię, Robercie. Efekt Veblena … po to jest z grubsza to miejsce, dotyczy tu Obecnych...Ładna śrubka... truskawka na torcie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Śrubka mówisz? Sam się obśmiałem jak przyszła do mnie malutka, żółta kopertka z malusieńką torebeczką strunowa a w niej ...ta jedna śrubka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 … i to jest coś przykuwającego uwagę, skupia się na tym wzrok. Miejsce mocy, pojadę grubo,,, prawie" czakram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 No właśnie. W "niebieściuchu" nie pasowała mi oryginalna korba, śrubka więc dzisiaj zmieniłem Tak Ci powiem Robert, od serca. Już mi się przestało to wszystko podobać w Twoich rękach. Człowieku, proszę miej litość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Jednym się nie podoba jak coś napiszę, innym jak zmieniam śrubkę ... jak żyć Panie Rogerze?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) No właśnie. W "niebieściuchu" nie pasowała mi oryginalna korba, śrubka więc dzisiaj zmieniłem Robert, Ty cicho siedź. A czego tu jest za dużo? Edytowane 6 Maja 2020 przez Koincydencja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) oooo .... odzywać się też nie mogę! Edytowane 6 Maja 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 A jeszcze nie tak dawno śmiałem się, jak 22 popierdoleńców za jedną piłką biegało !!!!!pozdrawiam byniek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Jednym się nie podoba jak coś napiszę, innym jak zmieniam śrubkę ... jak żyć Panie Rogerze?! Robercie, tak jak dotychczas.Z podniesionym czołem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 oooo .... odzywać się też nie mogę! Ty zagadkę znasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Dzisiaj dojechał do mnie kijek z pod ręki Kamila na blanku i komponentach z Ali. Jestem pod mega wrażeniem blanku oraz uchwytu który świetnie leży w dłoni Jakość wykonania super- polecam !!! Kijek miał być dla syna ale sam też chętnie połowie nim pstrągi czy też okonie 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Takie tam na jutro małe conieco: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Taki mix/przegryzka do browarka?! Smakowite 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 A jeszcze nie tak dawno śmiałem się, jak 22 popierdoleńców za jedną piłką biegało !!!!! Nie jestem pewien kto się z kogo śmieje, bo oni z reguły za darmo za tą piłką nie biegają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Dlatego już się nie śmieję.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) Nowy Lifepo4 30Ah z ładowarką. Prosto z AliExpress. Edytowane 9 Maja 2020 przez Sailfish 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Nowy Lifepo4 30Ah z ładowarką. Prosto z AliExpress.Ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 https://www.aliexpress.com/item/4000314169903.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3c8b4c4doxvo6L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi